Nedjelja, 15.05.2022 | 16:15
IZVOR: hellomagazin.rs

SURVIVOR: Ne možete ostati imuni na Nađinu životnu priču - PREMINULA joj mama 10 dana nakon njenog rođenja

Nađa Erić, učesnica Survivora, 22. rođendan proslavila je u Dominikanskoj Republici, a tom prilikom prijatelji iz plemena poklonili su joj nakit koji su napravili od materijala pronađenog na ostrvu.




Foto: Survivor Serbia, Youtube/screenshot

"Napraviti nešto ni od čega je najlepši poklon, stvarno" ‒ zahvalila im je Nađa, koja je javno priznala da je srećna što je uspJela da sačeka rođendan kao takmičar.

"Kada su počeli da me nominuju, bila sam ubjeđena da ću ubrzo krenuti za Beograd, ali još sam ovdje", kazala je Nađa.

Za svoje 22 godine Nađa je osjetila previše tuge i bola.

"Sve je počelo 18. aprila 2000. godine. Mojoj mami najveća želja je bila da rodi ćerku i da se djevojčica zove Nađa. Porođaj je prošao u najboljem redu, izgledalo je da je sve kako treba, čak smo došle kući. Međutim, ljekari su napravili grešku prilikom porođaja, mama je dobila sepsu, upala u komu i već posle deset dana je bila sahrana. Svi članovi uže i šire familije pokušavali su da doprinesu na svoj način. Ipak, u vrtiću su djeca govorila „moja mama“, a ja „moja tata“ ‒ ispričala je Nađa kroz suze.

Otac se nije baš najbolje snašao sa malim djetetom, pa je ćerku ostavio kod babe i djede sa majčine strane.

"Oni su preuzeli brigu o meni prvih nekoliko godina mog odrastanja. Baba mi je bila bog, sa njom sam bila najviše povezana", kaže Nađa.

Idiličan period se završio naglo, kada se otac ponovo oženio.

"Sa maćehom sam imala turbulentan odnos. Bila je mlada i nije se snašla u novoj situaciji, pa je burno reagovala na neke moje „greške“. Prečesto je bilo buke i dreke, ali i udaraca. Pokušavala sam da budem što duže nad knjigom, samo da ne bih morala da sjedim sa njom. Kada su se razveli, bila sam najsrećnije dijete na svijetu. Mislim da ova rečenica najbolje govori koliko mi nije prijao njihov brak, njihovo neslaganje i njen način vaspitavanja koji je bio pregrub", otkrila je Nađa u svojoj ispovjesti pred kamerama.

"Tata i ja ostali smo sami. Taj period pamtim kao najljepši, ali je najkraće trajao. Našao je novu djevojku i kula se opet srušila. Sve divno što smo nas dvoje imali, svi naši mali rituali, sve je to nestalo: pravljenje toplih sendviča uveče, igranje igrica, odlasci na skijanje i na more. Ponovo sam izgubila odnos sa tatom, koji je počeo da pije. Još kratko sam živjela sa njima, jer sam shvatila da mi ne prija nemati porodicu. Nisam imala utisak da tu pripadam, pa sam otišla", zaključila je.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
LEKO
16.05.2022 12:59

I nama su umirale majke i tetke , pa smo živi dan danas .

0 2

CGO objavio Vodič za korisnike Zakona o slobodnom pristupu informacijama

Nedjelja, 19.05.2024 | 10:07

Centar za građansko obrazovanje (CGO) objavio je Vodič za korisnike Zakona o slobodnom pristupu informacijama, namijenjen građanima i građankama, nevladinim organizacijama, novinarima i drugim zainteresovanim stranama, a kako bi lakše savladavali procedure dobijanja potrebnih informacija od organa javnog sektora u Crnoj Gori.

Sredstva za čišćenje koja NE SMIJU da se KORISTE ZAJEDNO

Nedjelja, 19.05.2024 | 09:58

Upotreba različitih sredstava za čišćenje je ponekad efikasna, ali kombinovanje određenih hemikalija može dovesti do opasnih hemijskih reakcija.

Usik SLAVIO u borbi vijeka i postao apsolutni ŠAMPION u boksu

Nedjelja, 19.05.2024 | 09:45

Bokser Oleksandr Usik iz Ukrajine je apsolutni svjetski šampion u teškoj kategoriji.

SPREMITE za LJETO - Ovaj NAPITAK idealan je za MRŠAVLJENJE

Nedjelja, 19.05.2024 | 09:38

Bliži se ljeto te se mnogi već uveliko pripremaju za more.

Podaci EUROSTATA: U Crnoj Gori PORASTAO broj ZAPOSLENIH koji rade PREKOVREMENO

Nedjelja, 19.05.2024 | 09:23

U Crnoj Gori proteklih godina j porrastao broj zaposlenih koji radi prekovremeno. Tako je, prema podacima Eurostata, 2011. prekovremeno radilo 9,7 odsto uposlenih, a 2019. – 13,2 odsto.

Vladimir kao vladar

Nedjelja, 19.05.2024 | 09:18

P

Otvaranjem IZLOŽBE “Igra staklenih perli” Prirodnjački muzej Crne Gore OBILJEŽIO Evropsku noć muzeja

Nedjelja, 19.05.2024 | 09:10

Međunarodni dan muzeja, koji se obilježava svakog 18. maja od 1977. godine i Evropska noć muzeja obilježeni su sinoć i u Prirodnjačkom muzeju Crne Gore. Tim povodom u galeriji Prirodnjačkog muzeja svečano je otvorena izložba „Igra staklenih perli“, autorki Vere Biberdžić i dr Ekatarine Romanove.

PREKOMJERNA konzumacija vode može biti ŠTETNA za organizam, prepoznajte ove SIMPTOME

Nedjelja, 19.05.2024 | 08:53

Često ćete čuti kako je potrebno svakodnevno konzumirati veće količine vode, ali zapravo prekomjerna hidratacija može uzrokovati simptome koji mogu biti poprilično štetni za organizam.

Kako se PRAVILNO plaća KARTICOM - Trgovac UPOZORIO na GREŠKU koju mnogi prave (VIDEO)

Nedjelja, 19.05.2024 | 08:36

Beskontaktno plaćanje je jedan od najčešćih načina plaćanja u 21. vijeku. 

MPNI: POČELI radovi na rekontrukciji OŠ "Oktoih"

Nedjelja, 19.05.2024 | 08:13

Vrijednost radova je 106.000 eura, kazali su iz MPNI