Srijeda, 18.10.2023 | 10:36
IZVOR: Kolektiv.me

Agentkinja Davida Guette i Paula Kalkbrennera u saradnji sa Exitom od Lanne pravi svjetsku zvijezdu!

Samo nekoliko mjeseci nakon što je EXIT pokrenuo svoj centar za razvoj talenata, stiže veliko priznanje na internacionalnom nivou – jedna od vodećih muzičkih agentkinja svijeta, Maria May, preuzima Lannu, prvu potpisnicu EXIT Echosystema!




Foto: EXIT Photo Team

Maria May agentkinja je jedne od najuticajnijih svjetskih muzičkih agencija Creative Artists Agency (CAA), koja sa svojim timom u rosteru ima neke od najvećih svjetskih zvijezda, kao što su David Guetta, Paul Kalkbrenner, The Chainsmokers, Black Eyed Peas, Lee Burridge, Blondish, Monolink, Vintage Culture, Robin Schulz i mnogi drugi. Ovom zvjezdanom nizu sada se pridružuje i Lanna!

Lanna je potpuno zasluženo privukla pažnju kao vunderkind elektronske scene još kada je prvi put nastupila na Exitu sa samo 13 godina, čime je postala najmlađa učesnica nagrađivanog festivala. Prošle godine postala je najmlađa producentkinja ikad koja se našla na prestižnoj Beatport Top 100 Progressive-House listi, a do danas, sa svega 17 godina, već je dijelila binu sa nekim od najvećih elektronskih izvođača današnjice, među kojima su Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Amelie Lens i Indira Paganotto.

Zahvaljujući izuzetno visokom ugledu koji ima u globalnoj muzičkoj industriji i bliskim profesionalnim i prijateljskim odnosima sa vodećim muzičkim agencijama i svjetskim zvijezdama, EXIT je osnivanjem svog Echosystema i saradnjom sa Marijom May na impresivan način širom otvorio vrata za razvoj internacionalnih karijera mladih umjetnika.

„Iako je Maria May bila glavni target od kad smo potpisali Lannu za EXIT Echosystem, još uvijek sam u nevjerici da nam je to uspjelo za tako kratko vrijeme. Ova vijest je od izuzetnog značaja za cjelokupnu domaću muzičku scenu, jer na Lanninom primjeru želimo da kreiramo sistem koji će omogućiti razvoj globalnih karijera naših mladih talenata” – rekao je u svom obraćanju osnivač i direktor EXIT festivala Dušan Kovačević.

Pored niza dosadašnjih uspjeha, strelovit uspon Lannine karijere tek počinje, jer njen razvoj u saradnji sa Exitom sada preuzima čuvena Maria May. Ona je na konferenciji održanoj u beogradskom klubu Dim u video uključenju podijelila svoj entuzijazam: „Kao CAA, volimo da otkrivamo nove talente i ne možemo biti više oduševljeni što smo ostvarili saradnju sa Lannom i Exitovim novim entitetom Echosystem. Ova prilika je izuzetno uzbudljiva za sve nas“!

Mlada producentkinja i DJ-ica Lanna takođe je podijelila svoje utiske povodom novih, velikih pobjeda: „Potpuno sam zatečena dok posmatram kako se moji snovi ostvaruju jedan za drugim, svjetlosnom brzinom. Biti zastupan od strane Exita i CAA-ja je ogroman uspjeh, uzbuđena sam i spremna za sve što slijedi“ – rekla je Lanna.

Lanna će u petak, 20. oktobra nastupiti na Amsterdam Dance Eventu u okviru ekskluzivnog EXIT Echosystem Showcase-a, kada će još jednom stati rame uz rame sa velikanima elektronske scene.

U Faralda Crane-u, jednom od najspecifičnijih klubova i 5* hotela na svijetu, smještenom čak 50 metara iznad Amsterdama, Exitov događaj 20. oktobra predvodiće jedan od najtraženijih umjetnika elektronske muzike Bonobo. Provod na vrhu monumentalnog građevinskog krana do usijanja će svojim prepoznatljivim zvukom upotpuniti Cassian, dok će u okviru ovog showcase-a, pored Lanne, nastupiti još i Human Rias b2b Arodes, iLEE i Ece Ekren!

Saradnja EXIT festivala i najveće smotre elektronske muzike u svijetu obilježava petu godišnjicu, a ove godine EXIT se na Amsterdam Dance Event vraća jači nego ikada.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Prljavo kazalište priredilo NEZABORAVNI rokenrol spektakl na Trgu od oružja (FOTO/VIDEO)

Nedjelja, 02.06.2024 | 10:36

Povodom početka ljetnje turističke sezone sinoć je u Kotoru održan koncert zagrebačkog rok sastava Prljavo Kazalište, prije njih nastupio je Ansambl Toć.

Evrovizija izbjegla skandal: Šest zemalja prijetilo da će se povući uoči finala

Utorak, 28.05.2024 | 18:32

Evropska radiodifuzna unija (EBU) je za dlaku izbjegla „skandal Evrovizije svih vremena“ pošto je šest zemalja navodno trebalo da se povuče iz velikog finala 25 minuta prije početka šoua, piše Wiwibloggs, sajt koji prenosi evrovizijske vijesti.

Spektakularnim nastupom Baby Lasagne trijumfalno završen Sea Star Festival!

Utorak, 28.05.2024 | 11:07

Premijerni nastup Baby Lasagne pred publikom u svom rodnom Umagu označio je šesti Sea Star.

VIDEO: Velika završnica Proljećnog bazara u Danilovgradu: Vinom obojen Danilovgrad uz senzacionalni nastup Željka Vasića

Subota, 25.05.2024 | 10:30

Nakon tri sedmice koje su u Danilovgradu obilježili kvalitetni programi, uživanje u ponudi bazarskih kućica i dobra posjećenost, sinoć je svečano završen danilovgradski Proljećni bazar. Kao velika završnica upriličen je drugi po redu "Vinom obojen Danilovgrad", vinska manifestacija tokom koje je svoja vina prezentovalo deset istaknutih vinarija.

Veličanstvena proslava Dana nezavisnosti u Baru: Perper, Gibonni i prijatelji oduševili mnogobrojnu publiku (FOTO/VIDEO)

Srijeda, 22.05.2024 | 11:08

Opština Bar i Turistička organizacija Bar treću godinu zaredom su 21. maj – Dan nezavisnosti obilježili spektakularnim koncertima regionalnih muzičkih zvijezda. Mnogobrojna publika okupljena ispred Sportske dvorane “Topolica” uživala je u senzacionalnom nastupu čuvenog hrvatskog kantautora Zlatana Stipišića Gibonnija koji je u gradu pod Rumijom nastupio sa svojim proširenim sastavom namijenjenim velikim koncertima. Svoje raskošne talente uz Gibonnija su pokazali i Nikša Bratoš, Damir Urban, Maya Azucena, kompletna duvačka sekcija, te svim prisutnima priredili nezaboravan koncert.

Ovo voće ŠTITI SRCE i može uticati NA SAN

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:24

Bogate antioksidansima i hranljivim sastojcima, trešnje nam mogu pomoći da bolje spavamo i ublaže bolove kod gihta i artritisa. Upravo im je sezona, te bi valjalo što više da ih iskoristimo.

PROČITAJTE - Najveće PLATE u ovim OPŠTINAMA, najviše zarađuju zaposleni u OVOM SEKTORU

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:09

Prosječna zarada u aprilu ove godine bez poreza i doprinosa u Crnoj Gori iznosila je 828 eura, saopšteno je iz Uprave za statistiku MONSTAT.

BOKSERSKI SAVEZ - "Bojana naš PONOS, ne možemo mirno da gledamo kako joj je oduzeta olimpijska licenca"

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:57

Nakon što je Bojana Gojković poražena u četvrtfinalu olimpjskog turnira od Ven Huang i Bokserski savez Crne Gore je uložio protest nakon borbe.

Ministarstvo pravde: Na zahtjev tužilaca DRŽAVNI ORGANI moraju ODGOVORITI u roku od osam dana

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:38

Ministarstvo pravde Crne Gore usvojilo je prijedlog državnih tužilaca Jovana Vukotića i Maje Janković po kojem su državni organi u obavezi da odgovore na njihove zahtjeve u roku od osam dana. Ti prijedlozi dostavljeni su tokom trajanja javne rasprave o Predlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu koji je organizovalo Ministarstvo pravde.

"Volim te što si mimo svijeta“ - Sergaj Trifunović blista od sreće, a supruga mu sad uputila EMOTIVNE RIJEČI (FOTO)

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:29

Glumac Sergej Trifunović nedavno se u tajnosti vjenčao sa 23 godine mlađom Isidorom Mijanović, a par na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije sa intimnog slavlja.

DJ Luka: Na koncertu Bobana Rajovića bilo je FENOMENALNO i za PAMĆENJE!

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:08

Jučerasnji koncert na Stadionu malih sportova napunio je svima dobro poznat izvodjač Boban Rajović koji je ispunio očekivanja svojih fanova i oduševio publiku.

Radulović: Gledaćemo na Albaniju kao na Monako, a moglo je biti OBRNUTO

Nedjelja, 02.06.2024 | 12:59

Povećanje PDV-a na smještaj sa 7 na 21 odsto bilo bi ravno katastrofi za turističku privredu, hotelijeri apsolutno neče imati računicu da rade u zimskom periodu. Naprotiv – gomilaće žestoke gubitke, jer će hoteli raditi samo u špicu sezone. Dodatno, veliki ograničavajući faktor našeg turizma je avio dostupnost, koja je ključ svega, sa naprimjer 142 dnevne rotacije u Albaniji, nasuprot naše situacije, gdje u špicu sezone Tivat i Podgorica nemaju skupa 40 avio rotacija dnevno – kazao je, u intervjuu za Bankar Žarko Radulović, suvlasnik Montenegro stars hotel group.

NOVA STUDIJA: Popularne slatke i slane grickalice povećavaju RIZIK od ovih BOLESTI

Nedjelja, 02.06.2024 | 12:44

Čips i keksi stare vaš mozak i povećavaju rizik od moždanog udara ili demencije, pokazalo je istraživanje.

BK Budva: Uložili smo ŽALBU MOK-u, Bojani uzeta POBJEDA

Nedjelja, 02.06.2024 | 12:30

Bokeski klub Budva uložio je žalbu Međunarodnom olimpjskom komitetu nakon meča Bojane Gojković i Ven Huang iza Tajpeja, u kojem je dvostruka svjetska šampionka slavila iako je opšti utisak da je naša bokserka bila bolja.

RIJEŠITE se podočnjaka primjenom jednog od četiri najbolja trika

Nedjelja, 02.06.2024 | 12:20

Podočnjaci su česta pojava na licima mnogih, a pokazuju stanje sna, stresa, godina i situaciju s alergijama.