Četvrtak, 04.04.2024 | 06:48
IZVOR: telegraf.rs

Ovi iPhone modeli dobiće iOS 18 - Pogledajte LISTU

Predstojeća WWDC 2024 konferencija izaziva velika očekivanja među korisnicima i ljubiteljima Apple proizvoda, posebno u pogledu potencijalnog predstavljanja nove verzije iOS-a. Iako Apple zvanično nije potvrdio detalje, tradicija sugeriše da bi iOS 18 mogao da bude jedna od glavnih tema ovog događaja.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Ova neizvjesnost dodatno podgrijava interesovanje zajednice i stvara prostor za nagađanja o tome koji će uređaji biti podržani i kakve novine novi operativni sistem donosi.

Ovo je lista iPhone modela za koje se očekuje da će biti kompatibilni sa iOS 18:

iPhone SE (2. generacija)
iPhone SE (3. generacija)
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone 11i
Phone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 14
iPhone 14 Plus
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro Max
iPhone 15
iPhone 15 Plus
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Pro Max

Ova široka paleta modela naglašava Apple-ovu posvećenost pružanju kontinuirane podrške i unapređenja za širok spektar svojih uređaja, od najnovijih modela do onih koji su na tržištu već nekoliko godina. Time se osigurava da što veći broj korisnika može iskoristiti poboljšanja u performansama, sigurnosti i korisničkom iskustvu koja novi iOS obećava.

Važno je napomenuti da, dok čekamo zvanične informacije od Apple-a, ove spekulacije služe kao preliminarni vodič za korisnike koji žele da se pripreme za potencijalne nadogradnje. Takođe, izdvajanje fokusa na vještačku inteligenciju i druge napredne tehnologije naglašava pravac u kojem se Apple kreće, što može imati značajne implikacije na iskustvo korišćenja iPhone-a i drugih Apple uređaja.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Oblačnost, kiša - Ponedjeljak u znaku ovih TEMPERATURA

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:19

Iz Zavoda  za hidrometeorologiju i seizmologiju za ponedjeljak najavljuju promjenljivo vrijeme. 

ANKETA: Da li će BICIKLISTIČKE PATROLE u PG biti EFIKASNE protiv NEPROPISNOG PARKIRANJA?

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:07

Glasajte u našoj novoj anketi!

Živković: Bijelo Polje će OSTATI bastion snage državotvorne politike i grad lokomotiva razvoja sjevera Crne Gore

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:00

Predsjednik Demokratske partije socijalista, Danijel Živković, otvorio je opštinsku izbornu konferenciju DPS Bijelo Polje, na kojoj su birani članovi opštinskog odbora.

FORMIRANA radna grupa za izradu predloga Pravilnika za ostvarivanje prava na materijalno obezbeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu…

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:54

Ministarstvo rada i socijalnog staranja formiralo je radnu grupu za izradu predloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o medicinskim indikacijama za ostvarivanje prava na materijalno obezbeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu i naknadu zarade za rad sa polovinom punog radnog vremena.

Za samo par minuta RIJEŠITE se MASTILA sa odjeće - Jedan sastojak iz kuće je ključan

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:38

Otkrijte trikove za uklanjanje mastila sa tkanine uz pokoji sastojak koji već imate kod kuće!

Ovo voće ŠTITI SRCE i može uticati NA SAN

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:24

Bogate antioksidansima i hranljivim sastojcima, trešnje nam mogu pomoći da bolje spavamo i ublaže bolove kod gihta i artritisa. Upravo im je sezona, te bi valjalo što više da ih iskoristimo.

PROČITAJTE - Najveće PLATE u ovim OPŠTINAMA, najviše zarađuju zaposleni u OVOM SEKTORU

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:09

Prosječna zarada u aprilu ove godine bez poreza i doprinosa u Crnoj Gori iznosila je 828 eura, saopšteno je iz Uprave za statistiku MONSTAT.

BOKSERSKI SAVEZ - "Bojana naš PONOS, ne možemo mirno da gledamo kako joj je oduzeta olimpijska licenca"

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:57

Nakon što je Bojana Gojković poražena u četvrtfinalu olimpjskog turnira od Ven Huang i Bokserski savez Crne Gore je uložio protest nakon borbe.

Ministarstvo pravde: Na zahtjev tužilaca DRŽAVNI ORGANI moraju ODGOVORITI u roku od osam dana

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:38

Ministarstvo pravde Crne Gore usvojilo je prijedlog državnih tužilaca Jovana Vukotića i Maje Janković po kojem su državni organi u obavezi da odgovore na njihove zahtjeve u roku od osam dana. Ti prijedlozi dostavljeni su tokom trajanja javne rasprave o Predlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu koji je organizovalo Ministarstvo pravde.

"Volim te što si mimo svijeta“ - Sergaj Trifunović blista od sreće, a supruga mu sad uputila EMOTIVNE RIJEČI (FOTO)

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:29

Glumac Sergej Trifunović nedavno se u tajnosti vjenčao sa 23 godine mlađom Isidorom Mijanović, a par na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije sa intimnog slavlja.