FudbalSubota 15. Mar 2014 10:30

Novi predsjednik "FK Zabjelo"

Skupština FK „Zabjelo“ je na jučerašnjoj sjednici izabrala podgoričkog biznismena Sašu Lekovića za novog predsjednika tog kluba.

Za potpredsjednika kluba odabran je Pero Vukčević, a dužnost sportskog direktora kluba obavljaće Miloš Rašović. Za sekretara kluba imenovan je Čedomir Remiković.

Funkciju predsjednika Skupštine u narednom periodu obavljaće i dalje Zoran Popivoda. Skupština je razriješila dužnosti predsjednika kluba Zorana Radunovića i direktora kluba Darka Rogošića.

FK „Zabjelo“ je osnovan 1963.godine i takmiči se u Drugoj crnogorskoj ligi, prenosi Analitika..

KOMENTARI

 

Fudbal


VIDEO: Nadmeni Bejl je oteo loptu Hamesu, a onda se obrukao kao niko!

Geret Bejl je plaćen rekordnih 100 miliona eura i zato ne smije ni da pomisli da promašuje iz ovakvih situacija, a kamoli to da čini.

VIDEO: Upoređivali su ga sa 'Genijem' i Peđom - Gdje je sada Igor Burzanović?

Navijači Crvene zvezde sigurno se sjećaju momka koji je na "Marakanu" stigao kao jedan od najtalentovanijih igrača koje je Crna Gora ikada imala.

Transferi Inter - Slučaj Osvaldo na dnevnom redu

Italijanski mediji pišu da 'Neroazuri' nude Juventusu da preuzme pojazmicu 'problematičnog' napadača, ali i da mu spremaju tužbu.

Igor Burzanović novi član kineskog kluba!

Naš internacionalac Igor Burzanović u narednih godinu dana igraće u Kini.

Fudbalski savez Crne Gore podržao Figovu kandidaturu

Prije dva dana je legendarni portugalski fudbaler Luis Figo najavio kandidaturu za predsjednika Međunardne fudbalske federacije (FIFA), a danas je objavio imena saveza koji su ga podržali.

Đovinko otišao prije roka, ko će biti novi napadač Juventusa?

Tri imena u igri, klub će odlučiti u narednih 48 časova.

test