Subota, 28.09.2019 | 10:34
IZVOR: luftika.rs

Nova LJUBAV, svađa, ali i priliv NOVCA... Veliki MJESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR!

Oktobar važi za mjesec velikih promjena i brojnih iznenađenja, a horoskop nam otkriva da će tu biti dosta novih ljubavi, ali i svađa, kojih zdravstvenih problema treba da se pazimo, koji nas izazovi čekaju na poslovnom planu... Evo šta vam kaže mJesečni horoskop za oktobar 2019.
Foto: Ilustracija, Pixabay

Ovan

Posao

Tokom oktobra tranzitno Sunce boravi u vašem prirodnom sedmom polju I jedan od vaših najvećih prioriteta će biti odnos sa drugim ljudima, to podrazumijeva I međuljudske odnose na polju posla. Kada su vaše lične finansije u pitanju, oktobar donosi iznenadne troškove koji će se ticati partnerstva, bilo da je poslovno partnerstvo u pitanju ili jednostavno partner traži vašu finansijsku podršku. Pripazite na međuljudske odnose na polju posla, ne ulazite u rasprave koje će se u suprotnom sigurno pretvoriti u sukob. Biće provokacija ali ne reagujte.

Ljubav

Ovnovi koji su zauzeti su u prvoj nedjelji mjeseca oktobra u relativno dobrom odnosu sa voljenom osobom, jer se poljem koje predstavlja partnerstvo kreće planeta harmonije I sklada. Ipak, tu se sada nalazi I Mars koji uvek predstavlja akciju, ali I sukob, nervozu I zato je neophodno u danima koji su pred vama voditi računa na koji način komunicirate sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, za veliku većinu vas ovo će biti kvalitetan period jer ćete biti društveno aktivni a I prijatelji će insistirati na tome da se aktivirate u tom smislu. Sada će se u vašem životu pojaviti osoba sofisticiranog izgleda I ponašanja koja će vam odmah privući pažnju. Moguća je strastvena avantura koja će vremenom prerasti u pravu romansu.

Zdravlje

Moguće su sitne hirurške intervencije a pazite se infekcija mokraćnih kanala.

Bik

Posao

Ovo je odličan period za posao s obzirom na to da ćete svu energiju, koje će biti na pretek, usmjeriti na ovo polje. Do osmog oktobra, tranzitna Venera doprinosi skladnim odnosima sa saradnicima, dobar je momenat za sklapanje ugovora, ali je nephodno da se naoružate strpljenjem jer će se tek u daljem vremenu to pokazati kao pametan potez koji donosi prosperitet. Kako je u ovom polju tokom čitavog mjeseca I Mars u znaku Vage, ovo je Idealan period za sve one koji se bave fizički napornim poslovima, imaće više snage za obavljanje istih. Što se tiče odnosa sa nadređenima I kolegama, biće potrebno dosta diplomatije I pažljivog pristupa u komunikaciji, jer su moguće I burne reakcije. Ne kritikujte, osim ako je u pitanju konstruktivna kritika, savjet… finansije se popravljaju, ali su mogući sitni troškovi.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, u odličnom ste odnosu sa voljenom osobom tokom čitavog mjeseca. Planeta ljubavi od osmog oktobra prolazi kroz vaše prirodno polje partnerstava I samim tim omogućava harmoniju. Ipak, povremeno će se javiti ljubomora I posesivnost, naizmjenično, s vaše strane I sa strane partnera. Gledajte da u tim trenucima ne kažete nešto zbog čega ćete se kasnije kajati. Slobodni pripadnici vašeg znaka, iako prilično fokusirani na polju posla, zahvaljujući svom nenametljivom šarmu privlače pažnju jedne harizmatične osobe kojoj će teško moći odoljeti.

Zdravlje

Mogući probleni sa urinarno-genitalnim organima.

Blizanci

Posao

Veliki broj pripadnika vašeg znaka imaju potrebu za promjenom, međutim, nikako ima ne polazi za rukom da zamišljeno sprovedu u djelo. Takođe, bez obzira na to koliko ste uspješni u onome što radite, prevelika želja za perfekcijom vas sputava, odnosno, čini kontraefekat, pa je preporuka da se malo opustite. Tranzitni Mars je u napetom aspektu sa vašim Suncem, a to govori o potencijalnom sukobu sa nadređenima. Priliv novca je stabilniji u odnosu na prethodni period.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, prvih deset dana donose odlične momente za poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. takođe, mnogim Blizancima će se ukazati prilika za avanturu sa trećom osobom, s tim što je dobro razmisliti o posljedicama. Slobodni Blizanci su vrlo aktivni, posebno od trećeg oktobra kada Mars ulazi u prirodno polje ljubavi I tu će se zadržati tokom čitavog mjeseca. Ljubav se dešava na mjestima poput fitness centara, kafića, restorana I generalno mjesta gdje se dešava zabava. Od druge polovine mjeseca je moguće zaljubljivanje u nekog od kolega.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, ovo je mjesec u kojem ćete biti vrlo vitalni I aktivni I preporučuje se više bavljenja fizičkim aktivnostima.

Rak

Posao

Ovo je još jedan mjesec koji vašem znaku donosi veliki broj poslovnih obaveza koje će vam oduzimati dosta vremena, prekovremeni rad je neminovan, ali ćete biti zadovoljni jer ćete odmah vidjeti rezultate. Imate podršku nadređenih a vi dajete sve od sebe da istu  I opravdate. Ipak, povremeno će se javiti netrpeljivost u međuljudskim odnosima, pa je potrebno prvo dobro razmislite prije nego što reagujete na bilo šta. Nekim Rakovima će se ukazati prilika za dodatnim, dobrim izvorom prihoda.

Ljubav

Na polju ljubavi, zauzeti pripadni vašeg znaka će se povući u sebe, velika većina Rakova pokušava unijeti radikalne promjene unutar svoje ličnosti ili se jednostavno suočavaju sa okolnostima koje ih guraju ka promjenama. Sve to na uštrb partnerstva u kojem se nalaze. Pored toga, Mars je u izazovnom aspektu sa vašim Suncem. Sada imate priliku da na jedan kvalitetan način možete napraviti balans između svojih I potreba voljene osobe. Slobodni Rakovi od druge nedjelje mjeseca ulaze u vrlo dobar period na polju ljubavi. Planeta ljubavi, Venera, će biti u znaku Škorpije I boraviće u njihovom prirodnom polju ljubavi. Ovo je šansa da se promijeni ljubavni status sa osobom koja je nedavno napustila veoma težak emotivni odnos.

Zdravlje

Što se tiče zdravlje, ovo je mjesec kada će se svi Rakovi prilično umarati a moguće su I povrede.

Lav

Posao

Izuzetno kvalitetan mjesec je pred vama, prvenstveno jer ćete biti odlično organizovani, a povoljan uticaj tranzitnog na vaše natalno Sunce omogućava vam da se istaknete u kolektivu. Većina Lavova razmišlja I o promjenama koje će zaista I uslijediti u narednim mjesecima, a planovi se već razvijaju u svakome od vas. Ukoliko ste do sada radili za nekog drugog, vrlo je izvjesno da ćete u budućnosti početi raditi na tome da pokrenet svoj privatni biznis, malim ali sigurnim koracima. Oni Lavovi koji već dugo čekaju na rezultate uloženog truda, sada će jedan dio istih biti vidljiv.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, odnos je kvalitetan I dobar, prvenstveno zahvaljujući dobroj komuikaciji sa voljenom osobom. trzavica će,svakako biti, ali one su potpuno zanemarljive. Slobodni pripadnici vašeg znaka se dvoume da li jednoj osobi koju već dugo poznaju da pokažu otvorenije emocije. Ipak će se odlučiti za akciju, vođeni mišlju da ko ne riskira, taj ne može postići uspjeh.

Zdravlje

Na polju zdravlja, vitalni ste, mada vam je potrebno više odmora, a razlog je napor koji ulažete u posao. To vam oduzima dosta vremena I prilično ste pod stresom što je značajan faktor.

Djevica

Posao

U vašem prvom polju, koje predstavlja život, okolnosti u kojima se nalazite, svakodnevicu… se I dalje nalazi Mars koji vas pokreće I tjera da idete samo naprijed. Međutim, već od četvrtog oktobra, ova planeta se seli u vaše prirodno polje novca I ličnih Prihoda, pridružuje se Suncu I Veneri I jasno je da ćete se sad najviše baviti upravo finansijama. Biće troškova, prihoda a vaša analitična priroda će biti pod stresom jer volite sve držati pod kontrolom. Preporuka je da se malo opustite, jer ćete svaki gubitak koji budete imali, uspješno nadoknaditi. Mogući su pokloni, ali I podrška bliske osobe, partnera…

Ljubav

Kad smo već kod ljubavi, ako ste zauzeti, oktobar mjesec donosi harmoniju, na samom njegovom početku, međutim, vaša planeta Merkur se trećeg dana mjeseca seli u znak Škorpije I “boji” vaš karakter nekim drugim bojama. Bićete sumnjičavi prema voljenoj osobi, koja vam pruža podršku, ali je to po vašim kriterijumima ipak nedovoljno. Ukoliko ste slobodni, ovo će biti nekoliko nedjelja u kojima ćete zaista imati priliku za novu ljubav ili za nastavak nekadašnje ljubavi ali u novom ruhu. Na vama je da odlučite kojm ćete putem krenuti.

Zdravlje

Osjetljiva koža I moguće su alergije.

Vaga

Posao

Vi ste zvijezda mjeseca oktobra, odnosno, bar prve tri nedjelje. Sunce u vašem prvom polju vas obasjava posebnom svjetlošću, daje vam veliki optimizam a to primjećuju I oni koji su oko vas koji žele boraviti u vašem društvu. Namećete se kao lider u poslovnom okruženju, vrlo ste vidljivi nadređenima, a neki pripadnici vašeg znaka mogu očekivati I unaprjeđenje ili bar neki bonus na platu. Tranzitni Mars je takođe u vašem znaku, od četvrtog oktobra, što će vas dodatno motivisati u sprovođenju onog što ste zamislili u djelo. Mars u prvom polju daje I na pojačanoj agresiji, pa nećete biti skloni diplomatiji kao inače, dešavaće se I da nekog drugog zadužite da umjesto vas izvrši ono što se vama ne radi. Mars je u napetom aspektu sa Saturnom I sada je važno da ne odustajete pred ciljem, što bi se zaista mnogima moglo desiti.

Ljubav

U partnerskom odnosu, oktobar generalno donosi harmoniju. Suprotna strana pokazuje posvećenost iako na malo nespretan način, što će vam biti simpatično. Slobodni pripadnici vašeg znaka su okruženi zainteresovanim kandidatima, pa vas sve to dovodi u nezgodan položaj, jer vam se čini da su svi podjednako kvalitetni. Neodlučnost će trajati do sredine mjeseca, kada vaša planeta prelazi u znak Škorpije I vi ste tada spremni za akciju.

Zdravlje

Ne izlažite se velikim fizičkim naporima, bez obzira na to što se osjećate odlično I puni ste snage, jer su moguće povrede. Posjetite stomatologa.

Škorpija

Posao

Pred vama je mjesec u kojem će se u vama javiti unutrašnji strahovi I sumnje u sve ono što vas okružuje. Sve to je zapravo dosta predimenzionirano, samo je preporuka da se ne istrčavate u zaključcima, posebno na poslovnom planu. Pored toga, dobro bi bilo svu svoju energiju usmjeriti isključivo na ono što je samo vaše zaduženje. Što manje komunikacije sa okolinom, jer se za čas može desiti konflikt a često ćete baš vi biti inicijator. Finansije su dobre, ali imaćete zaista velike troškove, koji su uzrokovani vašim velikim apetitima.

Ljubav

Kontrolišite se. Ukoliko ste zauzeti, prisutne su trzavice u odnosu sa partnerom, koje uzrokuje tranzitni Uran. Ova planeta ide retrogradnim hodom pa će mnogi od vas sada moći popraviti, odnosno revitalizovati odnos sa voljenom osobom ako obje strane ulože minimalne napore. Slobodne Škorpije se vrlo često vraćaju u prošlost, u svojim mislima, javlja se želja za ponovnim kontaktom sa osobom iz prošlosti, samo što je razlog najvjerovatnije nedostatak nove zanimljive osobe.

Zdravlje

Na polju zdravlja, ovo će biti mjesec velike nervoze I nesanice.

Strijelac

Posao

Iskoristite tranzit Jupitera kroz vaše prvo polje, još kratko je tu. Aktivirajte se više u sprovođenju planova u djelo. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ili jednostavno želite napraviti neki korak napred, sada je trenutak, posebno što se krajem mjeseca Merkur sprema na svoj posljednji retrogradni hod za ovu godinu, zato ne gubite vrijeme. Na polju posla, oktobar donosi ispunjenje planova I želja, pa čak I kada se radi o nečemu što je relativno teško ostvarivo. Podrška prijatelja se može pokazati kao ključna, kroz dobar savjet. S druge strane, pripazite na komunikaciju sa prijateljima, odnosno, ne vršite pritisak, jer su mogući sukobi.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, imaćete naizmjeničnu potrebu za slobodom kao I za bliskošću, pa ćete tako zbunjivati voljenu osobu. Povedite računa o tome. Ukoliko vam se ukaže prilika da negdje na kratko otputujete, učinite to zajedno, jer ćete tako učvrstiti odnos u kojem se nalazite. Povoljan aspekt planeta u vazdušnim znacima slobodnim Strijelčevima donose brojne mogućnosti za promjenu emotivnog statusa, a najviše ih može zainteresovati osoba koju su upoznali preko prijatelja.

Zdravlje

Zdravlje je dobro I javlja se potreba za većim fizičkim naporima.

Jarac

Posao

Krajem prošlog mjeseca je vaša planeta, Saturn, krenula direktnim hodom, ali se se još uvijek osjećate nedovoljno snažnim I jakim, a očekivanja se I dalje sporo ispunjavaju. Postavili ste realne ciljeve. Ograničenja su I dalje prisutna I to vas negdje duboko u vama jako frustrira. Srećom, važite za najstrpljiviji zodijački znak I to je vaša takoreći, tajna moć. Tranzitno Sunce se nalazi u vašem prirodnom desetom polju, polju koje predstavlja Zenit, sve što ste postigli I što ćete postići. Karijeru, status, sliku u javnosti. Pored Sunca, tu je Venera u prvoj polovini mjeseca, zajedno sa Marsom, koji će u ovom polju boraviti do devetnaestog novembra. Svu energiju usmjeravate na deseto polje. Smatrate da ste dovoljno čekali I da je sada vrijeme za akciju. Oktobar to I omogućava. Podrška nadređenih ili ljudi koji su na visokim društvenim položajima neće izostati. Šefovi će možda imati drugačiji pogled kada su neke ideje u pitanju, pa se mogu desiti nesporazumi kratkog daha.

Ljubav

Na polju ljubavi, vrlo ste posvećeni voljenoj osobi, ili bolje rečeno, kvalitetu odnosa. U zavisnosti od prošlosti, partnerstvo opstaje. Slobodni Jarčevi su već dugo usamljeni, međutim, fokus nije na polju ljubavi. Više se bave poslovnim obavezama, a za ljubav ima vremena. Ipak, sudbina se može našaliti sa vama I vratiti vam važnu osobu u život koja će vam na pozitivan način poremetiti svakodnevicu.

Zdravlje

Premoreni ste ali se fizički aktivirate jer osjećate da vam je to neophodno. Bolja kondicija I snaga.

Vodolija

Posao

Poslovna situacija će se tokom oktobra iz dana u dan mijenjati, što je I inače priroda vašeg znaka: preokreti, skretanje sa planirane rute, improvizacija; pa se nećete previše stresirati kada vidite da planovi idu nekim drugim tokom. Finansije su ono što vam može donijeti zabrinutost. Konstantno imate utisak da ste na nuli, odnosno, kako se desi prihod, automatski sledi rashod. Sve što možete učiniti jeste da se štedite kada su nepotrebne stvari u pitanju, impulsivna kupovina I tako dalje. Priliv novca je sada moguć iz inostranstva ili zarada kroz putovanje preko granice. Saturn, koji ujedno, pored Urana vlada vašim horoskopskim znakom je u vašem prirodnom dvanaestom polju, pa imate utisak da ste nekako izdvojeni iz realnosti, povučeni u svoj svijet.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, takav stav izaiva sumnju u voljenoj osobi, ali će se ipak suzdržati jer osjeća da je u pitanju samo prolazna potreba I u pravu je. Ukoliko ste još uvijek usamljeni a želite promjenu emotivnog statusa, ljubav dolazi sa najneobičnijih mjesta: iz inostranstva, na putu, pa čak I u blizini neke crkve, odnosno vjerskog objekta. Takođe, ljubav se može desiti sa osobom sa kojom ćete se na samom početku sukobiti oko razičitih stavova.

Zdravlje

Zdravlje je u redu, ali ćete se ulenjiti.

Ribe

Posao

Tokom oktobra tranzitno Sunce boravi u vašem prirodnom osmom polju i jedan od vaših najvećih prioriteta će biti finansije koje su povezane sa pozajmicama, kreditima pa ćete se potruditi da sve što se tiče ovog segmenta riješite u smislu da smanjite dugovanja, lična ili ona dugovanja prema vama. Važno je da imate na umu da se često znate zabrinuti više nego što je zaista realno i savjet je da pitate nekog za objektivno mišljenje. Kako su se prethodnog mjeseca desili mlad I pun Mjesec na prvog I sedmog polja, promijenićete svoj odnos prema nekim ljudima. Nećete dozvoliti da vas stavljaju u poziciju koja je pogodna za sve osim za vas. Sada ste isključivo vi na redu.

Ljubav

Naravno, ovo se tiče I odnosa sa partnerom. Jasno ćete staviti do znanja da je poželjno da se više posveti zajednici u kojoj ste oboje vi tu niste sami. Suprotna stranaće vas čuti na pravi način. Slobodni pripadnici vašeg znaka idealizuju blisku osobu. Oprez, jer sa “oblaka” se može pasti a otrežnjenje je uvijek neprijatno. Slušajte srce ali ne zapostavljajte ni racio. Kako je dosta planeta u vašem prirodnom osmom polju, sada ćete imati priliku da započnete strastvenu vezu. Osoba koja vam privlači pažnju će u vama naći balans, ali će za nešto ozbiljnije ipak biti neodlučna.

Zdravlje

Izbjegavajte hirurške intervencije ozbiljnijeg tipa, ako ste u mogućnosti.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Neobična slika u šoping molu: Delta pusta, turisti neprijatno IZNENAĐENI

Nedjelja, 20.10.2019 | 17:40

Gotovo nevjerovatna slika u našem šoping molu - Delta je danas pusta.

Nepoštovanje Zakona o NERADNOJ nedjelji: Inspektori KAZNILI trgovce u Danilovgradu i Beranama

Nedjelja, 20.10.2019 | 16:08

Tržišni inspektori koji su od ranijih jutarnjih sati na terenu kažu da se odredba o neradnoj nedjelji uglavnom poštuje, a utvrdili su samo dvije nepravilnosti zbog čega su kaznili dva trgovca u Danilovgradu i Beranama. Podgorčani kažu da ce im biti potrebno malo vremena da se naviknu ali smatraju da im nece biti problem da drugačije planiraju vikend.

Zdravko Cimbaljević ŠEST godina od ODLASKA iz CG: "U Kanadi sam ono što jesam, želim i osjećam..."

Nedjelja, 20.10.2019 | 15:39

Cimbaljević je zbog nasilja jer je gej napustio Crnu Goru 2013. godine, danas radi kao menadžer za kanadsku vladu. Crnoj Gori poručuje da građanima mora da omogući da se osjećaju vrijednim i budu svoji.

NEDJELJNI HOROSKOP: Bik donosi odluke koje će mu promijeniti život, a evo kome će stići NOVAC...

Nedjelja, 20.10.2019 | 15:15

Nedjeljni horoskop od 21. do 28. oktobra. Pogledajte šta su vam pripremile zvijezde!

Rijetko viđen SNIMAK: Hapšenje Slobodana Miloševića u Tuzli!

Nedjelja, 20.10.2019 | 12:37

Snimci transfera uhapšenog srbijanskog predsjednika Slobodana Miloševića, optuženog za ratne zločine na području bivše Jugoslavije, 2001. iz Beograda preko Tuzle u Hag, u javnosti su rijetko viđeni.

Počele probe za lutkarsku predstavu „Na ivici neba

Ponedjeljak, 21.10.2019 | 10:53

U Gradskom pozorištu 18. oktobra počele su probe za predstavu „Na ivici neba“, koja je namijenjena Lutkarskoj sceni za djecu. Novi projekat režira ugledna bugarska rediteljka Veselka Kunčeva, a predstava će premijerno biti izvedena 13. decembra u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“, u okviru manifestacije Decembarska umjetnička scena – DEUS 2019.

Đukanović doputovao u TOKIO: Prisustvovaće ceremoniji ustoličenja cara Naruhita

Ponedjeljak, 21.10.2019 | 10:31

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović doputovao je danas u Tokio, gdje će sjutra sa suprugom Lidijom, na poziv Vlade Japana, učestvovati na ceremonijama ustoličenja cara Naruhita.

DRAMA na terenu - Đurđina udarila glavom o pod i zadobila POTRES MOZGA

Ponedjeljak, 21.10.2019 | 10:15

U 40. minutu utakmice Budućnost - Ramniku Vlčea drama na terenu.

Prvo dijete je dobio sa 14 GODINA, drugo sa 16,.. Životna priča NAJSKUPLJEG FUDBALERA Aston Vile

Ponedjeljak, 21.10.2019 | 09:48

Vesli Moraeš, fudbaler Aston Vile, ispričao je o ranim počecima u fudbalu i šta je sve morao da radi kako bi prehranio porodicu.

Marej nije krio SUZE nakon osvojenog turnira: Posljednjih nekoliko godina bilo je ekstremno teško

Ponedjeljak, 21.10.2019 | 09:37

Britanac Endi Mari emotivno je proživio trenutak osvajanja trofeja u Antverpenu.

VIDEO: Žiri u SUZAMA, a oni NESTVARNI: Djeca zapjevala pjesme grupe "Queen" i osvojila REGION!

Ponedjeljak, 21.10.2019 | 08:50

U Hrvatskoj je u toku takmičenje "Supertalent", odnosno hrvatske verzija šoua "Ja imam talenat".

Pacijent ogorčen na HITNU POMOĆ: Prije do bolnice, nego Hitna pomoć do njega

Ponedjeljak, 21.10.2019 | 08:00

Mještanin sela Donja Zaljut, nadomak Cetinja Veljko Krivokapić ogorčen je što ekipa Hitne pomoći, nakon što su obaviješetni da ga je ujela zmija otrovnica i da ga komšija vozi prema bolnici u prijestonici, te da je u lošem stanju, nije pošla njima u susret, već su, kako kaže, “dozvolili da na ivici smrti stigne do bolnice”, piše Pobjeda.

"Ovaj park više nije bezbjedan za djecu..." Tokom dana sport i igra, noću ŠPRIC i IGLA

Ponedjeljak, 21.10.2019 | 07:44

Preko dana igralište na Ćemovskom polju koriste djeca, a nerijetko i sportisti i rekreativci, a preko noći ono postaje leglo uživaoca narkotika.

Nastavlja se SUNČANO i TOPLO vrijeme - danas do 28 STEPENI!

Ponedjeljak, 21.10.2019 | 07:02

Vremenska prognoza za ponedjeljak 21. oktobar.

ZALJUBLJENI i PRELIJEPI: Stigle i prve zvanične fotografije sa VJENČANJA Rafaela Nadala!

Nedjelja, 20.10.2019 | 22:29

Rafael Nadal i Marija Franciska Pereljo Ćiska krunisali su 14-godišnju vezu sklapanjem braka.