Četvrtak, 16.01.2020 | 20:20
IZVOR: telegraf.rs

Đoković o teniserima koji prijete VELIKOJ TROJCI: "Nadamo se da to neće biti ove godine"

Najbolji srpski teniser Novak Đoković istakao je da bi Rus Danil Medvedev uskoro mogao da bude gren slem šampion!




Foto: Tennis TV/YouTube screenshot

Novak protiv Medvedeva, kog je inače nedavno savladao na ATP Kupu, neće moći da igra do finala, a sudeći po njegovim riječima i te kako se divi Rusu.

- Danil igra sjajan tenis i određenim znacima, pogotovo tokom mečeva sa Nadalom prošle godine, pokazuje da bi mogao uskoro da bude šampion. Predvodi malu grupu igrača koji se približavaju tome da osvoje GS titulu - rekao je Đoković i dodao:

- Tu su još, Tim, Cicipas i Zverev. Tenis je u odličnim rukama. To je grupa koja nadolazi, mi iz velike trojke (Đoković, Nadal, Federer) samo se nadamo da to neće biti ove godine. Ipak, neizbježno je da će se dogoditi. A kad se dogodi, to će biti super za sport.

Podsjetimo, Đoković će u prvom kolu AO igrati protiv Njemca Jana Lenarda Štrufa.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

SDT objavio snimak: I imovina Katnića i Lazovića predmet ispitivanja (VIDEO)

Srijeda, 17.04.2024 | 13:45

Specijalno državno tužilaštvo i Specijalno policijsko odjeljenje svakodnevno preduzimaju brojne radnje u cilju identifikacije imovine okrivljenih bivšeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića i bivšeg specijalnog tužioca Milivoja Katnića, i to kako one koja je upisana na okrivljene i članove njihovih porodica, tako i one za koju postoji određeni stepen sumnje da je upisana na druga fizička i pravna lica, a čiji su stvarni vlasnici okrivljeni i članovi njihovih porodica, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

UHAPŠENA direktorica ASK-a Jelena Perović

Srijeda, 17.04.2024 | 13:36

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) blokirali su jutros zgradu Agencije za sprječavanje korupcije u kojoj vrše pretres.

Pojedini maturanti na eksterni ispit ipak došli sa telefonima: Umotali ih u aluminijsku foliju, pod izgovorom da su ponijeli sendvič

Srijeda, 17.04.2024 | 13:16

Maturanti crnogorskih srednjih škola juče su polagali maturski, odnosno stručni ispit iz predmeta Crnogorski, srpski, bosanski i hrvatski jezik i književnost, a prema ocjeni direktora Ispitnog centra Crne Gore Miloša Trivića, prvi ispitni dan prošao je u najboljem redu, bez nepravilnosti.

"Bio sam SVJEDOK tome": Danijel Alibabić o razvodu Meline i Harisa Džinovića - "Moja žena je jako bliska sa..."

Srijeda, 17.04.2024 | 16:57

Danijel Alibabić gostovao je u  emisiji „Moj dan, Blic dan” i izrazio svoj stav povodom sve češćih razvoda koji se dešavaju na javnoj sceni.

VIDEO - Jokić u sceni o kojoj priča svijet i videu koji se masovno dijeli internetom

Srijeda, 17.04.2024 | 12:13

Košarkaši Denver Nagetsa spremaju se za plej-of NBA lige i saznali su protivnika u utorak na srijedu.

Kanje Vest OSUMNIČEN za nanošenje povreda?

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:50

Reper Kanje Vest optužen je da je udario muškarca u lice nakon što je navodno seksualno napao i neprikladno dodirivao njegovu suprugu u Los Anđelesu

Tamara Radunović brani EVROPSKU BRONZU

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:38

Tamara Radunović biće jedina crnogorska reprezentativka na prvenstvu Evrope u boksu u Beogradu

"Nisam glumila, jedva sam ostala ŽIVA" - Poznata glumica OTKRILA najgoru scenu u svom novom filmu

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:27

Voditelj Džimi Falon je pohvalio rekavši da je dobro što malo po malo pobjeđuje svoje strahove.

Poznata manekenka OTKRILA TAJNU svog dobrog IZGLEDA

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:13

Žizel Bundšen brazilska manekenka, usmjerila je svoju energiju nakon razvoda na izdavanje knjige o kuvanju kojom je označila povratak u javnost, a u njoj je otkrila kako živjeti uravnotežen život kroz ishranu, fizičku aktivnost i velnes. 

Meridianbet i Resursni centar u zajedničkoj akciji: Budi i ti dijete proljeća

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:11

U okviru JU Resursnog centra za mlade “Podgorica”, 20. aprila, biće sprovedena akcija očuvanja životne sredine.

DPS Glavnog grada: Injac čuva fotelju i radi sve da gradnja postrojenja u Botunu ne počne, neće da se zamjeraju Kneževiću

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:44

Šef odborničkog kluba DPS Glavnog grada u gradskom parlamentu Andrija Klikovac saopštio je na današnjoj konferenciji za novinare da je proteklih 12 mjeseci obilježila potpuno nefunkcionalna gradska uprava, ali i bahat odnos vlasti prema opoziciji.

Nemojte bacati UVELO CVIJEĆE - Uz ovaj jednostavan TRIK vratite mu ŽIVOST (VIDEO)

Četvrtak, 18.04.2024 | 10:54

Cvijeće s toplijim vremenom i višim temperaturama većom brzinom gubi vodu, svježinu i vitalnost.

De Niro otkrio - Ovo su njegovi OMILJENI GLUMCI svih vremena

Četvrtak, 18.04.2024 | 10:52

Malo je glumaca koji se mogu uporediti s Robertom De Nirom. Dobitnik je dva Oscara i sedam nominacija u glumačkim kategorijama. De Niro je titan holivudskog filmskog platna koji je u filmovima Martina Scorsesea, Francisa Forda Coppole i Quentina Tarantina ostvario neke od svojih najupečatljivijih uloga.

NOVO ISTRAŽIVANJE - Klimatske promjene će do 2050. SMANJITI globalnu ekonomiju za petinu

Četvrtak, 18.04.2024 | 10:39

Nevezano za to koliko agresivno budemo radili na smanjivanju zagađenja, klimatske promJene uzrokovane ogromnim količinama ugljen-dioksida koji se već nalazi u atmosferi će do 2050. godine smanjiti globalni BDP za oko 38 biliona dolara, odnosno za skoro petinu.

Megan Foks pokazala kako IZGLEDA BEZ ŠMINKE - U istp vrijeme ODUŠEVILA i RAZOČARALA FANOVE (FOTO)

Četvrtak, 18.04.2024 | 10:29

Megan Foks poznata je kao jedna od najatraktivnijih glumica svijeta, a nakon što je objavila fotografiju bez šminke izazvala je brojne komentare.