Petak, 24.01.2020 | 22:49
IZVOR: telegraf.rs

Rijetki nađu rijetke: U 2020. godini SUDBINSKI SUSRET očekuje ove horoskopske parove

Astrolozi su otkrili među kojim horoskopskim znacima će se probuditi strast i emocije.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Astrologija može da nam da odgovore na mnoga pitanja, a ovog puta i da nam otkrije tok događaja u bliskoj budućnosti koji su povezani sa ljubavlju. Sudeći po najavama astrologa, koji su za 2020. godinu predvidjeli burna dešavanja, u narednom periodu mnogim zodijačkim znacima neće manjkati emocija i strasti.

U nastavku vam otkrivamo među kojim horoskopskim znacima će se rasplamsati strasti:

Ovan i Vodolija

Godina 2020. će povezati ova dva horoskopska znaka. Jedan je vatreni, a drugi vodeni znak, a njihov ljubavni život bi mogao da postane bolji nego što mogu da očekuju. Ljubavna veza će biti veoma interesantna i ni u jednoj sekundi neće osjećati dosadu. Ova dva znaka imaju prirodnu želju za avanturama, te će provesti svaki trenutak zajedno otkrivajući nove stvari u životu.

Bik i Rak

Ova dva znaka će defintivno doživjeti posebnu vrstu konekcije u 2020. godini, koja se neće zasnivati isključivo na fizičkoj privlačnosti već i na emocijama. Jačina njihove povezanosti će postepeno rasti, što će dovesti do postizanja stabilnosti u vezi. Bik i Rak će se međusobno poštovati i pomoći jedno drugom da postanu bolja verzija sebe.

Blizanci i Vodolija

U 2020. godini Blizanac i Vodolija, kada su zajedno, mogu da postignu savršenu emotivnu i intelektualnu ravnotežu koja može da ojača njihovu vezu. Ljudi rođeni u ova dva zodijačka znaka su poznati po svojoj kreativnoj prirodi, i upravo to može da ih poveže i približi jedno drugome. Iako vole da provode vrijeme zajedno, oni i dalje imaju prirodnu želju za nezavisnošću.

Rak i Riba

Ovi vodeni znaci su veoma kompatibilni, prije svega zbog jako sličnih karakteristika koje poseduju. Za Rakove, porodica je uvijek na prvom mjestu, a romantične Ribe imaju potrebu za ljubavlju i romansom - dva glavna sastojka neophodna za osnivanje srećne porodice. Ukoliko su zajedno, njihova veza će se prije svega zasnivati na podršci i prijateljstvu, te će imati stabilan i neraskidiv odnos.

Lav i Strijelac

Ljudima rođenim u ovom horoskopskom znaku je potrebno malo više vremena da ostvare kvalitetan i uzbudljiv emotivan odnos. Lav, sinonim za kralja i lovca, ima veliku potrebu za pažnjom i divljenjem, a Strijelac je rođeni avanturista. Pa, šta ih povezuje? Lojalnost. Oboje, kada je riječ o ljubavi, su nevjerovatno vjerni i odani svom partneru. Zapravo, Strijelčevi mogu da nauče Lavove lekcijama o svojim avanturama, a kralj džungle može da pomogne Strijelcu da uživa u pažnji okoline.

Vaga i Blizanci

Vage i Blizanci su intelektualni znaci koji uživaju u svojoj posebnosti. Kada je riječ o ljubavi, oni vole razne mentalne igrice, koje vrlo često drugi apsolutno ne mogu da razumiju. Igre su dio njihovih odnosa, na taj način sprečavaju monotoniju u vezi i sjajno se zabavljaju. S obzirom da je riječ o vazdušnim znacima, oni se lako razumiju i prihvataju neke svoje čudne navike i obrasce ponašanja.

Škorpija i Rak

Škorpije su poznate po svojoj strastvenoj prirodi a Rak, kao što smo već spomenuli, je pravi kućni tip. Pored toga što su vodeni znaci, postoji još jedna zajednička crta koja ih povezuje - ljubav ih pokreće. U 2020. godini ljubavni život Raka i Škorpije će biti vatren i strastven. 

Strijelac i Ovan

Pored toga što su vatreni znaci, Strijelčevi i Ovnovi imaju još dosta toga zajedničkog. U 2020. godini njihova želja da probaju nove stvari i živahna priroda će ih povezati, a kako je riječ o njihovim karakterima postoji vjerovatnoća da njihova veza postane nestabilna. Trebalo bi da povedu računa o svojim riječima i djelima i da se suzdrže kada je to potrebno jer u suprotnom njihova jaka priroda i strasti ih mogu dovesti do raskida.

Jarac i Bik

Između ovih zemljanih horoskopskih znakova će buknuti jaka hemija. Oni uživaju u istim stvarima u životu - stabilnosti i solidarnosti. Samim tim Jarac i Bik će provoditi dosta vremena zajedno, imaće slične teme za razgovor te će svaki sekund njihovog upoznavanja biti dragocjen.

 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Planeta ljubavi ulazi u Bika: Tri znaka očekuje sudbinski susret do 23. maja

Srijeda, 24.04.2024 | 13:40

Venera, planeta ljubavi, mijenja znak 29. aprila i ulazi u zemljanog Bika, gdje će se zadržati do 23. maja. Ovakva planetarna pozicija donijeće lijepe susrete za Bikove, Djevice i Jarčeve.

Veterinar otkriva PET ŽIVOTINJA koje NIKADA ne bi izabrao za KUĆNE LJUBIMCE

Srijeda, 24.04.2024 | 13:20

Ističući svoje iskustvo sa različitim životinjama, veterinar je objasnio prednosti i mane pojedinih kućnih ljubimaca.

Volite li SMOKI? Popularnu grickalicu moguće je napraviti kod kuće i to u zdravijoj verziji

Srijeda, 24.04.2024 | 12:51

Poznato je da je smoki mnogima omiljena grickalica iz djetinjstva, ali ono što mnogi ne znaju jeste da je ovaj popularni proizvod moguće napraviti kod kuće i u zdravoj verziji.

ANIME NIGHT u Cineplexxu i 4 nova filma

Srijeda, 24.04.2024 | 12:49

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Radulović: Odbori direktora na “testu” nakon godinu dana

Srijeda, 24.04.2024 | 12:30

Rad Odbora direktora u državnim kompanijama koje posluju u okviru Ministarstva saobraćaja i pomorstva nakon godinu dana biće analiziran, poručio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović tokom predavanja studentima Ekonomskom fakulteta u Podgorici koji nastavu prate na engleskom jeziku.

Sreća će se useliti u kuću, a pare u novčanik: Samo nabavite jedan predmet i postavite ga blizu ulaznih vrata

Srijeda, 24.04.2024 | 12:30

Ovaj predmet može da se drži ne samo u kući, već i na radnom mjestu.

Milović: Budva mora opet postati najprivlačniji grad za život i rad

Srijeda, 24.04.2024 | 12:35

Sistemsko urušavanje, neprepoznatljivost, stihijski razvoj, loši međuljudski odnosi, stanje komunalnog reda, pad sportskih rezultata, kulturna devastacija, negativni imidž, afere, korupcija, pad sistema vrijednosti, predstavljaju vrlo teško stanje u našem gradu koje traje skoro deceniju. Budva kao nekada vodeća turistička destinacija je nažalost izgubila vodeću poziciju grada koji diktira tempo razvoja Crne Gore, saopštio je nosilac liste nosilac liste “Budva može bolje” prof. dr Nikola Milović.

"Rafa može da osvoji Rolan Garos - ako se povrijede Alkaras, Đoković, Siner i ostali"

Srijeda, 24.04.2024 | 12:10

Bivši trener i stric Rafaela Nadala, Toni je govorio za "As" posle drugog uzastopnog turnira Španca bez pauze.

Mekan i pun ukusnih sjemenki: Pripremite BRZI POSNI HLJEB

Srijeda, 24.04.2024 | 11:53

Posni hlebovi su pravo olakšanje zbog njihove brze i jednostavne pripreme.

Nikola Rokvić PJEŠKE prešao preko 30 kilometara, otkrio koliko je novca sakupljeno od kada je krenuo na put

Srijeda, 24.04.2024 | 11:41

Nikola Rokvić oglasio se kratkim videom u kojem je saopštio koliko novca je "Fondacija Porodica" koju je osnovao sa suprugom Bojanom prikupila za dva dana, od trenutka kada je on krenuo u svoju humanu misiju i hodočašće.