Nedjelja, 09.02.2020 | 20:19
IZVOR: cdm.me

Mijović nakon PORAZA: "DERBI je opravdao očekivanja, falila nam je koncentracija"

Petar Mijović, trener Budućnosti Voli kaže da je njegov tim uživao u košarci večeras.




Foto: KK Budućnost Voli

///DERBI ABA LIGE: Budućnost Voli u sjajnom meču poražena od Partizana!///

Trener našeg tima kaže da je falilo koncentracije u presudnim momentima da se dođe do velikog trijumfa.

“Mislim da je derbi opravdao očekivanja, da je bio dobar meč i predstava oba tima. Znali smo da nas čeka težak posao i zahtjevan tim, uprkos tome što je Partizan imao dva teška meča. Ipak široki su što se tiče rostera i znao sam da će izaći energetski maksimalno. Dobro smo otvorili duel, zatvarali neke stvari koje Partizanu donose mnogo uspjeha ove sezone. Šut i kontrola defanzivnog skoka su se nadovezali i donijeli rezultat. Onda smo stali i mislim da smo morali da imamo bolji rezultat poslije prvog poluvremena, zbog načina na koji smo odigrali”, kazao je Mijović na pres konferenciji.

Zatim se osvrnuo na nastavak meča.

“Pejdž i Jaramaz rastu u sistemu Trinkijerija i oni su nas i u dobroj odbrani kažnjavali individualnim kvalitetom. Za pobjedu u derbiju u Beogradu morala je biti bolja koncentracija. Oni su svaki pad koncentracije kažnjavali trojkama i poenima iz tranzicije, nije ih bilo mnogo, ali su stizali u bitnim momentima. To nas je odvelo u poraz. Imamo tri teška meča do kraja, idemo na pobjedu protiv Mornara, FMP-a i Cedevita Olimpije. Mi smo što se košarke tiče uživali u Beogradu”, zaključio je Mijović.

///OBOREN REKORD ABA lige: Partizan i Budućnost pred 16 i po hiljada ljudi///

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"NE BRINEM, više razmišljam kako da mu POMOGNEM" - Prvo OGLAŠAVANJE supruge Nikole Rokvića

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:19

Pjevača su obučavali veoma stručni ljudi. 

Haris Džinović OTKRIO da li je spreman za NOVU ŽENU - "Mora da bude NORMALNA"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:12

Nakon brojnih izjava koje je dao o razvodu i, sada bivšoj supruzi Melini, pjevač Haris Džinović je odgovorio na pitanje "da li je spreman za novu ljubav?"

Alkaras - Novak me iznenadio, prijatelji su mi rekli za to

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:26

Karlos Alkaras je pred start turnira u Madridu dao veliki intervju za Marku.

Zečević: Zbog usporivača i ograda Podgorica postala grad PREPREKA

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:35

Direktor JP “Putevi” Radoš Zečević kazao je da je zbog velikog broja usporivača i ograda Podgorica pretvorena u grad prepreka, ali da su primorani na to zbog nesavjesnih vozača.

Keković: Priča oko RADNE NEDJELJE prebačena na politički teren; Mulešković: Vlada bi morala dati mišljenje, POČINJE SEZONA

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:10

Nakon što je ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj povukao sa dnevnog reda sjednice Socijalnog savjeta tačku koja se odnosi na uvođenje radne nedjelje zbog dodatnih konsultacija, ova inicijativa i dalje ostaje bez odgovora. Uprkos činjenici da turistička sezona uskoro počinje a da je odluka da se u toku ljeta dozvoli rad nedjeljom, usaglašena od strane socijalnih partnera, iz Ministarstva ekonomskog razvoja nema ni naznake kada bi se ovo pitanje moglo naći ponovo na sjednici Socijalnog savjeta, kao ni obrazloženje zašto rok za njeno održavanje nije ispoštovan, piše Gradski.me.

Milović: Bićemo ponovo grad razvoja i pravih vrijednosti, pobijedićemo u Budvi

Četvrtak, 25.04.2024 | 22:06

Večeras je u Budvi predstavljena pobjednička izborna listu ,,Budva može bolje!” prof. dr Nikola Milović, koja će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima 26. maja.

Vrijeme sjutra: Promjenljivo oblačno uz ove temperature

Četvrtak, 25.04.2024 | 21:56

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a od sredine dana ponegdje slaba kiša, najavljuju iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

SMUTI SA BOROVNICAMA: Povećava energiju i ubrzava metabolizam (RECEPT)

Četvrtak, 25.04.2024 | 21:13

- Isprobajte recept za antiejdžing smuti sa borovnicama. Ova kombinacija sastojaka sjajno djeluje na organizam i tako pomaže da se olakša rad digestivnog trakta, poveća energija i ubrza metabolizam, kaže Tatjana Popović, health coach i nutricionista.

Pusić: Prije 2020. izgledalo da će Crna Gora do 2022. završiti proces ili biti članica EU

Četvrtak, 25.04.2024 | 20:58

Deklarativno, crnogorska vlast je apsolutno na evropskom putu, no gledajuću političku istoriju partnera koji čine koaliciju na vlasti, sigurno ima određenih pitanja, ocijenila je u razgovoru za Televiziju E nekadašnja šefica hrvatske diplomatije Vesna Pusić.

Trik za kojim internet luduje: Evo šta je prirodna i jeftina zamjena za botoks

Četvrtak, 25.04.2024 | 20:10

Na društvenim mrežama kruži novi trend za njegu kože – tvrdi se da korica od banane može da transformiše vaše lice i da djeluje poput prirodnog botoksa, prenosi blic.rs.

Nova pravila na dodjeli Oskara: Proširuje se broj nominovanih u jednoj kategoriji

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:56

Američka filmska akademija od 2025. godine uvodi nova pravila. Već sada se zna da će 2025. godine dodjela biti organizovana 2. marta. Nominacije će biti poznate 17. januara 2025. godine.

Mljekarima ne odgovara prodaja mlijeka za 40 centi

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:34

Članovi Udruženja prerađivača mlijeka Crne Gore i Udruženja farmera Crne Gore odbili su ponudu mljekare “Franco” iz Bosne i Hercegovine koja se ponudila da otkupi višak mlijeka po 40 centi po litru. Oni su o tome informisali resornog ministra Vladimira Jokovića, sa kojim će se ujutru sastati.

Vujović: Završetak procesa usvajanja medijskih zakona doprinijeće pozitivnom IBAR-u u junu

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:23

Završetak procesa usvajanja medijskih zakona doprinijeće pozitivnom mišljenju za dobijanje IBAR-a, čime će Crna Gora dodatno potvrditi svoju posvećenost EU integracijama i napretku u medijskim reformama. To je zaključeno na sastanku ministarke kulture i medija Tamare Vujović sa generalnim direktorom DG CONNECT, Robertom Violom, na kojem su razgovarali o reformi medijskih zakona u Crnoj Gori i napretku koji je postignut u tom procesu.

Nadal ekspresno "pregazio" tinejdžera i zakazao duel sa De Minorom

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:04

Španski teniser Rafael Nadal je uspio da savlada Darvina Blenča sa 2:0 u setovima i plasira se u drugo kolo Mastersa u Madridu.

Milatović: SDT žmuri na nepočinstva vlasti, šta je sa predmetom oko puta Meljine-Petijevići?

Četvrtak, 25.04.2024 | 18:39

Gotovo četiri godine ćutanja Specijalnog državnog tužilaštva povodom stotinu prijava koje je DPS podnijela, s pravom otvaraju pitanje o selektivnosti i netrasparentnosti u radu ove institucije, navodi Sonja Milatović poslanica DPS-a u Skupštini, povodom prijava koje je DPS podnijela SDT-u u posljednje četiri godine.