Ponedjeljak, 17.02.2020 | 13:38
IZVOR: Kolektiv.me

JONAS RIDERSTRALE je prvi glavni govornik na SPARK.ME 2020

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 30. i 31. maju Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je objavio ime prvog glavnog govornika konferencije Spark.me 2020. U pitanju je Jonas Riderstrale (Jonas Ridderstråle), jedan od najuticajnijih i najpoštovanijih poslovnih mislilaca na svijetu i koautor bestselera “Funky Business“.




Foto: Spark.me

Dr Riderstrale je stekao svjetsku slavu knjigom “Funky Business” koja je brzo doživjela međunarodni uspjeh i koja je prodatau 300 hiljada primjeraka. Knjiga se, u anketi izdavačke kuće Bloomsbury, našla na 16. mjestu liste najpopularnijih poslovnih knjiga svih vremena.Nastavci, “Karaoke kapitalizam“ i “Funky Business zauvijek”, su takođe postali globalno priznati manifesti o tome kako ostvariti uspjeh u novom poslovnom svijetu. Sve tri knjige su napisane u koautorstvu sa Kjelom Nordstromom, a prevedene su na više od 30 jezika i objavljene su u preko 50 država.

Dr Riderstrale je svjetski poznati švedski akademik, sa doktoratom u oblasti međunarodnog biznisa i gostujući je profesor na Ashridge poslovnoj školi u Velikoj Britaniji.Istraživačka kompanija Global Gurus ga je izabrala kao jednog od Top 30 menadžment profesionalaca na svijetu i rangirala ga među Top 5 u Evropi. Njegova originalna, provokativna, inspirativna i dinamična predavanja su ga učinila govornikom koji je predavao na događajima od Moskve do Mumbaija i od San Franciska do Šangaja. Angažovan je kao konsultant za mnogemultinacionalne kompanije, državne institucije, sportske klubove i sindikate.Riderstraleove ideje privlače ogromnu pažnju medija širom svijeta, pa se njegov rad može naći i u globalnim publikacijama kao što su Fortune, Fast Company, Time magazine, Financial Times, The Times, Stern, Newsweek, Paris Matchi mnoge druge.

Foto: Spark.me

Karte za konferenciju Spark.me 2020 semogukupiti na zvaničnom sajtu konferencije - www.spark.me. Puna cijena karte iznosi 300€, ali zainteresovani trenutno mogu kupiti svoju kartu po specijalnoj cijeni od 100€, jer je u prodaju pušteno 50 promotivnih karata. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50€, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (30-31. maja), startap takmičenju (30-31. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (30. maja). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“namechange”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 30. i 31. maj, se organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je drugi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanijadoMEnd.o.o, agent registracijecrnogorskognacionalnog internet domena - .ME, kojaod 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnihz nanja. U 2019. godini, konferenciji Spark.me je prisustvovalo preko 720 učesnika iz 21 države širom svijeta.

Za više informacija o Spark.me 2020 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme, Twitter nalog www.twitter.com/sparkdotme i Instagram nalog www.instagram.com/sparkdotme/.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Ova DRUŠTVENA MREŽA bi mogla da UGROZI Facebook, Instagram i TikTok

Četvrtak, 18.04.2024 | 14:01

Aplikacija je u potpunosti fokusirana na glas, a izgovorene riječi automatski se pretvaraju u tekst. Da li na prebukiranom tržištu društvenih mreža ima mjesta za još jednu, malo drugačiju aplikaciju?

BLOKIRATE reklame na YouTube-u? Imamo loše vijesti za vas

Srijeda, 17.04.2024 | 11:25

Prošle godine, YouTube je započeo agresivnu kampanju protiv "ad blokera".

Mask prelomio: Ipak uvodi PLAĆANJE na platformi X

Utorak, 16.04.2024 | 13:29

Ilon Mask planira da naplaćuje malu nadoknadu novim korisnicima na X platformi, koji žele da objavljuju sadržaj.

Bil Gejts ZABRINUT da bi zbog vještačke inteligencije mogao da izgubi posao

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 14:21

Bil Gejts, osnivač kompanije Microsoft, nedavno je izrazio zabrinutost da bi vještačka inteligencija mogla preuzme njegov posao, uprkos tome što je jedan od njenih najvećih zagovornika.

Projekat Cetinjanina ušao u TOP 5 NAJBOLJIH projekata u svijetu

Nedjelja, 14.04.2024 | 12:45

Projekat “Air Quality Monitoring System”, koji je dio inovativnog koncepta Cetinje Smart City, dobio je prestižno priznanje WSIS Prize 2024 Champion. Ovo znači da je ovaj projekat izabran među top 5 projekata na svijetu, u kategoriji e-environment, u okviru Svjetskog samita o Informacionom društvu, istakao je za Kolektiv doktorand Elektrotehničkog fakulteta u Podgorici, istraživač i stručnjak u oblasti Vještačke inteligencije u medicini i rukovodilac praktikuma elektronike i računarstva u Fondaciji za promovisanje nauke Prona Ivan Martinović.

KCCG - Dr Marinko Paunović novi direktor OPERACIONOG BLOKA

Subota, 20.04.2024 | 09:48

Imenovan Paunović.

VIDEO - Ovo je spot o kojem se priča: OSAM MILIONA PREGLEDA za samo sedam sati od objave

Subota, 20.04.2024 | 09:19

Svakim novim albumom, Tejlor Svift obara sopstvene rekorde i iznova oduševljava publiku.

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

Preminuo Brano Mićunović

Petak, 19.04.2024 | 21:50

Crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović (71) preminuo je danas u Budvi, prenose mediji.

"Plavi" srušili ekipu Zadra - Budućnost u POLUFINALU ABA lige

Petak, 19.04.2024 | 21:09

Košarkaši Budućnosti Voli plasirali su se u polufinale plej-ofa ABA lige, pošto su sa 2-0 u seriji eliminisali Zadar.

Jelena Perović saslušana kod sudije za istragu, čeka se odluka o pritvoru

Petak, 19.04.2024 | 21:31

Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović saslušana je večeras kod sudije za istragu Višeg suda koji će se izjasniti o prijedlogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da joj se odredi istražni pritvor.

Subota donosi PROMJENLJIVO VRIJEME - Evo kada se očekuje KIŠA

Petak, 19.04.2024 | 20:23

U subotu se u Crnoj Gori prijepodne očekuju duži sunčani periodi, od sredine dana povećanje oblačnosti, tokom noći slaba, a u južnim predjelima umjerena do jaka kiša, moguće i grmljavina, saopšteno je iz Zavoda za hidrologiju i seizmologiju (ZHMS).

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

FOTO/VIDEO: "Znam da će ovo da bude posebno veče" - Aleksandra Prijović ZAPJEVALA u punoj "Morači"

Petak, 19.04.2024 | 21:20

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je koncert u punom SC "Morača" u Podgorici.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.