Subota, 22.02.2020 | 20:42
IZVOR: telegraf.rs

NEDJELJNI HOROSKOP: Za Ovnove nepovoljna nedjelja, kod Riba dobre promjene na poslu

Nedjeljni horoskop donosi velike promjene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.




Foto: Ilustracija, Pixabay

OVAN

Nije vam povoljna naredna nedelja. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta nekih poteškoća na poslu. Ljubavno polje vam je prikazano kroz razočarenje u voljenu osobu. Na polju zdravlja vam se vraćaju hronični problemi sa glavoboljom, ali i sa očima. Povišen krvni pritisak takođe može da vas muči.

BIK

Izbjegavajte bilo kakve rizične situacije na polju posla u narednom periodu. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete dvoumljenje ili sumnje od strane partnera. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni nesanicama i problemima sa nervozom. Moguć je čest osjećaj malaksalosti.

BLIZANCI

Moguće je da ćete tokom ove nedelje biti veoma zabrinuti za svoje polje finansija. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza koja će vam donijeti ljubomoru i svađe sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni infekcijama, upalama, bolnim stanjima i povredama.

RAK

Napolju posla vas očekuje nervoza kao i neke promjene koje vam dolaze naglo. Kada je u pitanju ljubav, imate potrebu da konkretno i direktno razriješite svađe sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati probleme sa kičmom, ali i probleme sa mogućim manjim povredama ili bolnim stanjima.

LAV

Povoljna nedjelja je pred vama. U narednom periodu možete da očekujete pozitivno pokretanje novih poslovnih prilika. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati svu slobodu i šanse da budete zadovoljni. Kada je u pitanju zdravlje, osjećate se sve bolje što se duže i više bavite sportom.

DJEVICA

Finansije su vam sada jako bitna stavka i radite ono što je do vas  kako uspjeli da popravite stanje na tom polju. U ljubavi vas očekuje faza praznog hoda, bez važnih dešavanja i promjena. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme vezane za urogenitalni trakt. Idite kod ljekara redovno.

VAGA

Očekuje vas nedjelja u kojoj ćete morati da budete jako vrijedni da bi ostvarili svoje poslovne planove. Na polju ljubavi vas očekuje promenljivo i nestabilno stanje sa partnerom. Na polju zdravlja ćete biti skloni problemima sa bubrezima. Očekuje vas faza kojoj ćete morati redovnije kod ljekara.

ŠKORPIJA

Na polju posla vas očekuje povoljna faza u kojoj ćete imati dosta novih ponuda. Za ljubav vam nije pretjerano povoljan period, neke promjene u odnosu sa voljenom osobom vas očekuju. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete imati probleme koji su vezani za vaš imuni sistem.

STRIJELAC

Povoljna je nedjelja pred vama. Uspješno ćete realizovati poslovne planove. Na polju emocija nalazite sreću i zadovoljstvo kojem težite i osjećate se generalno dobro. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama sa srčanim sistemom pa o tome povedite računa.

JARAC

Dobar je period ako planirate da sprovodite promjene na poslovnom polju. Porodični posao bi mogao da vam ide od ruke. Na polju ljubavi vas očekuju svađe sa voljenom osobom. Zdravstvena situacija vam sada nije ni malo dobra. Stomak bi mogao da vas muči. Na vrijeme posjetite vašeg ljekara.

VODOLIJA

Spremni ste za poslovno putovanje ili za mogućnost da iskoristite neke nove prilike na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni ljubomori. Na polju zdravlja su vam naglašeni problemi koji su vezani za grlo, sinuse, prehladu. Povećajte unos vitamina.

RIBE

Finansije su krenule uzlaznom putanjom kod vas. Možete da očekujete dobre promjene na poslu. Kada je u pitanju polje emocija, očekuje vas nestabilna faza i rizik od prekida veze. Na polju zdravlja ćete biti skloni problemima sa zubima. Na vrijeme posjetite vašeg stomatologa kako bi riješili probleme.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Budva - Uhapšen osumnjičeni za silovanje

Subota, 20.04.2024 | 14:26

Službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva je 17. aprila prijavljeno od strane Hitne medicinske pomoći Budva da je u njihove prostorije pristupilo žensko lice, strana državljanka, na ukazivanje ljekarske pomoći kojom prilikom im je saopštila da je silovana prethodnog jutra od strane njoj nepoznate muške osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Drobnjak: Energija, želja i fokus moraju da budu na nivou za pobjedu nad Zvezdom

Subota, 20.04.2024 | 13:38

Košarkaši SC Derbija u ponedjeljak dočekuju Crvenu zvezdu u drugom meču četvrtfinala ABA lige. Plejmejker "studenata" Igor Drobnjak kazao je da ukoliko ponove energiju, želju i fokus iz prvog okršaja u Beogradu, mogu da ugroze favorita.

TIK TOK pokrenuo svog rivala Instagramu - Pogledajte kako IZGLEDA ta aplikacija

Subota, 20.04.2024 | 13:12

TikTok je postupno počeo da otvara pristuo svojoj verziji rivala Instagramu - aplikaciji TikTok Notes.

"Momenat u EU integracijama previše dobar da bi ga Crna Gora propustila"

Subota, 20.04.2024 | 13:02

Predsjednik Vlade Milojko Spajić ugostio je delegaciju GIZ-a (Njemačko društvo za međunarodnu saradnju).

Višemjesečna istraga „Drivers“: Policija procesuirala četiri osumnjičene osobe

Subota, 20.04.2024 | 12:34

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv droga, uz podršku službenika Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, realizovali su višemjesečnu istragu pod kodnim nazivom "Drivers". Izvršeni su pretresi na više lokacija u Nikšiću i procesuirana su četiri lica, osumnjičena za krivična djela u vezi sa zloupotrebom narkotika, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Obratite pažnju - Ovo su mjesta na kojima ULJE ne bi trebalo da stoji

Subota, 20.04.2024 | 12:18

Često pravimo osnovne greške u skladištenju ulja.

PES: Milatović, Abazović i Medojević da dokažu da su protiv saradnje sa DPS-om u Podgorici

Subota, 20.04.2024 | 12:01

Inicijativa opozicije za smjenu aktuelne gradonačelnice Olivere Injac nije utemeljena iz razloga što je Skupštini Glavnog grada Izvještaj o radu gradonačelnice, organa uprave, posebnih službi Glavnog grada za 2023. godine upućen Skupštini Glavnog grada 29. marta tekuće godine, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad (PES).

SUDAR na putu Nikšić-Plužine, tri osobe teško povrijeđene

Subota, 20.04.2024 | 11:42

Tri osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u mjestu Grebice, na putu Nikšić-Plužine.

Milatović: Crna Gora da bude istrajna u profesionalizaciji bezbjednosnih službi

Subota, 20.04.2024 | 11:09

Crna Gora mora bude bezbjedna za one koji u njoj žive, ali i za one koji dolaze da je posjete zbog čega moramo biti istrajni u procesu profesionalizacije bezbjednosnih službi, poručio je predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović.

Injac: Podgorica postaje sve privlačnija kao partner u brojnim međunarodnim projektima

Subota, 20.04.2024 | 10:46

"Zelena agenda Glavnog grada obuhvata unapređenje javnog prevoza uz digitalizaciju usluga, unapređenje biciklističke infrastrukture, proširenje urbanih zelenih površina i pošumljavanje okolnih brda kako bismo stvorili zeleni pojas oko grada”, kazala je prof. dr Olivera Injac govoreći na panelu Povelje gradonačelnika za energiju i klimu – Vizija za Jugoistočnu Evropu, a u sklopu generalne Skupštine NALAS-a u Baru.