Nedjelja, 08.03.2020 | 08:44
IZVOR: telegraf.rs

NEDJELJNI HOROSKOP: Za jedan znak ovo će biti posebno TEŽAK i nepovoljan period

Nedjeljni horoskop donosi velike promjene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

 




Foto: Ilustracija, Pixabay

OVAN 

Nepovoljna i teška nedelja je pred vama, pogotovo ako poslovi zavise od drugih a ne od vas lično. Voljena osoba bi mogla da pokaže neko nezadovoljstvo u vašem odnosu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas perod u kojem ćete imati poteškoće sa leđima, bubrezima kao i sa kičmom i kožom koja je osjetljiva.

BIK

Na polju posla vas očekuje dosta negativnih promjena. Moguće je da se plašite prelaska na drugo radno mjesto. Na polju ljubavi vas očekuju takođe nesigurnosti i zahlađenje. Zdravlje je u nepovoljnoj fazi sada takođe pa je jako važno da se čuvate i da dovoljno pazite na sebe. Imunitet vam je veoma oslabljen sada.

BLIZANCI

Iako ćete imati iskušenje da se oslanjate na faktor sreće, bolje bi bilo da ne rizikujete puno na poslu sada. Kada je u pitanju polje ljubavi, spremni ste da partneru veoma iskreno pokažete osjećanja koja imate ka njemu. Na polju zdravlja su moguće aritmije, problemi sa srcem i sa povišenim pritiskom.

RAK

Moguće je da ćete imati probleme na poslovnom polju i da će neke nade i zahtjevi biti odbijeni. Na polju ljubavi osećate probleme u braku iako se o tim komplikacijama nekako ćuti. Kada je u pitanju zdravlje, hronične slabe tačke vas muče- stomak, bešika i jajnici ako ste ženskog pola mogu biti osjetljivi.

LAV

Ovaj period vam donosi otkazivanje planove i dogovora, zastoje, probleme sa papirima i na putu. Ako ste u emotivnoj vezi moguće je da ćete imati ljutnju ili svađu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti veoma skloni problemima koji su vezani za grip, viruse, prehladu itd.

DJEVICA

Finansije su vam nestabilne. Sve što zaradite potrošite i pitate se dokle će to tako da bude. Na polju ljubavi želite stabilnost ali sudbina je sada za vas namijenila nešto drugo. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete uspjeti da oslabite, povoljan je period za dijetu. Riješićete se mogućeg viška kilograma.

VAGA 

Tokom ove nedelje nemojte da očekujete poslovne uspjehe. Potrudite se da umanjite štetu koja vam dolazi. Ljubavna situacija takođe donosi neki vid razočarenja. Na polju zdravlja je naglašena osjetljivost, uradite redovne nalaze i sa vašim ljekarom se na vrijeme posavjetujte oko svega što vas muči.

ŠKORPIJA

Moguće je da nećete uspjeti da realizujete sve poslovne planove. Strpljen- spašen, to važi za vas sada. Na polju ljubavi vam je jako teško da nađete sreću jer vi potiskujete i ne priznajete svoja osjećanja. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa cirkulacijom, venama, srcem ali i sa nesanicom i nervozom.

STRIJELAC

Nećete imati veće štete na polju posla ali nećete imati ni neki veći napredak u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav, stabilno stanje vas očekuje sa voljenom osobom. Zdravlje vam je takođe solidno, nemate veće tegobe. Ako ste imali do sada reumu ona bi mogla ponovo da vam se aktivira.

JARAC

Očekuje vas težak period za posao u kojem vam neće biti lako da preuzmete kontrolu nad svim dešavanjima. Kada je u pitanju ljubav, imate utisak da voljena osoba gubi interesovanje ka vama. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da budete podložni problemima i tegobama. Pazite na sebe.

VODOLIJA

Iako ste se nadali da ćete tokom ove nedelje na poslovnom polju uspjeti da riješite mnogo toga, nažalost ipak nije tako. Kada je u pitanju ljubav, imate neko odbijanje ili razočarenje. Na polju zdravlja vas očekuje pretežno dobro stanje. Pazite samo da ne dođe do gojenja, vodite računa o ishrani.

RIBE

Pred vama je nedelja koja vam donosi materijalne brige. Nemojte da pozajmljujete novac sada. Na polju ljubavi vas očekuje pritisak od strane voljene osobe a moguće i da razmišljate o prekidu veze. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima sa varenjem i debelim crijevom.

Izvor: https://www.telegraf.rs/

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Đeljošaj: POZDRAVLJAM rad Novice Vukovića, sistem ZREO da uspostavi mehanizme samokontrole

Petak, 19.04.2024 | 18:32

U potpunosti podržavam rad svog kolege ministra finansija i pozdravljam odluku da Budžetska inspekcija bude aktivirana u pravom smislu te riječi, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

Spajić: Budžetska straža najzad PRPFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".

ZZZCG će AKTIVNIJE posredovati između poslodavaca i nezaposlenih

Petak, 19.04.2024 | 17:52

Na poziv ministarke rada i socijalnog staranja, Naide NišićIskazane potrebe privrede biće analizirane od strane ZZZCG, u dijelu posredovanja između poslodavaca i nezaposlenih lica, kroz poseban angažman zaposlenih u Zavodu.   “

Neka zamiriše na LJUBAV -RECEPT za POSNE čoko mafine

Petak, 19.04.2024 | 17:45

Rernu zagrijte na 180 stepeni.

URA: PES priznao da je veći ZAŠTITNIK kriminala od DPS-a

Petak, 19.04.2024 | 17:37

Drago nam je što se u Pokretu Evropa više i ne libe da javno stave svima do znanja da su oni sada veći zaštitnici kriminalnih struktura čak i od DPS-a i vjerujemo da će to ljudi iz crnogorskog podzemlja znati da im cijene, ali sigurno neće sve dobronamjerne građanke i građani Crne Gore željni pravde, saopštili su iz Građanskog pokreta URA u reagovanju na saopštenje Pokreta Evropa sad.

Vuković - Kuč: "Selektivna PRAVDA Novovića, SDT postao politički bič u rukama vladajuće većine"

Petak, 19.04.2024 | 17:26

Vladimir Novović ni da mrdne za presuđenu štetu od 250.000 eura pričinjenu državi, nastalu usljed nezakonitog djelovanja ministarke Bratić, niti je po službenoj dužnosti reagovao na duplo negativno mišljenje DRI o radu ministarstva finansija koje je predvodio sadašnji premijer, dok senzacionalistički hapsi direktoricu ASK-a, usljed izvještaja budžetske inspekcije Ministarstva finansija, koje bi moralo biti pod budnim okom tužilaštva, kazala je potpredsjednica DPS-a i poslanica u Skupštini Crne Gore Aleksandra Vuković Kuč

Plejmejker Zvezde vjerovatno ZAVRŠAVA SEZONU

Petak, 19.04.2024 | 17:14

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga je prije nekoliko dana doživio povredu šake lijeve ruke, a sada je izjavio da vjeruje da je za njega sezona završena.

"To je sve što nam TREBA"- Lažni trejler za nastavak Džejmsa Bonda prikupio MILIONE PREGLEDA (VIDEO)

Nedjelja, 31.03.2024 | 17:06

Prije nekoliko dana na Jutjubu je objavljen lažni trejler za nastavak filmova o Džejmsu Bondu, a kreiran je uz pomoć vještačke inteligencije. Fanovi tako u ulozi agenta 007 priželjkuju Henrija Kavila, a kao Bondovu devojku Margo Robi.