Ponedjeljak, 09.03.2020 | 21:47
IZVOR: Telegraf.rs

Strijelci emocije kriju bahatošću, a Blizanci inatom: 6 horoskopskih znakova koji vješto KRIJU EMOCIJE

Život ih uči da prikriju svoje strahove...




Foto: Ilustracija, Pixabay

Ovi horoskopski znaci kriju svoje emocije:

1. Ovan

Osobe rođene u ovom znaku često pokazuju mentalnu snagu, preku narav, galamdžije su i nameću autoritet. Često odaju utisak nasilnika, ali istina je zapravo drugačija.

Žele da u neprijatnim situacijama pokažu samopouzdanje, čak i kada je potpuno neutemeljeno. U društvu se postavljaju kao zaštitnici, pa ih prijatelji zbog toga cijene.

2. Blizanci

Često se osjećaju kao najosjetljivija i najugroženija bića na kugli zemaljskoj i sve što žele jeste da se zaštite od opasnosti. Pokazuju inat, a u samoodbrani znaju da preteraju. Zbog toga se njihovo ponašanje u napetim situacijama može doživjeti kao nasilništvo.

Strahove koji dolaze iz sopstvene nesigurnosti projektuju na druge. Pretvaraju se da znaju da rade sve poslove na svijetu. Zadaju udarce kako bi pokazali ko je gazda.

3. Djevica

Žele da pokažu da sa njima nema svađe i veliku tvrdoglavost prilikom sukoba. Čak i kada su u dobrom raspoloženju, znaju kako da upute otrovne strelice prema svojim neprijateljima.

Miruju jedino kada spavaju, a posle prve kafe nastavljaju tamo gde su stali prethodnog dana.

4. Strijelac

Strijelac se ne obazire na reakcije okolnine i nema straha da pokaže bahatost ukoliko mu je stalo do toga. U društvu žele se postavljaju veoma autoritativno.

Nekada do pravih ciljeva dolaze pogrešnim putem. Strijelac po svaku cijenu želi da zasluži divljenje poznanika i preuzima preveliki rizik. Krenuli bi na Mont Everest bez planinarske opreme, samo kada bi znali da se tamo nalazi trofej kojim će se hvaliti.

5. Lav

Njihova narav nije po ukusu većine. Namjerno se predstavljaju kao pohlepni ljudi kako bi ih se okolina plašila. Po svaku cijenu pokazuju želju, volju i marljivost, ali riječ je osobama koje u dubini duše skrivaju svoje vrline.

Vole da se hvale i ističu svoju hrabrost i posvećenost. U društvu žele da zasluže povjerenje drugih. Pružaju pomoć u nevolji, jer je hrabrost njihova istinska osobina.

6. Vaga

Vješto pokazuju mentalnu snagu i neustrašivosti, ali najčešće ih ne krase ove osobine. Često se ispod njihove kože krije neobjašnjiv strah. Računati na njihovu hrabrost veliki je promašaj.

Na sve moguće načine žele da prođu bez velikih sukoba. Kada pokazuju mračnu stranu ličnosti, u njima se zapravo krije strah i nesigurnost.

Izvor: https://www.telegraf.rs/

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Mulešković: Na INFLACIJU ne utiču samo cijene hrane i pića - nego sve što PLAĆAMO

Utorak, 16.04.2024 | 08:01

Limitiranje cijena osnovnih životnih namirnica nije zaustavilo inflaciju u martu koja je iznosila 0,5%, dok ekonomski analitičar Mirza Mulešković kaže da na inflaciju ne utiču samo cijene hrane i da je u Crnoj Gori izostalo donošenje odluka u cilju borbe protiv rasta cijena.

HIRURG komentarisao mladoliki izgled Anđeline Džoli: "To duguje jednoj operaciji"

Utorak, 16.04.2024 | 07:12

Angelina Jolie privukla je poglede na nedavnoj premijeri mjuzikla The Outsiders na Broadwayu, koji je i producirala.

Zašto bi trebalo da držite FOLIJU u ZAMRZIVAČU?

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:58

Stavljanje folije u zamrzivač će vam mnogo olakšati život.

POGLEDAJTE - Viktor Đukanović postigao PRVI GOL u novoj sezoni (VIDEO)

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:46

Crnogorski reprezentativac i fudbaler švedskog Hamarbija, Viktor Đukanović postigao je prvi gol u novoj sezoni šampiona Švedske koji je počeo nedavno.

Katnić nakon tužilačkog zadržavanja ODBIO hranu i terapiju?

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:39

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić odbio je jutros hranu i da popije ljekove.

Jakara: Ofanzivni skokovi su ODLUČILI MEČ

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:32

Svima je jasno da je SC Derbi propustio veliku šansu u Beogradu.

Popularni pjevač NAPAO publiku na nastup -"Nikada nas ovdje više nećete vidjeti" (VIDEO)

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:22

Na mrežama su stigle brojne prozivke na račun publike.  

Počelo SASLUŠANJE Lazovića, ODBIJEN zahtjev za izuzeće sudije

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:07

Bivši policijski funkcioner Zoran Lazović i bivši glavni specijalni tužičac Milivoje Katnić, koji su hapšeni juče ujutro po nalogu Specijalnog državnog tužiilaštva zbog sumnje da su počinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja, privedeni su kod sudije za istragu Gorana Šćepanovića. Advokati Zorana Lazovića, Zoran Piperović i Stefan Jovanović, zatražili su izuzeće sudije za istragu, kazao je CdM-u Jovanović.

Dragović: HAPŠENJA pokazatelj karaktera prethodne vlasti

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 20:58

"Hapšenja bivšeg glavnog specijalnog državnog tužioca Milivoje Katnić i nekadašnjeg istaknutog policijskog funkcionera Zorana Lazovića predstavlja vid odlučne borbe državnih organa protiv mafije, organizovanog kriminala i korupcije i ona su pokazatelj karaktera prethodne vlasti", istakao je poslanik PES-a Darko Dragović.

Da lice ZABLISTA - Šargarepa, jagode sa čokoladom u SLUŽBI LJEPOTE

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 20:47

Od sezonskog voća i povrća možete da napravite maske za lice koje će vam pomoći da izgledate mlađe, svježe i odmorno, da ublažite bore, da se oslobodite pjega od sunca...