Četvrtak, 26.03.2020 | 19:32
IZVOR: lovesensa.rs

Kratki ljubavni horoskop za prvu polovinu aprila: Raka prati sentimentalna energija, Jarca čeka iskrena ljubav...

Kratki ljubavni horoskop od 1. do 16. aprila 2020. godine!




Foto: Ilustracija, pixabay 

OVAN

Maštate o ljubavi i moguće je da ćete doživjeti platonsku ljubav. Imate priliku da budete srećni u ljubavi, ali samo ako prevaziđete lične blokade uzrokovane negativnim emocijama. Ako se previše posvetite svojim potrebima, partner će se osjećati zapostavljeno.

BIK

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike i očekuje vas povećana erotska energija. Vrlo ste harizmatični i zavodljivi, a to će probuditi uspavane strasti u vezi sa partnerom. Kreativni ste, zaigrani i spremni za nove ljubavi. Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu preko društvenih mreža.

BLIZANCI

Ako na lične odnose gledate kao na puku obavezu i dozu mučenja, moguće je da ćete imati velikih turbulencija u vezi. Pokušajte sve kritike da primite sa dozom humora.

RAK

Sentimentalna energija i pojačana osjećanja učiniće da unaprijedite odnose sa voljenom osobom. Imate osjećaj da vas partner štiti i bodri u svakoj odluci. Usamljeni Rakovi još su pod uticajem romantične prošlosti. Pokušajte da budete smireni i otvoreni. Svaki problem podijelite sa partnerom.

LAV

Uprkos vašoj nestrpljivosti i nezadovoljstvu, pokušajte da se povežete sa partnerom i uspostavite dobar odnos. Partner nije odgovoran za vaše duševne nemire, a može vam i pomoći i da ih prebrodite. Usamljeni će impresionirati suprotni pol.

DJEVICA

Imate sve bolju konekciju sa suprotnim polom, a posebno sa osobom koja živi u vašoj blizini. Vrlo ste duhoviti i zabavni. Imate pojačan osjećaj za intimnost. Vaš duhovni razvoj pozitivno utiče na vašu ljubav.

VAGA

Sebi obećavate da ćete sve probleme u ljubavnom odnosu riješiti. Potrudite se da budete objektivni. Uz male napore, uspjećete da se prilagodite partneru. Usamljene Vage biće sklone eksperimentisanju u ljubavi.

ŠKORPIJA

Emotivnost, nježnost i osjećaj za prepoznavanje skrivenih signala ljubavi, moguće je da će vas odvesti na put do srodne duše. Malo nervoze i napetosti može se ukloniti esencijom ljubavi. Nježnost je ljekovita.

STRIJELAC

Neobevazni razgovori i dopisivanja mogu se pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni novom ljubavnom mogućnošću. Uspjećete da pokažete sve ono što osjećate. Ne stidite se svojih emocija.

JARAC

Odnos sa voljenom osobom postaje iskreniji i bićete usmjereni jedno na drugo. Usamljeni će biti srećni u prisustvu simpatije i moguće je da će se neke karte ljubavi otvoriti.

VODOLIJA

Prijatelji vas mogu povezati sa romantičnom osobom koja će ispuniti vaša očekivanja. Svaku svoju riječ dobro provjerite da ne bi došlo do nesporazuma. Važno je da samo prvo razmislite,a tek onda da kažete ono što vas muči.

RIBE

Strasti su pojačane, a vi ste nevjerovatno privlačni i ostvarujete dobar odnos sa osobom suprotnog pola. Na vam je samo da dobro razmislite o svakoj odluci i sreća vam se smiješi.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Nikolić: Šta predsjednik Skupštine Crne Gore RADI na vježbama vojske Republike Srbije i koga tamo PREDSTAVLJA?

Petak, 19.04.2024 | 16:13

Šef Kluba poslanika Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić pitao je danas tokom skupštinskog zasijedanja potpredsjednika Skupštine iz redova PES-a Borisa Pejovića, šta predsjednik Skupštine Crne Gore radi na vježbama vojske Republike Srbije na Pešterskoj visoravni i koga tamo predstavlja.

Brat OSUMNJIČENOG za ubistvo Danke Ilić PREMINUO nasilnom, a ne prirodnom smrću

Petak, 19.04.2024 | 16:09

D. D. (40), brat jednog od osumnjičenih za nestanak i smrt dvogodišnje djevojčice D. I., umro je nasilnom smrću 7. aprila u ranim jutarnjim satima u policijskoj stanici u Boru, ustanovljeno je vještačenjem Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, saznaje Radar.

Dukaj POZVAO Fudbalski savez da preispita rad Disciplinske komisije: "Nasilju NIJE MJESTO na sportskim takmičenjima"

Petak, 19.04.2024 | 16:03

Pozivamo Disciplinsku komisiju Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) da primjenjuje odredbe propisa koje tretiraju ponovljene incidente na sportskim takmičenjima, kazao je politički direktor Albanske alternative Maraš Dukaj.   

Osnovni sud: Štrajk prosvjetara NEZAKONIT

Petak, 19.04.2024 | 15:55

Osnovni sud u Podgorici utvrdio je da je granski štrajk Sindikata prosvjete Crne Gore bio nezakonitost.

TUGA na svjetskoj muzičkoj sceni: PREMINULA DOBITNICA Gremija

Petak, 19.04.2024 | 15:37

Dobitnica Gremi nagrade i bivša takmičarka Američkog Idola preminula je u 47. godini.

Adžić: "Spajić BJEŽI od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu"

Petak, 19.04.2024 | 15:25

"Laković i Mandić su po ko zna koji put omogućili Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata", istakao je Filip Adžić povodom odluke predsjednika skupštinskog odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Spajića i ministra unutrašnjih poslova Šaranovića zakaže za 26. jun.

Fanovi će biti IZNENAĐENI - Poznati pjevač se ODLUČIO na veliki korak?

Petak, 19.04.2024 | 15:22

Mnogi željno iščekuju njegov povratak na muzičku scenu i nove pjesme. 

NAJAVE METEOROLOGA - Evo od kada nas ponovo OČEKUJE PORAST TEMPERATURE

Petak, 19.04.2024 | 15:16

Iako je april bio najtopliji mjesec od kad su počela mjerenja, pa su naglo pale temperature, za proljeće nijesu neuobičajene ovakve temperaturne razlike, kazao je u "Bojama jutra" šef Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević.

Odović: Na prostorni plan stiglo više od 200 PRIMJEDBI, činimo sve da ga USVOJIMO u septembru

Petak, 19.04.2024 | 15:09

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović kazao je da u tom resoru rade sve da prostorni plan bude donijet najkasnije u septembru.

Želite PRIRODNI IZGLED? Onda obrve NEMOJTE crtati olovkom

Petak, 19.04.2024 | 15:04

Za bolju postojanost, nanesite vosak za obrve.