Nedjelja, 05.04.2020 | 15:43
IZVOR: blic.rs

U Srbiji koronavirus zaraženo još 284 ljudi: SEDAM osoba preminulo

Prema poslJednjim podacima, u Srbiji je danas do 15 časova registrovano ukupno 1.908 potvrđenih slučajeva korona virusa.




Foto: Ilustracija, pixabay

Od posljednjeg izvještaja do 15 časova testirani su uzorci 959 osoba od kojih je 284 pozitivno. Hospitalizovano je 1.082 pacijenata, a 88 pacijenata se nalazi na Sajmu. Na respiratoru je ukupno 98 pacijenata.

Do 15 časova danas, u Srbiji je ukupno testirano 7.360 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Na žalost od prethodnog izveštaja tu je i novih sedam smrtnih slučajeva, odnosno ukupno 51. Preminulo je pet osoba muškog pola i dvije osobe ženskog pola. Prosjek njihovih godina je 64,2 i svi su imali komorbiditete, odnosno više drugih pridruženih bolesti koje su doprinijele neželjenom ishodu.

/// NOVI slučaj koronavirusa u Vladi Srbije ///

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Predstavnici Glavnog grada NISU DOŠLI na sjednicu odbora za razgraničenje Podgorice i Tuzi

Srijeda, 24.04.2024 | 16:34

Prva sjednica novog organizacionog odbora koji se bavi razgraničenjem opštine Tuzi i Glavnog grada održana je jutros , ali bez predstavnika Glavnog grada. Iz opštine Tuzi pozivaju na dijalog, a iz Ministarstva javne uprave najavljuju sastanak za 8. maj, kada će vjeruju, početi sa radom.

Komisija za zdravstvo DPS: Još jedan slučaj MALIH BOGINJA u Rožajama, nadležni da preduzmu KONKRETNE MJERE

Srijeda, 24.04.2024 | 16:17

Prvi slučajevi obolijevanja djece od malih boginja potvrđeni su u Crnoj Gori i samo je pitanje dana kada će epidemija početi i u Crnoj Gori. Po našim saznanjima registrovan je još jedan slučaj u Rožajama iako se još niko nije zvanično oglasio povodom toga, saopštila je Komisija za zdravstvo DPS.

Injac: Asfaltiranje Balšićeve za desetak dana

Srijeda, 24.04.2024 | 14:34

U narednih desetak dana počeće asfaltiranje Balšićeve ulice, a nakon toga postavljanje kamena, rekla je za “Dan” gradonačelnica Podgorice Olivera Injac koja je jutros sa direktorom Agencije za izgradnju i razvoj grada Draganom Senićem obišla gradilište.

Ustavni sud usvojio žalbu: Miloš Medenica NEOSNOVANO u pritvoru

Srijeda, 24.04.2024 | 14:24

Ustavni sud usvojio je žalbu.

Na Medicinskom fakultetu u Podgorici od sada i specijalizacije iz ANESTEZIJE i URGENTNE MEDICINE

Srijeda, 24.04.2024 | 10:59

U cilju stručnog usavršavanja doktora medicine na Mediciinskom fakultetu u Podgorici, pored postojećih specijalizacija iz radiologije i porodične medicine, uvedene su još dvije i to iz oblasti anestezije, reanimacije i intenzivne medicine, kao i specijalizacija iz urgentne medicine, što je i utvrđeno Pravilnikom o specijalizacijama zdravstvenih radnika i zdravstvenih sradanika, koji je donijelo Ministarstvo zdravlja.

Koprivica: "Perović dala USLOVNI OTPUST iz zatvora lažnom svjedoku ubistva"

Srijeda, 24.04.2024 | 17:40

Jedan od važnijih, ako ne i najvažniji mehanizam u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala je Zakon o oduzimanju imovine stečene kriminalnom djelatnošću, poručio je Momo Koprivica, potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju.

PARAN ili NEPARA BROJ? Koliko jaja treba OBOJITI za Uskrs prema narodnom običaju

Srijeda, 24.04.2024 | 17:33

Tradicionalno se  farbaju jaja ili na Veliki četvrtak ili na Veliki petak, u skladu sa običajima njihovog kraja. Ali koliko bi jaja trebalo ofarbati?

Poznata pjevačica prvi put progovorila o RAZVODU - "Previše je BOLNO bilo"

Srijeda, 24.04.2024 | 17:23

Ilma Karahmet po prvi put progovorila o razvodu

Nadal: Ako se budem ovako osjećao NEĆU IGRATI na RG, ali NI ZAVRŠITI KARIJERU

Srijeda, 24.04.2024 | 17:11

Legendarni španski teniser Rafael Nadal na startu Mastersa u Madridu igraće protiv Ameriknca Darvina Blanka, a pred taj meč održao je konferenciju za medije, na kojoj je pričao o ciljevima u Madridu, ali kasnije tokom sezone.

Joković pronašao RJEŠENJE za viškove sirovog mlijeka, OTKUPIĆE ga Bosna i Hercegovina

Srijeda, 24.04.2024 | 17:09

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede saopštilo je da će Bosna i Hercegovina otkupiti 250.000 litara mlijeka od crnogorskih proizvođača i prerađivača mlijeka.

TUŽAN POTEZ bivšeg muža Bojane Janković: Član „Beogradskog sindikata“ na ovaj način iskazao BOL koju OSJEĆA

Srijeda, 24.04.2024 | 17:02

Nekadašnja voditeljka Bojana Janković pronađena je mrtva 19. aprila, u 47. godini života.

Canović PODRŽAO inicijativu da Crna Gora SPONZORIŠE Rezoluciju UN-a o sjećanju na genocid u Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 16:53

Član Predsjedništva Socijaldemokrata i predsjednik opštine Plav Nihad Canović podržao je inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju UN-a o memorijalizaciji genocida u Srebrenici.

Spajić – Rid: Partnerstvo sa UK može biti PRESUDNO za RAZVOJ ekonomije u Crnoj Gori

Srijeda, 24.04.2024 | 16:47

Strateško partnerstvo sa Ujedinjenim Kraljevstvom moglo bi biti presudno da Crna Gora efikasno i na dobrobit svih građana izgradi ključnu infrastrukturu i razvije ekonomiju, saglasili su se tokom sastanka predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor UK Agencije za finansiranje i osiguranje izvoza Tim Rid.

SVEČANO OTVARANJE manifestacije “Dani Dragana Radulovića” u petak u KIC-u

Srijeda, 24.04.2024 | 16:40

Svečano otvaranje manifestacije "Dani Dragana Radulovića" održaće se u petak, 26. aprila, u 11 časova, u Velikoj sali KIC-a "Budo Tomović". Manifestaciju će otvoriti gradonačelnica Podgorice  Olivera Injac, a u programu će nastupiti djeca iz Umjetničkog ateljea "Arlekin" i hor "Zvjezdice", saopštili su iz Glavnnog grada. 

Predstavnici Glavnog grada NISU DOŠLI na sjednicu odbora za razgraničenje Podgorice i Tuzi

Srijeda, 24.04.2024 | 16:34

Prva sjednica novog organizacionog odbora koji se bavi razgraničenjem opštine Tuzi i Glavnog grada održana je jutros , ali bez predstavnika Glavnog grada. Iz opštine Tuzi pozivaju na dijalog, a iz Ministarstva javne uprave najavljuju sastanak za 8. maj, kada će vjeruju, početi sa radom.