Četvrtak, 07.05.2020 | 13:38
IZVOR: kurir.rs/lovesensa.rs/atma

Večeras je POSLJEDNJI SUPER MJESEC u 2020. godini: Evo kako će to uticati na naše živote

7. maja pojaviće se pun Mjesec na 17. stepenu Škorpije, koji je ujedno i poslednji Super Mjesec u godini. Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima.




Foto: Printscreen, You Tube

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti. Dozvolite sebi da pronađete ljepotu života i novih mogućnosti!

Donijeće nam nevjerovatnu ljepotu jednog kraja, čišćenje duše i detoksikaciju emocija, kao i odličnu pripremu za period pomračenja koji slijedi.

Ovaj Super Mjesec donijeće nam velike promjene koje imaju veliki uticaj na naš život.

Vrijeme je da se osvrnemo unazad i shvatimo kakva iskustva donose novu životnu lekciju i svetliju perspektivu.

Imaćemo mogućnost da vidimo kako se sve “kockice” u našem životu polako sklapaju, što nam donosi smirenost i bezbrižan period.

Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima. Kraj ponekad podrazumijeva bol, ali je tako i šansa za novi početak. Kako kada drvo odbaci staro lišće, ono na trenutak izgleda prazno i “golo”, ali ubrzo nastaje predivna zelena krošnja. Priroda je najbolji pokazatelj ciklusa početka i kraja – života i smrti.

Kraj jednog perioda, određene situacije ili odnosa vodi nas u svijet melanholije i zbunjenosti, tako će nam i ovaj kraj Super Mjeseca donijeti nove ljepote i pobjede.

Ako uspješ da pronađeš ljepotu u kraju, uspjećeš i da iskoračiš iz svoje zone komfora i privući ćeš dobre promjene u život.

Duboko udahnite, pronađite snagu za nove životne bitke i sve staro otpustite, a otvorite srce za nove životne ljepote, izazove, oluje i lijepe trenutke.

Ako vam se plače, zaplačite… Ako vam je potreban osmijeh, nasmijte se. Zapalite svijeću za sreću, zatvorite oči i obećajte sebi da ćete biti spremni za novonastale promjene.

Poslednji Super Mjesec u 2020. godini pojačava osjećaje – postajemo emotivniji. S druge strane, energija Škorpije podstiče vatreni temperament i odbrambeni stav. Imaćete strah od povređenih osjećaja i nećete lako dopuštati ljudima da vam se približe.

Pun Mjesec u Škorpiji može da pomogne u otpuštanju stvari koje nam više ne služe, koje nas sputavaju da ostvarimo uspjeh ili čine da se osjećamo blokirano i sputano.

Ako se prepustimo svojim osjećajima i ako dozvolimo sebi da obradimo emocije, doživjećemo oslobađanje od emotivnog tereta. Pun Mjesec u Škorpiji uvijek je poseban, jer označava da je transformacija uvijek moguća.

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti.

Bez obzira na naš horoskopski znak, svi možemo da koristimo neku od mudrosti Škorpije. Ona nas potiče da donesemo transformaciju i izvršimo promjene u životu onde gdje je to najpotrebnije.

Energija Škorpije je vrlo intuitivna, ali istovremeno i vrlo zaštitnička pa tu energiju takođe možemo da iskoristimo za prilagođavanje svojoj intuiciji i tako zaštiti svoje energetsko polje.

Proveli smo toliko vremena u poslednjih nekoliko mjeseci brinući se o svom fizičkom zdravlju, skrećemo pažnju i na naše energetsko zdravlje pročišćenjem naše aure i energije našeg prostora.

Dakle, u noći poslednjeg Super Mjeseca u 2020. godini, dozvolite sebi da pronađete ljepotu života i novih mogućnosti!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OBLAČNO sa SUNČANIM INTERVALIMA - Pročitajte šta nam najavljuju meteorolozi za ČETVRTAK

Srijeda, 24.04.2024 | 22:04

U četvrtak nas očekuje pretežno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Odžić Mikijelju: Otkud vam POMISAO da bi sa vama uopšte sarađivali

Srijeda, 24.04.2024 | 22:00

Nosilac liste građanske koalicije SDP, SD i LP Petar Odžić saopštio je da ta koalicija nikada nije ni razmišljala o saradnji sa koalicijom ”Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj. On je reagovao na saopštenje Mikijelja u kome se navodi da ta koalicija ne želi saradnju sa DPS, SDP i "satelit grupama".

Majke Srebrenice POZVALE Spajića da javno saopšti STAV o Rezoluciji UN o Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 21:51

"Majke Srebrenice" i pozvale premijera Milojka Spajića da javno saopšti stav o Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

Crvena Zvezda SAVLADALA Partizana i izborila novo FINALE KUPA

Srijeda, 24.04.2024 | 21:42

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Partizan sa 2:0, i tako izborili plasman u finale Kupa Srbije.

Četiri horoskopska znaka koje tokom proljeća očekuje mnogo LIJEPIH STVARI

Srijeda, 24.04.2024 | 21:35

Proljeće je po mnogima najljJepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

"Birači "selice" NAJVEĆI PROBLEM u Šavniku, politički dijalog jedina opcija"

Srijeda, 24.04.2024 | 21:25

Birači "selice" najveći su problem što se tiče šavničkih izbora, a politički dijalog je jedina opcija za rješenje ove i više nego komplikovane političke situacije, ocijenili su sagovornici emisije "Okrugli sto" na TVCG.

Mikijelj: NEMA razgovora sa DPS, SDP i "satelit partijama", i ostale partije da se JASNO IZJASNE

Srijeda, 24.04.2024 | 21:01

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

Radonjić će morati sačekati TITULU - Crnogorskom stručnjaku IZMAKAO evropski trofej

Srijeda, 24.04.2024 | 20:51

Dejan Radonjić će morati da se strpi za jubilarni 30. trofej u trenerskoj karijeri.

Zbog Evrovizije PORASLO INTERESOVANJE putnika za OVAJ GRAD

Srijeda, 24.04.2024 | 20:39

Groznica  koja prati takmičenje  za pjesmu Evrovizije uticala je na povećanje internetskih pretraživanja za putovanja u grad Malme za 176 posto u periodu  između sseptembra 2023. i aprila 2024., objavila je u srijedu španska firma za online rezervacije putovanja eDreams ODIGEO.

Nakon sukoba u VIP loži tivatskog Arsenala, podnijete PREKRŠAJNE PRIJAVE protiv više osoba

Srijeda, 24.04.2024 | 20:26

Nakon verbalnog, a potom fizičkog konflikta članova rukovodstava fudbalskih klubova Arsenal iz Tivta i Mornar iz Bara 21. aprila, policijski službenici su protiv više lica podnijeli prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.