Srijeda, 13.05.2020 | 14:11
IZVOR: Kolektiv.me

Crnogorski Telekom LIDER u oblasti telekomunikacija

Crnogorski Telekom je lider u oblasti telekomunikacija u Crnoj Gori, prema analizama i rangiranju koje je kompanija BI Consulting realizovala za potrebe projekta „100 NAJVEĆIH“. Telekom je tako titulu prvorangirane kompanije u svojoj oblasti dobio treći put zaredom, učvrstivši svoje mjesto među najuspješnijim kompanijama u zemlji.




Foto: Telekom

Kompanija BI Consulting već tri godine na osnovu jasnih i javno dostupnih kriterijuma obavlja rangiranje najuspješnijih crnogorskih preduzeća, što se objavljuje u publikaciji „Poslovne novine – 100 najvećih u Crnoj Gori“, koja će ove godine biti predstavljena u septembru. Nakon predaje poslovnih knjiga za prethodnu godinu, crnogorske kompanije koje zadovoljavaju kriterijume rangirane su po prihodima, dobiti i broju zaposlenih, i to u okviru mikro, malih, srednjih i velikih preduzeća, u ukupno 25 kategorija.

Iz Telekoma, koji je ove godine specijalni partner projekta „100 najvećih u Crnoj Gori“, ističu zadovoljstvo što su sada već tradicionalno dio priče koja za cilj ima afirmaciju kvaliteta i odgovornog, transparentnog i uspješnog poslovanja u Crnoj Gori, što podsticajno da djeluje na crnogorski poslovni ambijent.

„Posebno nam je drago što smo u prilici da sopstvenim primjerom pokažemo na koji način jedna moderna tehnološka kompanija može da transformiše svoje svakodnevno poslovanje u vrijeme krize poput ove u kojoj smo se svi u poslovnom sektoru našli. Takođe, pokazali smo i da partneri i klijenti Telekoma mogu da računaju na kvalitetan, pouzdan i siguran internet pristup, i digitalna rješenja koja odavno imamo u ponudi ali koja će se ubuduće koristiti mnogo više, o čemu smo nedavno razgovarali i na online panel diskusiji 'Digitalno transformisano sjutra', organizovanoj u sklopu ovog projekta“, kazao je Predrag Perković, direktor Sektora za poslovne korisnike u Telekomu.

Crnogorske kompanije će ubuduće, zaključuje Perković, u periodima kada se poslovanje odvija u uobičajenim okolnostima morati da razmišljaju par koraka unaprijed i da se na vrijeme pripremaju za digitalizaciju, jer je situacija sa koronavirusom pokazala da od stepena digitalne transformacije kompanije zavisi njena sposobnost da u vanrednim okolnostima zadrži kontinuitet u poslovanju, ističući da je u tom dijelu uloga Telekoma kao telekomunikacionog lidera ključna.

Projekat za unapređenje i promovisanje crnogorske privrede koji realizuje BI Communication inicirao je crnogorski provajder poslovnih informacija BI Consulting u partnerstvu sa Ministarstvom finansija i Ministarstvom ekonomije, uz podršku Privredne komore i uz generalno pokroviteljstvo Podgoričke banke i Crnogorske komercijalne banke, članica OTP grupe.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Keković: Priča oko RADNE NEDJELJE prebačena na politički teren; Mulešković: Vlada bi morala dati mišljenje, POČINJE SEZONA

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:10

Nakon što je ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj povukao sa dnevnog reda sjednice Socijalnog savjeta tačku koja se odnosi na uvođenje radne nedjelje zbog dodatnih konsultacija, ova inicijativa i dalje ostaje bez odgovora. Uprkos činjenici da turistička sezona uskoro počinje a da je odluka da se u toku ljeta dozvoli rad nedjeljom, usaglašena od strane socijalnih partnera, iz Ministarstva ekonomskog razvoja nema ni naznake kada bi se ovo pitanje moglo naći ponovo na sjednici Socijalnog savjeta, kao ni obrazloženje zašto rok za njeno održavanje nije ispoštovan, piše Gtadski.me.

TRIK koji će vam UŠTEDJETI struju dok spremate hranu u rerni

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:03

Pored uštede struje, obroci sa takvom pripremom biće ukusniji.

VIDEO: Poslije 45 godina OPRALI AUTOMOBIL, sada izgleda NEVJEROVATNO - Pogledajte

Četvrtak, 25.04.2024 | 07:06

Chevrolet Corvette iz 1978. jedva da je vožen prije nego što je parkiran i ostavljen u garaži da skuplja prašinu.

OBLAČNO sa SUNČANIM INTERVALIMA - Pročitajte šta nam najavljuju meteorolozi za ČETVRTAK

Srijeda, 24.04.2024 | 22:04

U četvrtak nas očekuje pretežno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Odžić Mikijelju: Otkud vam POMISAO da bi sa vama uopšte sarađivali

Srijeda, 24.04.2024 | 22:00

Nosilac liste građanske koalicije SDP, SD i LP Petar Odžić saopštio je da ta koalicija nikada nije ni razmišljala o saradnji sa koalicijom ”Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj. On je reagovao na saopštenje Mikijelja u kome se navodi da ta koalicija ne želi saradnju sa DPS, SDP i "satelit grupama".

Majke Srebrenice POZVALE Spajića da javno saopšti STAV o Rezoluciji UN o Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 21:51

"Majke Srebrenice" i pozvale premijera Milojka Spajića da javno saopšti stav o Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

Crvena Zvezda SAVLADALA Partizana i izborila novo FINALE KUPA

Srijeda, 24.04.2024 | 21:42

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Partizan sa 2:0, i tako izborili plasman u finale Kupa Srbije.

Četiri horoskopska znaka koje tokom proljeća očekuje mnogo LIJEPIH STVARI

Srijeda, 24.04.2024 | 21:35

Proljeće je po mnogima najljJepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

"Birači "selice" NAJVEĆI PROBLEM u Šavniku, politički dijalog jedina opcija"

Srijeda, 24.04.2024 | 21:25

Birači "selice" najveći su problem što se tiče šavničkih izbora, a politički dijalog je jedina opcija za rješenje ove i više nego komplikovane političke situacije, ocijenili su sagovornici emisije "Okrugli sto" na TVCG.

Mikijelj: NEMA razgovora sa DPS, SDP i "satelit partijama", i ostale partije da se JASNO IZJASNE

Srijeda, 24.04.2024 | 21:01

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.