Četvrtak, 28.05.2020 | 14:27
IZVOR: telegraf.rs

FOTO: Najbolje obučena ŽENA na Instagramu: Iskopirajte njen stil za MALO NOVCA

Njene kombinacije su elegantne i nosive.




Foto:Printscreen/instagram.com/noholdenback

Amanda Holden, britanska medijska ličnost, glumica, tv prezenterka i pjevačica proglašena je najbolje obučenom ženom na Instagramu, prenosi Daily Mail.

Amanda je slikana u efektnoj ljetnjoj kombinaciju koju može da iskopira baš svaka žena, za pristojnu sumu novca. Žuti blejzer i suknju ukombinovala je sa majicom sa dugom, a na nogama je nosila vanvremenske nude salonke.

Dejli mejl je istražio cijene i pronašao da cijena sakoa, ali i suknje iznosi 120 eura, a majice 20 eura. Cijena salonki je nešto veća i iznosi 160 eura.

I vi možete da iskopirate izgled jedne od najbolje odjevenih dama u Velikoj Britaniji, a odjevne komade možete pronaći u povoljnijim prodavnicama ulične mode.

Pogledajte još neke Amandine odjevne kombinacije:

Foto:Printscreen/instagram.com/noholdenback

Foto:Printscreen/instagram.com/noholdenback

Foto:Printscreen/instagram.com/noholdenback

Foto:Printscreen/instagram.com/noholdenback

Foto:Printscreen/instagram.com/noholdenback

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Šaranović: UHAPŠENO osam policajaca i 27 stranaca

Utorak, 23.04.2024 | 12:58

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović kazao je da je Odjeljenje unutrašnje kontrole Uprave policije ODT-u u Podgorici podnijelo krivičnu prijavu protiv osam policijskih službenika iz sektora Granične policije zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili više krivičnih djela u produženom trajanju primanjem mita, kao i protiv 27 stranih državljana koji dolaze iz Albanije, Kosova i Turske, a koji su u pojedinačnim slučajevima učinili isto toliko krivičnih djela davanjem mita.

Nikolić: U Crnoj Gori cijene veće nego u razvijenijim zemljama EU, kažite građanima šta će biti sa fondom PIO

Utorak, 23.04.2024 | 12:22

Šef poslaničkog kluba DPS-a Andrija Nikolić tokom jučerašnje skupštinske rasprave osvrnuo se na planiranu reformu penzionog sistema.

Đoković NE ODUSTAJE - Želim ZLATO u Parizu i nastup u Los Anđelesu 2028.

Utorak, 23.04.2024 | 11:34

Iako uskoro puni 37 godina, legendarni teniser Novak Đoković planira još dugo da zabavlja sve koji vole ovaj sport.

Znate li zašto biste trebali POTOPITI U VODI orahe prije konzumacije?

Utorak, 23.04.2024 | 11:24

Orasi su veoma nutritivno bogate namirnice, čiji spojevi podržavaju zdravlje srca smanjujući upalu i poboljšavajući nivo holesterola.

Radulović najavio: Biće REKONSTRUISANI svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

Utorak, 23.04.2024 | 11:16

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović.

Simpsonovi „ubili“ lika koji se 35 godina redovno pojavljivao u toj popularnoj seriji (FOTO)

Srijeda, 24.04.2024 | 10:33

"Simpsonovi" su u novoj epizodi emitovanoj proteklog vikenda "ubili" Lerija "Barsku mušicu". Redovni gost "Moovog bircuza" umro je u birtiji čiji je redovan gost bio još od prvih epizoda popularne serije 1989. godine.

"Drugarstva do neba dopunismo kumstvima" - Poslušajte novi recital Momčila Zekovića Zeka (VIDEO)

Srijeda, 24.04.2024 | 10:25

Posluštajte!

UP - Uhapšen vozač zbog prekoračenja brzine, vozio 133 km/h

Srijeda, 24.04.2024 | 10:12

M.S. je priveden sudiji za prekršaje.

Legendarni Vuja najavio kraj karijere: Ja sam trener u godinama…

Srijeda, 24.04.2024 | 10:02

Legendarni Veselin Vujović je između redova najavio da bi hrvatski Nekse mogao možda biti posljednji klub u njegovoj trenerskoj karijeri.

Selin Dion se BORI, i ne odustaje: Neće me zaustaviti ništa, pa ni sindrom ukočene osobe

Srijeda, 24.04.2024 | 09:39

Karijera pjevačice Selin Dion pauzirana je od kada joj je dijagnostifikovana autoimuna bolest 2022. godine. Muzička diva, međutim, kaže da je ništa, pa ni sindrom ukočene osobe neće zaustaviti.

Šetnja za Ukrajinu danas na Cetinju

Srijeda, 24.04.2024 | 09:25

Danas je dvije godine i dva mjeseca od početka sveobuhvatne ruske agresije na Ukrajinu, iz tog razloga u 18 časova, biće održana protestna šetnja u Prijestonici Cetinje, kako bi se na taj način uputila podrška herojskom ukrajinskom narodu u njihovoj borbi za slobodu i pravdu.

Ana Nikolić je vlasnica najskuplje pjesme na estradi: Ulaganje joj se desetostruko isplatilo

Srijeda, 24.04.2024 | 09:20

Ana Nikolić je pjesmu kojom se 2006. godine predstavila na Beoviziji kupila od Kikija Lesendrića, frontmena grupe „Piloti“. Ana nije željela da štedi, a sudeći po tome što je ova pesma i danas slušana, ulaganje joj se isplatilo.

UP: Na Aerodromu Podgorica uhapšen njemački državljanin kod kojeg je pronađen PIŠTOLJ

Srijeda, 24.04.2024 | 09:20

Policijski službenici Sektora granične policije su na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica lišili slobode njemačkog državljanina, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Koncert Folklornog ansambla “Budo Tomović” u Velikoj sali KIC-a

Srijeda, 24.04.2024 | 09:16

Sedamdeset osam godina uspješnog postojanja, Folklorni ansambl „Budo Tomović” obilježiće koncertom koji će biti održan u četvrtak, 25. aprila, na velikoj sceni KIC-a, u 20 sati

Namirnice koje NE BI TREBALO da naručujete preko dostave

Srijeda, 24.04.2024 | 08:44

Danas je dostupna dostava ne samo gotovih jela, već i namirnica iz supermarketa. Ne preporučuje se baš svaka od njih za naručivanje i za to postoji dobar razlog.