Četvrtak, 28.05.2020 | 17:58
IZVOR: cdm.me

VIDEO: Najzahtjevnija dionica autoputa - Pogledajte kako napreduju radovi na petlji Smokovac

Radovi na gradilštu petlje Smokovac na najzahtjevnijoj dionici autoputa Bar-Boljari teku po planu i veoma su intenzivni. To je potvrdio i koordinator za autoput u kompaniji Bemax Milo Muhadinović, koji je naveo da kompanija poštuje dinamiku kao sastavni dio ugovora, te istakao da očekuju da radovi na petlji budu završeni do 1. septembra ove godine.




Foto: Screenshot, youtube

“Danas je na lijevom mostu odrađena betonaža srednjeg najvećeg raspona dužine 84 metra. Most Smokovac, koji je najnačajniji objekat naistoimenoj petlji je završen u procentu preko 75 posto. Osamdesetpet procenata ostalih betonskih radova je izvršeno, a završeno je i 75 odsto iskopa i nasipa”, kazao je Muhadinović.

Podsjetimo, ključni objekat na kompletnoj petlji, most Smokovac, biće dug 150 metara.

Izgradnja petlje počela je 25. aprila prošle godine.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Pavićević: Procjena vrijednosti Instituta Igalo završena, rezultati će pokazati stvarnu vrijednost akcija

Utorak, 16.04.2024 | 21:58

Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine završilo je procjenu vrijednosti Instituta “Dr Simo Milošević” u Igalu koja je od krucijalne važnosti, jer će to pokazati kakva je vrijednost te zdravstvene utanove,a na osnovu toga će se osnovati i nove cijene i vrijednost akcija, i daće se mogućnost da se na kompetentan način razgovara sa manjisnkim vasnicima. To je u emisiji “Akcenti”, na TVCG1 rekao potpredsjednik Vlade za rad, obrazovanje, zdravstvo i socijalnu politiku Srđan Pavićević.  

Voli Premium HORECA - dobitna kombinacija za prestižno ugostiteljstvo!

Utorak, 16.04.2024 | 15:31

Voli HORECA centar u Radanovićima, u neposrednoj blizini Voli hipermarketa na kružnom toku Kotor-Tivat-Budva, od sada ima sasvim novi koncept i ponudu koje je jedinstvena u Crnoj Gori.

Monteput: Korisnici elektronske naplate putarine u CG, sada mogu da plaćaju putarinu elektronskim putem i u Srbiji

Utorak, 16.04.2024 | 12:49

Korisnici elektronske naplate putarine u Crnoj Gori sada mogu da plaćaju putarinu elektronskim putem i u Srbiji putem jedinstvenog tag uređaja, zahvaljujući aktiviranju platforme toll for all - T4A, saopšteno je iz Monteputa.

Novaković Đurović: Korisnicima srazmjernih penzija povećati primanja na 450 EURA

Utorak, 16.04.2024 | 10:38

Poslanički klub GP URA danas je predao u skupštinsku proceduru predlog o izmjenama Zakona o PIO kojim će se prvi put omogućiti da se minimalni iznos penzije od 450 eura odnosi i na korisnike srazmjernih penzija, kazala je poslanica te partije Ana Novaković-Đurović.

Mulešković: Na INFLACIJU ne utiču samo cijene hrane i pića - nego sve što PLAĆAMO

Utorak, 16.04.2024 | 08:01

Limitiranje cijena osnovnih životnih namirnica nije zaustavilo inflaciju u martu koja je iznosila 0,5%, dok ekonomski analitičar Mirza Mulešković kaže da na inflaciju ne utiču samo cijene hrane i da je u Crnoj Gori izostalo donošenje odluka u cilju borbe protiv rasta cijena.

Ova četiri horoskopska znaka pratiće SREĆA do kraja aprila

Srijeda, 17.04.2024 | 07:02

Kako se april polako bliži svom kraju, mnogi se pitaju što im zvijezde spremaju u drugoj polovini ovog proljećnog perioda.

CRNA GORA: Izmjene zakona o radu - Očevima 10 slobodnih dana, žene bez menstrualnog odsustva

Srijeda, 17.04.2024 | 09:09

Na Nacrt izmjene Zakona o radu tokom javne rasprave stigle su brojne sugestije i primjedbe, ali je Ministarstvo rada prihvatilo svega 20-ak predloga i to onih koje nijesu suštinske prirode.

Pročitajte šta piše u PISMU koje je Lazović poslao Novoviću

Srijeda, 17.04.2024 | 10:12

Bivši visoki funkcioner crnogorske policije Zoran Lazović, koji je uhapšen u nedjelju po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva kojega tereti da je organizovao kriminalnu grupu koja je omogućila ulazak u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, još 12. marta je pismom preko advokata obavijestio Glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića da je spreman da dođe u SDT na svaki poziv i da ne želi to da izbjegne ili ometa bilo kakav zakonit rad Tužilaštva.

SDT objavio snimak: I imovina Katnića i Lazovića predmet ispitivanja (VIDEO)

Srijeda, 17.04.2024 | 13:45

Specijalno državno tužilaštvo i Specijalno policijsko odjeljenje svakodnevno preduzimaju brojne radnje u cilju identifikacije imovine okrivljenih bivšeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića i bivšeg specijalnog tužioca Milivoja Katnića, i to kako one koja je upisana na okrivljene i članove njihovih porodica, tako i one za koju postoji određeni stepen sumnje da je upisana na druga fizička i pravna lica, a čiji su stvarni vlasnici okrivljeni i članovi njihovih porodica, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

UHAPŠENA direktorica ASK-a Jelena Perović

Srijeda, 17.04.2024 | 13:36

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) blokirali su jutros zgradu Agencije za sprječavanje korupcije u kojoj vrše pretres.

PONESITE KIŠOBRANE - Ove TEMPERATURE nam donosi ČETVRTAK

Srijeda, 17.04.2024 | 22:02

U četvrtak nas očekuje pretežno  oblačno vrijeme sa kraćim sunčanim intervalima, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Naučnici na ivici OTKRIĆA ŽIVOTA van Zemlje?

Srijeda, 17.04.2024 | 21:49

Jedno od najvećih pitanja na koje još uvijek nema odgovora je da li postoji život van zemlje. I ako postoji, gdje se "krije"?

ISTRAŽIVANJA POKAZALA - Da li LOŠIJE SPAVAJU žene ili muškarci?

Srijeda, 17.04.2024 | 21:31

Rezultati su pokazali da žene imaju skoro 60 odsto veću vjerovatnoću da pate od nesanice.

Drakić: Radnici ASK su trpjeli MOBING; Leković: Nadam se da će Perović saopštiti po čijem je NALOGU RADILA

Srijeda, 17.04.2024 | 21:18

Predsjednik Sindikata ASK, Dušan Drakić, kazao je da je prošlo skoro deset mjeseci od kako je počeo bunt radnika u Agenciji za sprečavanje korupcije.

Strana državljanka PRIJAVILA da je silovana u Budvi?

Srijeda, 17.04.2024 | 21:13

U razmaku od jednog sata policiji su prijavljena dva slučaja seksualnih delikata.

Pjevač objavom ZABRINUO mnoge - Oglasio se iz bolnice (FOTO)

Srijeda, 17.04.2024 | 20:58

Pjevač Marko Stojković, poznat kao MC Stojan, hospitalizovan je zbog lošeg zdravstvenog stanje.

Martinović: Perović trenutno u prostorijama SPO, NIJESMO DOBILI pismeno rješenje o zadržavanju

Srijeda, 17.04.2024 | 20:45

Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović trenutno se nalazi u prostorijama Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) za zadržavanje - saopštio je njen branilac Nikola Martinović.

Potpuno PRIRODAN NAČIN - Ofarbajte jaja SODOM BIKARBONOM

Srijeda, 17.04.2024 | 20:36

Soda bikarbona je jedan od najčešće korišćenih sastojaka u kuhinji svake domaćice.

Ovi ZNACI ZODIJAKA i su "NAJSLABIJI" na alkohol

Srijeda, 17.04.2024 | 20:24

Neki horoskopski znakovi se ističu svojom posebnom sklonosti prema uživanju u alkoholnim pićima.

Abazović održao predavanje na Beogradskoj otvorenoj školi - "Izađimo iz kaveza mišljenja, regionu treba VELIKI DOGOVOR"

Srijeda, 17.04.2024 | 19:47

"Region mnogo pati od prošlosti, pa su tako i dominantne priče političara vezane za temu prošlosti i međusobnog trvenja", istakao je bivši premijer i predsjednik Građanskog Pokreta URA, Dritan Abazović.