Četvrtak, 04.06.2020 | 14:58
IZVOR: Kolektiv.me

Nove povoljnosti za korisnike Telekom mobilnog interneta: PET PUTA VIŠE gigabajta u najbržoj mreži

Crnogorski Telekom korisnicima mobilnog interneta ovog ljeta nudi pet puta više gigabajta za surfovanje u provjereno najbržoj mreži u Crnoj Gori, bez obaveze potpisivanja ugovora. Korisnici paketa Libero Plus M2 će u naredna tri mjeseca umjesto 100 dobiti 500 GB mjesečno, a nove korisnike koji potpišu ugovor na 3, 6, 12 ili 24 mjeseca, očekuje i popust na pretplatu.




Foto: Telekom

Iz Telekoma ističu da je situacija u kojoj smo se nedavno našli – i koja je pokazala koliko je značajna uloga pristupa mreži i stabilnog i brzog interneta u našoj svakodnevici – uslovila i da ljeto provedemo u svojoj zemlji. Zato su odlučili da korisnicima koji će odmor iskoristiti da dodatno istraže i upoznaju Crnu Goru pruže priliku da u mogućnostima najbržeg interneta u zemlji uživaju gdje god se nalaze – na izletu, planini, moru, kod kuće...

„Budući da ljeto provodimo kod kuće, u Crnoj Gori, ovo je odlična prilika da fotografišemo i snimamo najljepše predjele u našoj zemlji, a da bismo ih podijelili sa prijateljima i možda još nekoga inspirisali da krene našim stopama, potreban nam je brz internet. Pouzdanost, stabilnost i brzina mobilne mreže Telekoma, za koju smo i ove godine dobili priznanje, našim korisnicima pružaju vrhunsko korisničko iskustvo, zbog čega smo odlučili da im ponudimo dodatne gigabajte – kako bi ostali povezani jedni sa drugima, i imali brz i lak pristup aplikacijama, servisima i različitom sadržaju u svakom trenutku“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu.

Internet iz Libero Plus M2 paketa može se dijeliti sa odabranim Telekom postpejd brojem. Takođe, iz Telekoma podsjećaju i da svi korisnici koji potpišu ugovor, bez dodatne naknade dobijaju servis Stream On, što znači da imaju neograničeni protok podataka za video sadržaje putem mobilnih telefona, tableta, lap topa ili smart TV-a na aplikacijama YouTube, HBO Go, Extra TV i Netflix.

Ponuda traje do kraja avgusta ove godine, a više detalja o ponudama Telekoma može se pronaći na zvaničnom sajtu kompanije www.telekom.me.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Ova DRUŠTVENA MREŽA bi mogla da UGROZI Facebook, Instagram i TikTok

Četvrtak, 18.04.2024 | 14:01

Aplikacija je u potpunosti fokusirana na glas, a izgovorene riječi automatski se pretvaraju u tekst. Da li na prebukiranom tržištu društvenih mreža ima mjesta za još jednu, malo drugačiju aplikaciju?

BLOKIRATE reklame na YouTube-u? Imamo loše vijesti za vas

Srijeda, 17.04.2024 | 11:25

Prošle godine, YouTube je započeo agresivnu kampanju protiv "ad blokera".

Mask prelomio: Ipak uvodi PLAĆANJE na platformi X

Utorak, 16.04.2024 | 13:29

Ilon Mask planira da naplaćuje malu nadoknadu novim korisnicima na X platformi, koji žele da objavljuju sadržaj.

Bil Gejts ZABRINUT da bi zbog vještačke inteligencije mogao da izgubi posao

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 14:21

Bil Gejts, osnivač kompanije Microsoft, nedavno je izrazio zabrinutost da bi vještačka inteligencija mogla preuzme njegov posao, uprkos tome što je jedan od njenih najvećih zagovornika.

Projekat Cetinjanina ušao u TOP 5 NAJBOLJIH projekata u svijetu

Nedjelja, 14.04.2024 | 12:45

Projekat “Air Quality Monitoring System”, koji je dio inovativnog koncepta Cetinje Smart City, dobio je prestižno priznanje WSIS Prize 2024 Champion. Ovo znači da je ovaj projekat izabran među top 5 projekata na svijetu, u kategoriji e-environment, u okviru Svjetskog samita o Informacionom društvu, istakao je za Kolektiv doktorand Elektrotehničkog fakulteta u Podgorici, istraživač i stručnjak u oblasti Vještačke inteligencije u medicini i rukovodilac praktikuma elektronike i računarstva u Fondaciji za promovisanje nauke Prona Ivan Martinović.

Asanović: LIDL kupio zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice i logističkog centra

Petak, 19.04.2024 | 12:32

Njemačka kompanija Lidl kupila je zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice, a uputila im je i pismo namjere da želi da kupi 200 hiljada kvadrata u toj Opštini gdje bi otvorila logistički centar.

Gorčević: Na prozivke Vučića trebalo da odgovori predsjednik Jakov Milatović

Petak, 19.04.2024 | 12:30

Ministarka evropskih poslova Maida Gorčević kazala je danas Skupštini da je sam početak 44. Vlade označio i izvještaj Evropske komisije.

Spremna za osvetu: Tejlor Svift je upravo objavila dupli album koji je već nazvan vanvremenskom poezijom

Petak, 19.04.2024 | 12:12

Na novom duplom albumu Tejlor Svift, kantautorka je očajna i zbunjena. Ranjiva na način na koji je nikada nismo čuli ranije. Pjeva o tome kako je toliko depresivna da ne može ustati iz kreveta, kako se hrani dječijim žitaricama koje joj služe kao utjeha i kako plače u teretani.

ŠTA treba ponijeti na OSTROG: OVO je najvažnije PRILIKOM posjete manastiru

Petak, 19.04.2024 | 11:56

Dobro će vam doći par smjernica ukoliko planirate posjetu manastiru Ostrog. Posjetioci donose poklone kao što su osnovne životne potrebštine, ulje, kada, šećer ili neki prilog manastiru, što nije obaveza, već stvar vaše odluke.

Monteput: Elektronska naplata putarine – NIŽA CIJENA tag uređaja i niži iznos minimalne uplate

Petak, 19.04.2024 | 11:49

Kompanija Monteput d.o.o. kreće sa akcijskom prodajom tag uređaja za elektronsku naplatu putarine.

Apelacioni sud: Ukinuto rješenje kojim je odbijeno jemstvo za puštanje na slobodu Miloša Medenice

Petak, 19.04.2024 | 11:26

Apelacioni sud uvažio je žalbe branilaca okrivljenog Miloša Medenice i  ukinuo rješenje Višeg suda u Podgorici i predmet vratio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje, saopšteno je je iz Apelacionog suda. Podsjećamo rješenjem Višeg suda u Podgorici odbijen je predlog branioca okrivljenog Miloša Medenice za ukidanje pritvora uz davanje jemstva koje se sastoji u uspostavljanju hipoteke na više nepokretnosti u vlasništvu srodnika okrivljenog, ukupne procijenjene vrijednosti 1.450.814 eura.

Ove vrste doručka će vam poboljšati raspoloženje

Petak, 19.04.2024 | 10:26

Doručak, kao prvi obrok u danu, ujedno je i prvi izvor energije.

Revija “Svjetska književnost na filmu” XII od 22. - 24. aprila u sali DODEST

Petak, 19.04.2024 | 10:16

April u KIC-u „Budo Tomović“ tradicionalno je rezervisan za reviju “Svjetska književnost na filmu” u okviru koje će dvanaesti put zaredom prikazati neka od najboljih ekranizovanih književnih djela, a sve u čast Svjetskog dana knjige.

Raspored lavica na EP: Crna Gora na premijeri protiv Srbije

Petak, 19.04.2024 | 10:10

Crnogorske rukometašice će prvi meč na Evropskom prvenstvu odigrati protiv Srbije.

Kineski gradovi TONU - Šangaj u prošlom vijeku POTONUO tri metra, evo zbog čega se to dešava

Petak, 19.04.2024 | 10:10

Skoro polovina velikih kineskih gradova tone zbog ispumpavanja i vađenja vode, kao i od ogromne težine njihovog naglog širenja. Mnogi gradovi tonu brzo – svaki šesti brzinom od 10 milimetara godišnje, piše Bi-Bi-Si, navodeći studiju kineskih stručnjaka.