Četvrtak, 04.06.2020 | 20:15
IZVOR: telegraf.rs

Lunarna eklipsa i Pun Mjesec otkriće afere i donose istinu: Mnoge ljubavne veze će doživjeti krah

Prva lunarna eklipsa i Pun Mjesec u Strijelcu će se odigrati 5. juna, a osim što će pojačati strasti, energija nebeskih tijela će pokrenuti novi krug svjesnosti, vodeći nas ka velikim promjenama u životima tokom narednih mjeseci.




Foto: Ilustracija, pixabay

Ove godine imamo četiri lunarne eklipse. One nisu potpune, što znači da Mjesec neće sijati u svojoj prepoznatljivoj crvenoj boji.  Kako god, one će nam donijeti udar realnosti, sa kojom ćemo morati da se suočimo.

S obzirom da Mjesec predstavlja našu unutrašnjost, uključujući naše emocije i psihu, lunarna eklipsa će donijeti promjene upravo u našim emocijama i načinu razmišljanja.

Lunarne eklipse su često dramatične, ali daju nam uvid u skrivene stvari koje su povezane sa našim mislima i osjećanjima.

Najvažnije je da se naučimo strpljenju... Razlog zašto je strpljenje ključno je zato što će eklipsa djelovati na naš unutrašnji svijet, te ćemo morati da čekamo malo duže kako bismo iskoristili sve benefite (saznanja, uvid) da bismo kreirali promjene u našim životima.

Možda će promjena i realizacija ići malo sporije kod nas, ali pojedini horoskopsk znaci, zahvaljujući uticaju Marsa u periodu lunarne eklipse, moraće hitno da reaguju. Ipak, zapamtite, samo zato što ste odjednom postali svjesni i možda naučili neku lekciju u životu, to ne znači da treba da žurite sa djelovanjem i promjenama. Zapravo, koliko god vam je teško da se oduprete jakoj energiji, vjerujte u proces i suzdržite se brzopletih reakcija.

Kako će Pun Mjesec u Strijelcu uticati na naše ljubavne veze?

Osobama koje se već duže vrijeme suočavaju sa krizom u vezi ili imaju zategnute odnose sa partnerom, lunarna eklipsa će donijeti velike promjene - posmatrajte ovo dešavanje kao trenutak kada je kap prelila čašu. To znači da će mnoge veze doživjeti svoj krah, koji se duže vrijeme predosjećao.

To ne znači da treba da budemo bijesni zbog toga ili da tugujemo. Ponekad moramo da shvatimo da kada nastupi kraj, vezu ne postoji više razlog zbog kog treba da budemo ljuti. Umjesto toga, treba da dozvolimo sebi da živimo život kakav zaslužujemo, odnosno kakav želimo da imamo.

Na kraju krajeva, mi sami treba da kontrolišemo svoje živote. Dok je ovaj astrološki događaj povoljna prilika da stavimo tačku na određene romantične veze, to ne znači da treba da budemo oštri na jeziku i da pokažemo svoju hladnokrvnost i gnijev.

Zahvaljujući kombinaciji energija Punog Mjeseca i retrogradne Venere, osjetićemo i ljubav

Eklipse su sjajne jer nam pomažu da postanemo svjesni istine koja već postoji.

Ovaj Mjesec, zahvaljujući strastvenoj prirodi Strijelca, će pojačati osjećanja te će tako parovi koji su u skladnim emotivnim vezama osjetiti još jaču povezanost i ljubav.

Kada se pun Mjesec pojavi na nebu možemo osjetiti uzbuđenje, posebno tokom noći, pa mnogi od nas neće moći da spavaju. Ako uzmemo u obzir filozofski uticaj Strijelca, možemo da pronađemo zadovoljstvo tako što ćemo ostati budni cijele večeri razgovarajući ili razmišljajući o svom životu i snovima.

Sve vrste odnosa koje se ostvare tokom ovog perioda će biti prilično jedinstvene. Između iznenadne svjesnosti, raskida i razgovora koji će trajati do kasno u noć, ovaj Mjesec ima mogućnost da u potpunosti promijeni naše živote u narednih šest mjeseci. A na nama je da odlučimo kako ćemo iskoristiti njegovu energiju.

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

Jelena Perović saslušana kod sudije za istragu, čeka se odluka o pritvoru

Petak, 19.04.2024 | 21:31

Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović saslušana je večeras kod sudije za istragu Višeg suda koji će se izjasniti o prijedlogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da joj se odredi istražni pritvor.

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

FOTO/VIDEO: "Znam da će ovo da bude posebno veče" - Aleksandra Prijović ZAPJEVALA u punoj "Morači"

Petak, 19.04.2024 | 21:20

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je koncert u punom SC "Morača" u Podgorici.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Đeljošaj: POZDRAVLJAM rad Novice Vukovića, sistem ZREO da uspostavi mehanizme samokontrole

Petak, 19.04.2024 | 18:32

U potpunosti podržavam rad svog kolege ministra finansija i pozdravljam odluku da Budžetska inspekcija bude aktivirana u pravom smislu te riječi, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

SDT traži PRITVOR do 30 DANA za Jelenu Perović

Petak, 19.04.2024 | 18:07

Specijalno državno tužilaštvo predložilo je Višem sudu da se odredi pritvor do 30 dana direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović, saznaje TVCG.

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".