Nedjelja, 07.06.2020 | 11:36
IZVOR: Telegraf.rs

Puž, mapa ili lobanja? - Prvo što vidite na ovoj slici otkriva ključnu karakteristiku vaše ličnosti

Recite nam u komentarima šta ste prvo vidjeli.




Foto: Facebook

Psihološki testovi se, po pravilu zasnivanju na interpretaciji prvog što čovjek primjeti na slici koja mu je predstavljena. Stoga, ono što ćete sada vidjeti otkriva cijelu istinu o vama.

Pa, šta prvo vidite?

Puž

Vaši najveći kvaliteti su ljubav prema životu i avanturama i velika količina energije. U vama živi slobodan duh, a čitava vaša ličnost se može opisati jednom frazom - živite kao da sjutra ne postoji.

Volite avanture, iskušenja i, generalno, život. Ispunjeni ste energijom i radošću. Nepredvidivi ste i aktivni, ali nikada ne gubite vrijeme na stvari koje su vam nezanimljive.

Ne tolerišete pravila i postupke na koje ste prisiljeni zbog njih. Najudobnije se osjećate kada ste u centru pažnje, gdje možete da pokažete svoje talente i postignete rezultate.

Ništa manje bitna jeste i činjenica da uživate da provodite vrijeme sa dragim ljudima.

Mapa/karta

Vi ste optimisti i vrlo ste radoznali u namjeri da istražite svijet. Možda je najbolji opis za vas - znatiželjni stvaralac. Odlikuju vas optimizam i lakoća življenja, a veoma vas zanima i svijet oko sebe. Volite da eksperimentišete sa načinima posmatranja, a to je ujedno i kreativni izvor inspiracije za vas koji vam daje mogućnost da izgradite sopstvenu apastraktnu stvarnost.

Imate suptilan um i oštro oko koje može da prodre u samu dušu. Ne volite dvolične ličnosti koje "gaze preko mrtvih" da bi se lažno predstavljale. Imate sposobnost da vidite njihovu pravu prirodu i namjere.

Ogroman uspjeh vas očekuje u svakom poslu koji zahtjeva korišćenje suptilne, ali tačne vizije situacije.

Lobanja

Vi ste "ljubazni mislilac". Odlikuju vas ljubaznost, smirenost i sklonost saosjećanju. Velikodušni ste prema drugim ljudima i uvijek uzimate u obzir njihovo mišljenje. Ali, najveća sreća donosi vam priliku da nekome pomognete.

Volite da radite sami, ali ne odbijate da dijelite sreću i velikodušnost sa drugima. Mrzite nasilnike koji se rugaju slabima. Smatrate da za nasilje u vašem svijetu uopšte nema mjesta.

Uspjeh vas očekuje u bilo kom poslu koji se bavi društvom ili je na neki način povezan sa ljudima. S vama svijet zaista postaje prijatnije i plemenitije mjesto.

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OBLAČNO sa SUNČANIM INTERVALIMA - Pročitajte šta nam najavljuju meteorolozi za ČETVRTAK

Srijeda, 24.04.2024 | 22:04

U četvrtak nas očekuje pretežno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Odžić Mikijelju: Otkud vam POMISAO da bi sa vama uopšte sarađivali

Srijeda, 24.04.2024 | 22:00

Nosilac liste građanske koalicije SDP, SD i LP Petar Odžić saopštio je da ta koalicija nikada nije ni razmišljala o saradnji sa koalicijom ”Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj. On je reagovao na saopštenje Mikijelja u kome se navodi da ta koalicija ne želi saradnju sa DPS, SDP i "satelit grupama".

Majke Srebrenice POZVALE Spajića da javno saopšti STAV o Rezoluciji UN o Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 21:51

"Majke Srebrenice" i pozvale premijera Milojka Spajića da javno saopšti stav o Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

Crvena Zvezda SAVLADALA Partizana i izborila novo FINALE KUPA

Srijeda, 24.04.2024 | 21:42

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Partizan sa 2:0, i tako izborili plasman u finale Kupa Srbije.

Četiri horoskopska znaka koje tokom proljeća očekuje mnogo LIJEPIH STVARI

Srijeda, 24.04.2024 | 21:35

Proljeće je po mnogima najljJepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

"Birači "selice" NAJVEĆI PROBLEM u Šavniku, politički dijalog jedina opcija"

Srijeda, 24.04.2024 | 21:25

Birači "selice" najveći su problem što se tiče šavničkih izbora, a politički dijalog je jedina opcija za rješenje ove i više nego komplikovane političke situacije, ocijenili su sagovornici emisije "Okrugli sto" na TVCG.

Mikijelj: NEMA razgovora sa DPS, SDP i "satelit partijama", i ostale partije da se JASNO IZJASNE

Srijeda, 24.04.2024 | 21:01

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

Radonjić će morati sačekati TITULU - Crnogorskom stručnjaku IZMAKAO evropski trofej

Srijeda, 24.04.2024 | 20:51

Dejan Radonjić će morati da se strpi za jubilarni 30. trofej u trenerskoj karijeri.

Zbog Evrovizije PORASLO INTERESOVANJE putnika za OVAJ GRAD

Srijeda, 24.04.2024 | 20:39

Groznica  koja prati takmičenje  za pjesmu Evrovizije uticala je na povećanje internetskih pretraživanja za putovanja u grad Malme za 176 posto u periodu  između sseptembra 2023. i aprila 2024., objavila je u srijedu španska firma za online rezervacije putovanja eDreams ODIGEO.

Nakon sukoba u VIP loži tivatskog Arsenala, podnijete PREKRŠAJNE PRIJAVE protiv više osoba

Srijeda, 24.04.2024 | 20:26

Nakon verbalnog, a potom fizičkog konflikta članova rukovodstava fudbalskih klubova Arsenal iz Tivta i Mornar iz Bara 21. aprila, policijski službenici su protiv više lica podnijeli prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.