Ponedjeljak, 15.06.2020 | 20:11
IZVOR: telegraf.rs

Dan im je ispunjen ljubavlju i humorom: 6 znakova horoskopa koji najviše UŽIVAJU u životu

Uvijek pronađu nešto zbog čega bi mogli da budu srećni...




Foto: Ilustracija, Pixels

Dok smo mladi, mislimo da ćemo živjeti zauvjek, ali kako starimo shvatamo da je život kratak i da ga moramo iskoristiti najbolje što možemo. Znati uživati u životu znači da cijenimo male stvari, zahvalni smo na onome što imamo i pokazujemo poštovanje prema ljudima koje volimo.

Kad volite život, nisu vam potrebne posebne prilike da biste se radovali: u svakodnevici ćete naći nešto zbog čega biste se veselili. Znate da život nije savršen, ali to je u redu...

Ovako razmišlja sledećih 6 znakova horoskopa. Ako ste jedan od njih, tačno znate o čemu pričamo.

Ovan

Vi ste živahna i strastvena osoba sa mnogo energije, i volite da isprobavate nove stvari. Imate avanturistički duh. Uživate u životu do kraja. Svaki put kada isprobate nešto novo, radujete se i pronalazite nešto što vam se sviđa u svemu. Niste stidljivi i ne zaostajete jer ne želite ništa da izgubite. Najzanimljivije stvari u životu su one koje ne očekujete i događaju se zato što ste otvoreni za njih.

Strijelac

Imate veliko srce, otvoreni ste i spremni na nove podvige. Baš kao i Ovan, volite da isprobavate nove stvari, upoznajete nove ljude i da idete na lijepa mjesta. Uživate u životu trudite se da se smijete i šalite svaki dan. Vaša sposobnost da privlačite humor, pomaže vam da održavate svoju optimističnu stranu i budete zahvalni. Humor vas štiti od depresije i pesimizma. Smijeh kod drugih je razlog zbog kog uživate u životu.

Bik

Prizemni ste, ljubazni i velikodušni - pomažete svima kojima je potrebna pomoć. Ne zatvarate oči pred negacijama svijeta, već tražite ono što vas čini srećnim. U svemu vidite ljepotu i ponašate se pristojno jer znate koliko je važno da brinete o sebi.

Lav

Uljudni ste, optimistični i aktivni. Okrenuti ste pozitivnoj strani života i radite ono što možete kako biste svoj život učinili zabavnim i punim radosti. Jedan od načina da svakodnevno uživate u životu jeste stvaranje atmosfere za zabavu gdje god da odete, a posebno kod kuće. Pokušavate da i najdosadnije aktivnosti učinite zanimljivim. Zahvalni ste na onome što imate i što ste postigli. Za vas je čaša uvijek napola puna i obično puna šampanjca ili gaziranog vina.

Blizanci

Uživate u životu sa entuzijazmom. Društveni ste, vrlo dobri u razgovorima i tražite što više iskustava. Zahvalni ste na malim stvarima i imate mogućnost da vidite mala čuda koja drugi ne vide. Znate da istinska sreća za vas neće nastati ako ostanete vezani za svoju rutinu ili određeni stil života.

Vaga

Svakodnevno uživate u životu radeći na sebi i otvoreni ste za promjene. Znate kako ste na Zemlji samo određeno vrijeme, pa želite da ga provedete najbolje što možete. Nalazite vremena za ples, pjevanje i druge kreativnosti jer kad ste srećni osjećate zahvalnost što uopšte živite. Uživate u životu s ljubavlju za druge, za život, ali i za sebe. Dobre stvari ne uzimate zdravo za gotovo.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Vrijeme SJUTRA: Srijeda u znaku OVIH temperatura

Utorak, 23.04.2024 | 21:57

Promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno slaba, rijetko i umjerena kiša očekuje nas sjutra prema podacima Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

"Crna Gora da bude lokomotiva, koja će povući zemlje ZB ka EU"

Utorak, 23.04.2024 | 21:49

Slovenija će Crnoj Gori pružati podršku do kraja puta, a taj put vodi u Evropsku uniju. Nadam se da će Crna Gora biti lokomotiva, koja će povući zemlje Zapadnog Balkana“, istakla je predsjednica Slovenije Nataša Pirc Musar tokom sastanka sa predsjednikom Vlade Milojkom Spajićem.

Nikola Milović nosilac liste DPS-a “Budva može bolje!”

Utorak, 23.04.2024 | 21:32

Na predstojećim lokalnim izborima koji će 26. maja biti održani u Budvi Demokratska partija socijalista nastupiće sa listom kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu pod nazivom “Budva može bolje!”, koja će biti predvođena prof. dr Nikolom Milovićem, saopšteno je iz ove partije.

Sam je sebi najgori neprijatelj na putu do sreće: Ovo je najtužniji horoskopski znak

Utorak, 23.04.2024 | 21:09

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvijek nesrećni ili depresivni.

Mandić: Ulazak u Frankofoniju otvorio vrata za jačanje veza između Crne Gore i frankofonih zemalja u različitim sferama

Utorak, 23.04.2024 | 20:52

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić priredio je večeras svečani prijem za članove delegacije Odbora za parlamentarne poslove Parlamentarne skupštine Frankofonije.

Klikovac: Injac, ko govori istinu

Utorak, 23.04.2024 | 20:34

Iz kabineta gradonačelnice Olivere Injac su dostavili informaciju odbornici Anđeli Mićović da je realizacija kapitalnog budžeta osam miliona eura za tri mjeseca. Sekretar za finansije Balša Špadijer je saopštio da je realizacija 3,376 miliona eura, kazao je Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Marija Šerifović otkrila zbog čega nije u “Zvezdama Granda”: Ne znam kako će se ovo završiti

Utorak, 23.04.2024 | 19:48

Pjevačica Marija Šerifović nije se pojavila na posljednja dva snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a sada se oglasila na svom Jutjub kanalu i otkrila o čemu je riječ.

NIJE SVEJEDNO: Evo koja ženska tašna privlači novac, a koja ga rasipa

Utorak, 23.04.2024 | 19:31

Da li ste znali da je važno i kakva vam je tašna ako želite da imate više novca u životu?

Prekida se postupak protiv okrivljenog za ubistvo Vojičića

Utorak, 23.04.2024 | 19:00

Advokatica Aleksandra Rogošić potvrdila je Portalu Javnog servisa da se prekida postupak protiv Željka M. Vukovića optuženog za ubistvo Srđana Vojičića i pokušaj ubistva književnika Jevrema Brkovića 24. oktobra 2006. godine.

DPS Budva: Od preduzetnika za produženje licence za obavljanje taksi prevoza traženo da sa porodicom glasa za listu Mikijelja

Utorak, 23.04.2024 | 18:33

Danas je u Budvi zabilježen otvoreni slučaj kršenja Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja i poistovjećivanja državnih funkcija sa partijskim, gdje je od preduzetnika za produženje licence za obavljanje taksi prevoza traženo da, zajedno sa članovima porodice, glasa za listu koju predvodi Mladen Mikijelj „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad”, saopštio je Opštinski odbor DPS Budva.