Nedjelja, 21.06.2020 | 15:43
IZVOR: telegraf.rs

ONA je bila na listi najplaćenijih glumica i jedna od najljepših žena: Nikol Kidman puni 53. godine

Australijska glumica, producentkinja i filantrop Nikol Kidman (53) je rođena 20. juna 1967. godine i juče je napunila 53. godine.




Foto: Screenshot, youtube/ TODAY

Osvojila je Oskara, dva Emija i četiri Zlatna globusa. Bila je na listi najplaćenijih glumica 2006., 2018. i 2019. godine, a po procjenama iz 2015. godine "teška" je 183 miliona dolara.

Na sceni je više od 30 godina, pamte je po mnogim ulogama, ali isto tako pamte i njeno savršeno lice, koje je, kako kažu njeni obožavatelji, sada uništeno zbog botoksa.

Kidman ima australijsko državljanstvo, ali se ustvari rodila na Havajima. Njena majka Džanel En i otac Entoni Kidman su bili u gradu Honolulu preko studentskih viza kada se Nikol rodila.

Nikol je odrasla u Sidneju i s tri godine je počela da igra balet, a talenat za glumu je pokazala u osnovnoj školi. Nikol je svojevremeno rekla da je poželjela da postane glumica nakon što je vidjela Margaret Hamilton u ulozi vještice u "Čarobnjaku iz Oza", iako je bila dosta stidljiva.

- Stidljiva sam, jako. Čak sam mucala kao dijete, ali vremenom sam to preboljela. Ipak, još imam problema s tim. Ne volim da uđem sama u restoran pun ljudi, ne volim da idem na zabavu sama - rekla je svojevremeno.

Nikol je postala dio pozorišta "Phillip Street" u Sidneju čiji je član bila i Naomi Vots, a poznate glumice su zajedno išle i u školu.

Godinama je negirala da je bila na estetskim zahvatima i korekcijama, iako se sada može vidjeti da je koristila botoks.

-  Iskreno, sve na meni je prirodno. Koristim samo kremu za sunčanje i ne pušim. Brinem se o sebi i ponosna sam što to mogu da kažem - rekla je svojevremeno, a onda je naglo promijenila izjavu i rekla:

- Probala sam botoks, ali mi se nije svidio konačan rezultat - priznala je.

 Udavala se dva puta, prvi put za glumca Toma Kruza (57) s kojim je usvojila dvoje djece, ćerku Izabelu Džejn i sina Konora Antonija. Drugi put se udala za pjevača Kita Urbana (52), s kojim je u braku 14 godina.

Prvog muža upoznala je na snimanju filma "Dani groma" kada je imala 22 godine.

Nakon kratke veze, par se vjenčao 1990. godine. Bili su ludo zaljubljeni 11 godina, a onda su raskinuli i rastali se u avgustu 2001. godine. Ona je u tom trenutku imala 23, a on 28 godina. 

- Udala sam se vrlo rano i vrlo brzo. Ali ne žalim jer sam u tom braku dobila dvoje djece i imala sam nekoliko godina sreće - rekla je svojevremeno glumica. Navodno su se razveli zbog Kruzove opsjednutosti sajentologijom.

S drugim suprugom Kitom Urbanom je dobila djevojčicu Sandej Rouz 2008. godine, a dvije godine kasnije još jednu ćerku koju su nazvali Fejt Margaret.

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Pjevač bio ŽRTVA VELIKE PREVARE - Promijenili su mu IDENTITET, prijatelji ga odmah pozvali: "Brate, da li...?"

Srijeda, 24.04.2024 | 16:22

Pjevač Isak Šabanović suočio se sa sajber nasiljem kada mu je hakovana email adresa kao i profili na društvenim mrežama.

Tamara Dragičević OŠTRO o BRAKU - "Nisam mu PRIŠLA na ulici i rekla da mi napravi dijete"

Srijeda, 24.04.2024 | 15:46

Tamara Dragičević, koja će uskoro roditi treće dijete, vrlo iskreno je govorila o pitanjima s kojima se suočava.

Nikola Rokvić PJEŠKE prešao preko 30 kilometara, otkrio koliko je novca sakupljeno od kada je krenuo na put

Srijeda, 24.04.2024 | 11:41

Nikola Rokvić oglasio se kratkim videom u kojem je saopštio koliko novca je "Fondacija Porodica" koju je osnovao sa suprugom Bojanom prikupila za dva dana, od trenutka kada je on krenuo u svoju humanu misiju i hodočašće.

Selin Dion se BORI, i ne odustaje: Neće me zaustaviti ništa, pa ni sindrom ukočene osobe

Srijeda, 24.04.2024 | 09:39

Karijera pjevačice Selin Dion pauzirana je od kada joj je dijagnostifikovana autoimuna bolest 2022. godine. Muzička diva, međutim, kaže da je ništa, pa ni sindrom ukočene osobe neće zaustaviti.

Marija Šerifović otkrila zbog čega nije u “Zvezdama Granda”: Ne znam kako će se ovo završiti

Utorak, 23.04.2024 | 19:48

Pjevačica Marija Šerifović nije se pojavila na posljednja dva snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a sada se oglasila na svom Jutjub kanalu i otkrila o čemu je riječ.

Spajić – Rid: Partnerstvo sa UK može biti PRESUDNO za RAZVOJ ekonomije u Crnoj Gori

Srijeda, 24.04.2024 | 16:47

Strateško partnerstvo sa Ujedinjenim Kraljevstvom moglo bi biti presudno da Crna Gora efikasno i na dobrobit svih građana izgradi ključnu infrastrukturu i razvije ekonomiju, saglasili su se tokom sastanka predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor UK Agencije za finansiranje i osiguranje izvoza Tim Rid.

SVEČANO OTVARANJE manifestacije “Dani Dragana Radulovića” u petak u KIC-u

Srijeda, 24.04.2024 | 16:40

Svečano otvaranje manifestacije "Dani Dragana Radulovića" održaće se u petak, 26. aprila, u 11 časova, u Velikoj sali KIC-a "Budo Tomović". Manifestaciju će otvoriti gradonačelnica Podgorice  Olivera Injac, a u programu će nastupiti djeca iz Umjetničkog ateljea "Arlekin" i hor "Zvjezdice", saopštili su iz Glavnnog grada. 

Predstavnici Glavnog grada NISU DOŠLI na sjednicu odbora za razgraničenje Podgorice i Tuzi

Srijeda, 24.04.2024 | 16:34

Prva sjednica novog organizacionog odbora koji se bavi razgraničenjem opštine Tuzi i Glavnog grada održana je jutros , ali bez predstavnika Glavnog grada. Iz opštine Tuzi pozivaju na dijalog, a iz Ministarstva javne uprave najavljuju sastanak za 8. maj, kada će vjeruju, početi sa radom.

ZBCG: Neće nas začuditi ako Katnić do početka sudskog postupka dobije status SVJEDOKA SARADNIKA

Srijeda, 24.04.2024 | 16:30

Današnjom objavom u pojedinim medijima Zapisnika o saslušanju osumnjičenog Milivoja Katnića, i definitvno se potvrdilo da će odbrana bivšeg GST- a biti zasnovana žargonski formulisano “tovarenjem” ostalih osumnjičenih, saopšteno je iz koalicije “Za budućnost Crne Gore”.

Pjevač bio ŽRTVA VELIKE PREVARE - Promijenili su mu IDENTITET, prijatelji ga odmah pozvali: "Brate, da li...?"

Srijeda, 24.04.2024 | 16:22

Pjevač Isak Šabanović suočio se sa sajber nasiljem kada mu je hakovana email adresa kao i profili na društvenim mrežama.

Komisija za zdravstvo DPS: Još jedan slučaj MALIH BOGINJA u Rožajama, nadležni da preduzmu KONKRETNE MJERE

Srijeda, 24.04.2024 | 16:17

Prvi slučajevi obolijevanja djece od malih boginja potvrđeni su u Crnoj Gori i samo je pitanje dana kada će epidemija početi i u Crnoj Gori. Po našim saznanjima registrovan je još jedan slučaj u Rožajama iako se još niko nije zvanično oglasio povodom toga, saopštila je Komisija za zdravstvo DPS.

Dragaš: "Nekad je bio Milo Britva, a danas je samo BLIJEDA SJENKA"

Srijeda, 24.04.2024 | 16:11

Bivši predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, na “Drugačijoj radio vezi” bio samo blijeda sjenka nekadašnjeg Mila britve, jedva prepoznatljiv, umoran, usporen i maliciozan dok nevješto mijenja teze, kazao je Tihomir Dragaš, član Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

NOVI TREND konturisanja lica - Evo kako da NAGLASITE sve što ŽELITE samo u dva poteza

Srijeda, 24.04.2024 | 16:00

Nezaobilazan korak u skoro svakoj makeup rutini.

Tamara Dragičević OŠTRO o BRAKU - "Nisam mu PRIŠLA na ulici i rekla da mi napravi dijete"

Srijeda, 24.04.2024 | 15:46

Tamara Dragičević, koja će uskoro roditi treće dijete, vrlo iskreno je govorila o pitanjima s kojima se suočava.

Prošlo je 19 GODINA od PRVOG SNIMKA na platformi YouTube: Sada ima preko 317 MILIONA PREGLEDA, a evo ko je na NJEMU (VIDEO)

Srijeda, 24.04.2024 | 15:34

A znati li koji je video najgledaniji ikada.