Petak, 17.07.2020 | 15:57
IZVOR: telegraf.rs

Treba vam preporuka za dobre SERIJE? Ovih DESET trenutno svi gledaju

Da li imate mjesta na svom rasporedu za nove serije koje morate pogledati? Ovih 10 trenutno spadaju u najtraženije na striming servisima.




Foto: Printscreen, You Tube

"Neriješene misterije" (Unsolved Mysteries)

Ako već niste pogledali, dobro je znati da je riječ o jednoj od trenutno najpopularnijih serija na Netflixu. Uglavnom, radi se, kao što sam naslov serije kaže, o neriješenim zločinima i porodicama, detektivima i novinarima koji ih još uvijek pokušavaju riješiti.

"Dejv" (Dave)

Ako niste upoznati s Dejvom, poznatijim pod umjetničkim imenom Lil Diki, možda je upravo ova serija pravi način da ga upoznate jer mnogo je bolja od svega što je do sada radio. On je neurotični dvadesetešestogodišnjak iz američkog predgrađa i uvjeren je da je njegova sudbina postati najbolji reper svih vremena. On je jedini koji u to vjeruje, piše Index.

"Normalni ljudi" (Normal People)

Mnogi tvrde da se radi o jednoj od najboljih ovogodišnjih dramskih serija, a ako volite romantične drame, ovo je možda prava stvar za vas. Priča serije vrti se oko Marijen i Konela koji žive u malom irskom gradiću i premda dolaze iz potpuno različitih priča, njihovi romantični životi se u jednom trenutku isprepliću.

"Priče iz Petlje" (Tales from the Loop)

Priča ove serije prati stanovnike koji žive iznad "Petlje", stroja izgrađenog s ciljem da otključa i istraži tajne svemira i dopusti nam da iskusimo stvari koje prije nismo mogli ni zamisliti.

"Peri Mejson" (Perry Mason)

Kritičari nisu preludi za novom serijom jer neki je obožavaju, dok je drugi smatraju isforsirano depresivnim rebootom TV klasika, ali ako volite mračne trilere, definitivno dajte šansu ovoj seriji jer neće vas razočarati.

"Kviz" (Quiz)

Ako vas je zaintrigirala priča o Čarlsu Ingramu, čovjeku kojeg i dan danas sumnjiče da je lažirao pobjedu na britanskoj verziji Milionera, pogledajte ovu mini seriju koja baca malo drukčije svijetlo na cijeli slučaj.

"Nestaću u mraku" (I'll Be Gone in the Dark)

Zanimljiva dokumentarna mini-serija o istrazi neriješenog slučaja serijskih ubistava koja su potresala Kaliforniju sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog vijeka.

"Velika" (The Great)

Ovu seriju prilično je teško strpati u jednu od postojećih kategorija jer se radi o kostimiranoj biografskoj komediji na kakve nismo prečesto nailazili. Uglavnom, radnja prati život ruske carice Katarine Velike koja mora da bira između svoje sreće i budućnosti Rusije nakon što se uda za ruskog cara.

"Znam da je ovo istina" (I Know This Much Is True)

Još jedna izvrsna mini-serija, a ovog se puta radi o Dominiku Birdsiju i njegovom teškom odnosu s Tomasom, njegovim bratom blizancem koji pati od paranoidne šizofrenije i nastojanju da ga izvuče iz psihijatrijske ustanove. Oba brata glumi izvrsni Mark Rufalo.

"Klub bebisiterki" (The Baby-Sitters Club)

Netflix ima još jedan hit, a radi se o seriji nastaloj prema istoimenoj seriji knjiga koja se vrti oko djevojčica koje pokreću svoj servis za čuvanje djece.

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Razmislite dobro PRI KUPOVINE - Ovi automobili su NAJJEFTINIJI za održavanje

Četvrtak, 25.04.2024 | 11:02

U početku su troškovi održavanja niski i slični za većinu brendova.

Ni nalik današnjem - POGLEDAJTE kako je Dubai izgledao '70-ih i '80-ih godina

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:53

Na stranici Dubai Scoops objavljena je kompilacija fotografija Dubaija iz perioda '70-ih i '80-ih godina kada se izgled grada u mnogome razlikovao u odnosu na danas.

Laković: "Prethodna Vlada KORISTILA AKCIJE tužilaštva za PROMOCIJU svoje politike"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:44

Proces "dritanizacije" započeo je glasanjem DPS-a u Parlamentu za vladu koju je vodio Dritan Abazović, kazao je poslanik Pokreta Evropa sad Miodrag Laković.

FANOVI RAZOČARNI - Netfliks OTKAZUJE jednu od najpopularnijih serija

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:38

Netfliks je odbacio predstojeći nastavak jedne od svojih najuspješnijih serija “Vještac” (The Witcher) kao dio novog niza programskih rezova.

Vuković Kuč: Selektivnost, netransparentnost i revanšizam karakterišu rad SDT-a

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:30

“Evidentno je da u posljednje vrijeme tri elementa – revanšizam, selektivnost i netransparentnost u radu karakterišu funkcionisanje SDT-a i tužilaštva”, istakla je Aleksandra Vuković Kuč, potpredsjednica DPS-a,  podsjetivši javnost da je ta partija u posljednje četiri godine podnijela na stotine krivičnih prijava zbog eklatantnih kršenja zakona, zloupotrebe službenih položaja i golog kriminala i lopovluka u našoj državi, a da tužioci na te prijave još uvijek nijesu regovali.

Alkaras - Novak me iznenadio, prijatelji su mi rekli za to

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:26

Karlos Alkaras je pred start turnira u Madridu dao veliki intervju za Marku.

Bliži se NAJPRESTIŽNIJI modni događaj godine - Za ULAZNICU treba IZDVOJITI "VRTOGLAVU CIFRU"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:21

Bliži e prvi ponedjeljak u  maju, a on je svake godine zakazan za najpoznatiji i najprestižniji modni događaj na svijetu - Met Galu. 

Haris Džinović OTKRIO da li je spreman za NOVU ŽENU - "Mora da bude NORMALNA"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:12

Nakon brojnih izjava koje je dao o razvodu i, sada bivšoj supruzi Melini, pjevač Haris Džinović je odgovorio na pitanje "da li je spreman za novu ljubav?"

Nova studija - Ovo su TOP 10 GRADOVA koje turisti žele ponovo da POSJETE

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:02

Dominiraju na listi top deset gradova koje turisti žele opet da posjete.

Ponovo da ZABLISTA - SPASITE NAKIT uz pomoć JEDNE SITNICE iz kupatila

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:47

Ovaj trik se takođe može primijeniti i kod srebrnog nakita koji je oksidirao.