Ponedjeljak, 03.08.2020 | 08:58
IZVOR: telegraf.rs

"Krompir....I, šta sad?⁣ Niko vas ne sprečava da se bavite muzikom": Pjevačica sve oduševila porukom

Tijana Dapčević je neko ko nema dlake na jeziku, a na svom Instagram profilu objavila je status koji je i te kako privukao pažnju. Naime, ona je pronašla svoju staru knjigu gdje okopava krompir, a onda je poslala snažnu poruku koju prenosimo u cjelosti.




Foto: Screenshot, Instagram/ tijana.dapcevic

"Krompir....I, šta sad?⁣ Nije me mrzjelo, skrolovala sam do 21. avgusta 2012. godine, samo da bih našla ovu fotku.⁣

Ne bavimo se umjetnošću zato što nas je sramota da okopavamo krompir ili da ne isprljamo ruke i haljinu, nego zato što to volimo.⁣

Ja muziku ne volim, ja je dišem. Ne mogu bez nje, ja u svemu i svakome prvo čujem zvuk. Ni na jedan svoj koncert nisam otišla sa stavom “aj da završim ovo, pa da idem”. Nisam ja došla ništa da završim, nego da započnem žurku. Da vidim svaku vašu reakciju, da pjevamo zajedno. Posao mi je da vama bude lijepo ta dva sata. Kad je vama lijepo, ja dobijam energiju kojom bih mogla da pomjerim planetu, eto tako se osjećam.⁣

Volim i sve one djelove ovog posla koje vi ne vidite, a ovde sad nema dovoljno mjesta da vam sve to ispričam, ali to sada nije ni važno.⁣

Važno je da svi odaberu da rade u životu ono što rade najbolje.⁣

Važno je da poštujete i automehaničara, zubara, vodoinstalatera, poljoprivrednika, kasirku itd. zato što je svaki posao važan za društvo. I umjetnost je važna, vjerujte da bi svijet izgledao mnogo drugačije da nema muzike, filma, knjiga, slika, fotografije...⁣

Važno je da poštujemo svaki posao kojim je neko riješio da se bavi. Ili nije, ali je njegova trenutna situacija to “riješila” umjesto njega, pa se snalazi kako može dok ne bude mogao da radi ono što voli.⁣

Niko vas ne sprečava da se bavite muzikom (što se i vidi po tome šta je u trendingu), niko vas ne sprečava da budete na televiziji, imate puno pravo da radite šta god hoćete... samo je šteta da to pravo iskoristite da okopavate tuđe živote i sijete zavist i likovanje nad time što neko zbog trenutne situacije nema posla.⁣

Svi smo na istoj planeti, svi smo u istoj situaciji, zaista nema potrebe dodavati nove viruse u društvo, mislim da nam je ovaj trenutni sasvim dovoljan", zaključila je Tijana.

Mnogi su bili oduševljeni statusom Dapčevićeve, od Goce Tržan, do Nine Badrić, koja je nedavno, nakon što se javno požalila, dobila poslovnu ponudu da vadi krompir za 4.7000 dinara dnevno.

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (4)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Perovan
03.08.2020 12:55

Koja je ovo pokondirena seljanka . Za nju nije ni krtolu da okopava.

8 3
Davor
03.08.2020 14:15

Poruka vrijedna paznje i postovanja. Sve se slazem sa njom. A sad, ako vec nemas od cega da zivis, kao mnogi, dovati se rabote. Nina je dobila ponudu, mogla je samo da odbije, ako joj se ne svidja. Ovako samo omalovazavate ljude koji tesko rade da bi imali za zivot. Ako se ni poljoprivrednici, ni niko drugi, ne zalinja sti nema, nemojte ni vi.

9 0
Silvio
03.08.2020 16:34

Profuknjača !!!!!!

3 1
Lolla
03.08.2020 19:51

Ova je svaku uličarsku šlolu završila sa odličnim uspjehom .

1 1

OBLAČNO sa SUNČANIM INTERVALIMA - Pročitajte šta nam najavljuju meteorolozi za ČETVRTAK

Srijeda, 24.04.2024 | 22:04

U četvrtak nas očekuje pretežno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Odžić Mikijelju: Otkud vam POMISAO da bi sa vama uopšte sarađivali

Srijeda, 24.04.2024 | 22:00

Nosilac liste građanske koalicije SDP, SD i LP Petar Odžić saopštio je da ta koalicija nikada nije ni razmišljala o saradnji sa koalicijom ”Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj. On je reagovao na saopštenje Mikijelja u kome se navodi da ta koalicija ne želi saradnju sa DPS, SDP i "satelit grupama".

Majke Srebrenice POZVALE Spajića da javno saopšti STAV o Rezoluciji UN o Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 21:51

"Majke Srebrenice" i pozvale premijera Milojka Spajića da javno saopšti stav o Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

Crvena Zvezda SAVLADALA Partizana i izborila novo FINALE KUPA

Srijeda, 24.04.2024 | 21:42

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Partizan sa 2:0, i tako izborili plasman u finale Kupa Srbije.

Četiri horoskopska znaka koje tokom proljeća očekuje mnogo LIJEPIH STVARI

Srijeda, 24.04.2024 | 21:35

Proljeće je po mnogima najljJepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

"Birači "selice" NAJVEĆI PROBLEM u Šavniku, politički dijalog jedina opcija"

Srijeda, 24.04.2024 | 21:25

Birači "selice" najveći su problem što se tiče šavničkih izbora, a politički dijalog je jedina opcija za rješenje ove i više nego komplikovane političke situacije, ocijenili su sagovornici emisije "Okrugli sto" na TVCG.

Mikijelj: NEMA razgovora sa DPS, SDP i "satelit partijama", i ostale partije da se JASNO IZJASNE

Srijeda, 24.04.2024 | 21:01

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

Radonjić će morati sačekati TITULU - Crnogorskom stručnjaku IZMAKAO evropski trofej

Srijeda, 24.04.2024 | 20:51

Dejan Radonjić će morati da se strpi za jubilarni 30. trofej u trenerskoj karijeri.

Zbog Evrovizije PORASLO INTERESOVANJE putnika za OVAJ GRAD

Srijeda, 24.04.2024 | 20:39

Groznica  koja prati takmičenje  za pjesmu Evrovizije uticala je na povećanje internetskih pretraživanja za putovanja u grad Malme za 176 posto u periodu  između sseptembra 2023. i aprila 2024., objavila je u srijedu španska firma za online rezervacije putovanja eDreams ODIGEO.

Nakon sukoba u VIP loži tivatskog Arsenala, podnijete PREKRŠAJNE PRIJAVE protiv više osoba

Srijeda, 24.04.2024 | 20:26

Nakon verbalnog, a potom fizičkog konflikta članova rukovodstava fudbalskih klubova Arsenal iz Tivta i Mornar iz Bara 21. aprila, policijski službenici su protiv više lica podnijeli prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.