Ponedjeljak, 03.08.2020 | 15:05
IZVOR: Kolektiv.me

CEDIS: Zbog radova na mreži u SRIJEDU isključenja STRUJE

Zbog planiranih radova na mreži, u srijedu 05. avgusta, bez napajanja električnom energijom će ostati:




Foto: Ilustracija, Pixabay

Podgorica

- u terminu od 08 do 16 sati: dio Donje Gorice uz Moraču kod fudbalskih terena, dio Gornje Gorice-dio ul. Miloja Pavlovića i dio uz magistralu, dio Zagoriča oko groblja, ul. Rusa Radulovića, Lička, Đure Daničića i Branka Deletića, dio Gornjih Vranića.

- u terminu od 08 do 17 sati: dio Dinoše-Planinica.

Cetinje

- u terminu od 08 do 15 sati: Rvaši.

Danilovgrad

- u terminu od 07:30 do 15 sati: Jelenak, Klanica, Farma koka, Pocijevka, Sige, Kruščica, Ljututuk, Jama Žarića, Donji Martinići, Kruščica, Topolovo, Međice, Ždrebaonik, Kula Lakića, Gorica, Slatina, Dolovi Kovački, Poljica, Bzo, Studeno, Vučica, Ivanj uba i Jablan.

Tuzi

- u terminu od 07:30 do 18 sati: Ramza Ćaf, Spinja, Gornje i Donje Drume, Vitoja, Božaj, Kremza i granični prelaz Božaj (kratkotrajna isključenje ne duža od 30 min.)

- u terminu od 07:30 do 18 sati: Skorać, Arza, Barlaj, Karaula Jagoda, Helnica, Traboin i Nabom.

- u terminu od 08 do 16 sati: željeznička stanica Bioči, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah.

Nikšić

- u terminu od 08 do 15:30 sati: Dio Rastovca, dio Vidrovana, dio Gornjeg Polja i Zavraca.

- u terminu od 08 do 16 sati: Glibavac, Rastovac, dio Gornjeg Polja.

- u terminu od 08 do 18 sati: Dio Dragovoljića.

- u terminu od 09:30 do 13:30 sati: Nexsan Agregat, PP "Nexan" Benzinska Pumpa i "Nexsan" Doo Hala.

Plužine

- u terminu od 09 do 11 sati: Unač, Repetiror Unač, Trsa, Podmilogora, Nedajno, Lica, Pišče, Boričje, Boričko Brdo, Seljkovac, Borkovići, Dubljevići, Vrošnica, Bezuje Mala Crna Gora.

Bar

- u terminu od 08:30 do 13 sati: Agroexport, Velje Selo, Kunje, Karastani, Duškići, Mala Gorana, Nikezići, Metanovići, Velja Gorana, Pelinkovići i Kovačevići.

- u terminu od 08 do 18 sati: Vitići.

Budva

- u terminu od 08 do 13 sati: Dio naselja Maine u blizini Manastira "Podmaine".

Ulcinj

- u terminu od 08 do 15 sati: Đonza, Draginje, Sukobin, Donji Kravari, Gornji Kravari, Podstegvaš.

Tivat

- u terminu od 08 do 09 sati: Dom Zdravlja, Vrtić, Kapela, Dom Kulture, Radio Tivat, zgrade stare Opštine, Lovćen Banka, Ljetnja Pozornica, Komunalno, domaćinstva uz Park.

Kotor

- u terminu od 08 do 18 sati: Krivošije, Dragalj.

Herceg Novi

- u terminu od 07 do 15 sati: Vrbanj.

- u terminu od 08 do 09 sati: Bijela: Dječiji dom i potrošači oko njega, potrošači od Osnovne Škole Orjenski Bataljon do Brodogradilišta, potrošači oko Centra za kulturu Bjele. Baošići: Grabi, Navarinsko polje, potrošači oko stare vile Margot. Norveško naselje, potrošači ispod magistrale od Restorana Papagaj do prodavnice IDEA na obali, kamp Baošići. Kratkotrajni prekidi.

- u terminu od 09 do 10 sati: Đenovići: potrošači u okolini groblja, ispod i iznad magistrale, potrošači na Pršut krivini, kampovi u Đenovićima, potrošači oko mjesne zajednice u Đenovićima, Hotel Fanfani. Kumbor: potrošači iznad kompleksa Porto Novi, potrošači od kompleksa Porto Novi do Pršut krivine. Kratkotrajni prekidi.

Berane

- u terminu od 09 do 14:30 sati: Petnjik, Dapsići, Tmušiće, Batuni, Ranč, Mršina Bara, Planinski prevoj Lokve, Donja Rženica, Zagorje, Kaludra, Rovca i Lisijevo Polje.

Bijelo Polje

- u terminu od 07:30 do 18 sati: Tomaševo, Mislići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije.

- u terminu od 09 do 15 sati: Žuber, Bijediće, Donja Lipnica, Slijepač most, Ravna Rijeka, Božovića Polje, Pali, Mijatovo Kolo, Rakita, Jabučino, Okladi, Brzava, Nikoljac, Rajkovići.

Mojkovac

- u terminu od 09 do 15 sati: Štitarica.

Kolašin

- u terminu od 08 do 18 sati: Andrijevo, Bogutov Do, Cerovica, Jasenova, Liješnje, Međuriječje, Ocka Gora, Mrtvo Duboko, Velje Duboko, Smolice, Trešnjica, Višnje, Bulje, Trmanje.

- u terminu od 14:30 do 16:30 sati: Kos, Trebješica.

Plav

- u terminu od 09 do 13 sati: Dio sela G. Rženica.

- u terminu od 13 do 14:30 sati: Selo Novšiće.

Petnjica

- u terminu od 09 do 14:30 sati: Dobrodole, dio sela Vrbica i dio gradskog jezgra.

Pljevlja

- u terminu od 08 do 17 sati: Hodžići, Trnovice, Otilovići i Košido.

- u terminu od 08 do 18 sati: Crnci, Leovo Brdo, Cerovci, Vrba, Šljuke, Zahum, Meljak i Višnjica.

Rožaje

- u terminu od 09 do 14:30 sati: Selo Bandžov.

Žabljak

- u terminu od 08 do 18 sati: Suvodo, STS Karadžić, Zminica, Rudinovača, Bare Žugića, Novakovići, Merulja, Smoljan, Mandića Do, Okruglica, Nadgora, Majčina Glavica i Tepca.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

SDT traži PRITVOR do 30 DANA za Jelenu Perović

Petak, 19.04.2024 | 18:07

Specijalno državno tužilaštvo predložilo je Višem sudu da se odredi pritvor do 30 dana direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović, saznaje TVCG.

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".

ZZZCG će AKTIVNIJE posredovati između poslodavaca i nezaposlenih

Petak, 19.04.2024 | 17:52

Na poziv ministarke rada i socijalnog staranja, Naide NišićIskazane potrebe privrede biće analizirane od strane ZZZCG, u dijelu posredovanja između poslodavaca i nezaposlenih lica, kroz poseban angažman zaposlenih u Zavodu, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalng staranja.

Neka zamiriše na LJUBAV -RECEPT za POSNE čoko mafine

Petak, 19.04.2024 | 17:45

Rernu zagrijte na 180 stepeni.

URA: PES priznao da je veći ZAŠTITNIK kriminala od DPS-a

Petak, 19.04.2024 | 17:37

Drago nam je što se u Pokretu Evropa više i ne libe da javno stave svima do znanja da su oni sada veći zaštitnici kriminalnih struktura čak i od DPS-a i vjerujemo da će to ljudi iz crnogorskog podzemlja znati da im cijene, ali sigurno neće sve dobronamjerne građanke i građani Crne Gore željni pravde, saopštili su iz Građanskog pokreta URA u reagovanju na saopštenje Pokreta Evropa sad.

Vuković - Kuč: "Selektivna PRAVDA Novovića, SDT postao politički bič u rukama vladajuće većine"

Petak, 19.04.2024 | 17:26

Vladimir Novović ni da mrdne za presuđenu štetu od 250.000 eura pričinjenu državi, nastalu usljed nezakonitog djelovanja ministarke Bratić, niti je po službenoj dužnosti reagovao na duplo negativno mišljenje DRI o radu ministarstva finansija koje je predvodio sadašnji premijer, dok senzacionalistički hapsi direktoricu ASK-a, usljed izvještaja budžetske inspekcije Ministarstva finansija, koje bi moralo biti pod budnim okom tužilaštva, kazala je potpredsjednica DPS-a i poslanica u Skupštini Crne Gore Aleksandra Vuković Kuč.