Srijeda, 12.08.2020 | 11:02
IZVOR: glossy.espreso.rs

"Sve je počelo svojevrsnom prevarom": Evo kako su se upoznali Jelisaveta i Miloš Teodosić

Od tada je prošlo nekoliko godina, a Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin su se u međuvremenu vjenčali, dobili ćerku Petru i uskoro će stići i njihovo drugo dijete.




Foto: Screenshot, Instagram/ jagodenamagli

Par, koji svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti, ne objavljuje često zajedničke fotografije i ne pojavljuje se zajedno na javnim događajima, ali u svakoj prilici u kojoj ih vidimo zajedno oni izgledaju zaljubljeno do ušiju.

Mnogi njihovi obožavaoci se pitaju kako je uopšte došlo do prvog susreta, budući da je Teodosić u to vrijeme nastupao u Rusiji i rijetko je boravio u našoj zemlji.

Kao da je znao da je Jelisaveta žena njegovog života, košarkaš je navodno tražio da se upozna s glumicom.

— On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji — izjavio je svojevremeno za Puls dobro obaviješten izvor i nazvao njihovo upoznavanje "svojevrsnom prevarom".

Ispostavilo se da su njih dvoje idealni jedno za drugo, a Milošu se navodno posebno dopala jedna stvar...

Kao da je znao da je Jelisaveta žena njegovog života, košarkaš je navodno tražio da se upozna s glumicom.

— Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči nevjerovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih djevojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi — ispričao je izvor.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Milatović: Zalažem se da naša ekonomija i ŽIVOTNI STANDRD do kraja mog manada budu što bliži slovenačkom

Utorak, 23.04.2024 | 13:31

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović kazao je da Sloveniju percipira kao iskrenog prijatelja, da se ta zemlja zalagala za učlanjenje Crne Gore u NATO, ali i da je veliki zagovornik ulaska Crne Gore u Evropsku uniju (EU).

KREATIVNO I PREFINJENO - Obojite USKRŠNJA JAJA u VINU

Utorak, 23.04.2024 | 13:18

Farbanje uskršnjih jaja u vinu je dobro poznata metoda koju domaćice obožavaju. 

Advokati Do Kvona PODNIJELI žalbu: "Gola sila za interese lukrativnog ministra pravde"

Utorak, 23.04.2024 | 13:11

Advokati Do Kvona, Goran Rodić i Marija Radulović podnijeli su žalbu protiv rješenja Višeg suda u Podgorici, koji je utvrdio da su ispunjene pretpostavke za izručenje kripto-tajkuna i Južnoj Koreji i Sjedinjenim Američkim Državama (SAD).

"Nemojte se čuditi ako se ZAMONAŠIM“ - Edita ISKRENO o unutrašnjim borbama i psihoterapiji

Utorak, 23.04.2024 | 12:52

Poznata pjevačica Edita Aradinović iskreno je progovorila pred fanovima i otkrila detalje svojih unutrašnjih borbi, pa se osvrnula na stanje u muzičkoj industriji.

TRIK za fugne kao nove - Očistite ih na BRZ i LAK način

Utorak, 23.04.2024 | 12:40

Sada je vrijeme da vaš toalet zablista.

Eraković: Jovanovski će biti NA ČELU Komisije za praćenje uspostavljanja softvera

Utorak, 23.04.2024 | 12:28

Poslanik DPS-a Jevto Eraković saopštio je danas da će profesor doktor Srđa Jovanovski biti na čelu Komisije koja će raditi na pripremi tendera za dobijanje softverskog rješenja za kontrolu podataka prikupljenih tokom poipisa.    

INCIDENT - Alek Boldvin ženi UZEO telefon iz ruke: Tražila od njega da IZGOVORI DVIJE RIJEČI (VIDEO)

Utorak, 23.04.2024 | 12:04

Video-snimak sukoba glumca Aleka Boldvina sa propalestinskom protestantkinjom postao je viralan na društvenim mrežama.

UP - U Budvi uhapšen osumnjičeni za nasilje u porodici

Utorak, 23.04.2024 | 11:58

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva lišili su slobode N.R. (49) sa Kosova, sa boravkom u Budvi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Piperović: Predložićemo SDT- u da SASLUŠA Zdravka Krivokapića

Utorak, 23.04.2024 | 11:55

Odbrana uhapšenog Zoran Lazovića danas će Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) predložiti da se u postupku u kom je slobode lišen nekadašnji tajni agent, u svojstvu svjedoka, sasluša bivši premijer Zdravko Krivokapić.

Vuković: Odluka o imenovanju Zenovića POLITIČKI LEGITIMNA, ali i veoma PROBLEMATIČNA

Utorak, 23.04.2024 | 11:46

Odluka o imenovanju nosioca liste PES-a u BD politički je legitimna, ali i veoma problematična, da ne kažem neodgovorna, u odnosu na najvažniji vanjskopolitički interes Crne Gore - članstvo u EU, saopštio je potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković.