Srijeda, 12.08.2020 | 23:12
IZVOR: cdm.me

LIGA ŠAMPIONA: Drama u Lisabonu, PSŽ preokretom do POLUFINALA

Nevjerovatnim preokretom u posljednjim trenucima susreta, Pari Sen Žermen je pobijedio Atalantu 2:1 i plasirao se u polufinale Lige šampiona.




Foto: Paris Saint-Germain/Twitter, screenshot

Najprijatnije iznenađenje fudbalske sezone u Evropi, bilo je na ivici velikog trijumfa.

Vodila je Atalanta od 27. minuta efektnim golom Pašalića i poslije promašaja Nejmara u prvom dijelu, kontrolisala zbivanja na terenu.

PSŽ je pojačao pritisak u posljednjih pola sata nakon ulaska Mbapea.

Najprije je u posljednjem minutu uz dosta sreće Markinjos iz peterca izjednačio, da bi nepuna tri minuta kasnije, Nejmar započeo akciju, koju je nastavio Mbape, a golom krunisao Čupo Moting.

Atalanta je bila na pragu velike pobjede, najveće u klupskoj istoriji, ali su na kraju momci trenera Gasperinija u suzama dočekali kraj meča.

Pari Sen Žermen će u polufinalu igrati sa pobjednikom meča Lajpcig-Atletiko Madrid, koji je na programu sjutra od 21 sat.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Bilčik: Najveći izazov biće POVLAČENJE NOVCA, Spajić ima odličan tim

Srijeda, 24.04.2024 | 17:50

Poslanik Evropskog parlamenta (EP) i predsjedavajući Delegacije odbora za stabilizaciju i pridruživanje između Evropske unije (EU) i Crne Gore Vladimir Bilčik saopštio je da premijer Crne Gore Milojko Spajić oko sebe ima odličan tim ljudi, i uz široki koncenzus u parlamentu Crna Gora može imati benefite od Plana rasta i povući novac.

Koprivica: "Perović dala USLOVNI OTPUST iz zatvora lažnom svjedoku ubistva"

Srijeda, 24.04.2024 | 17:40

Jedan od važnijih, ako ne i najvažniji mehanizam u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala je Zakon o oduzimanju imovine stečene kriminalnom djelatnošću, poručio je Momo Koprivica, potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju.

PARAN ili NEPARA BROJ? Koliko jaja treba OBOJITI za Uskrs prema narodnom običaju

Srijeda, 24.04.2024 | 17:33

Tradicionalno se  farbaju jaja ili na Veliki četvrtak ili na Veliki petak, u skladu sa običajima njihovog kraja. Ali koliko bi jaja trebalo ofarbati?

Poznata pjevačica prvi put progovorila o RAZVODU - "Previše je BOLNO bilo"

Srijeda, 24.04.2024 | 17:23

Ilma Karahmet po prvi put progovorila o razvodu

Nadal: Ako se budem ovako osjećao NEĆU IGRATI na RG, ali NI ZAVRŠITI KARIJERU

Srijeda, 24.04.2024 | 17:11

Legendarni španski teniser Rafael Nadal na startu Mastersa u Madridu igraće protiv Ameriknca Darvina Blanka, a pred taj meč održao je konferenciju za medije, na kojoj je pričao o ciljevima u Madridu, ali kasnije tokom sezone.

Joković pronašao RJEŠENJE za viškove sirovog mlijeka, OTKUPIĆE ga Bosna i Hercegovina

Srijeda, 24.04.2024 | 17:09

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede saopštilo je da će Bosna i Hercegovina otkupiti 250.000 litara mlijeka od crnogorskih proizvođača i prerađivača mlijeka.

TUŽAN POTEZ bivšeg muža Bojane Janković: Član „Beogradskog sindikata“ na ovaj način iskazao BOL koju OSJEĆA

Srijeda, 24.04.2024 | 17:02

Nekadašnja voditeljka Bojana Janković pronađena je mrtva 19. aprila, u 47. godini života.

Canović PODRŽAO inicijativu da Crna Gora SPONZORIŠE Rezoluciju UN-a o sjećanju na genocid u Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 16:53

Član Predsjedništva Socijaldemokrata i predsjednik opštine Plav Nihad Canović podržao je inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju UN-a o memorijalizaciji genocida u Srebrenici.

Spajić – Rid: Partnerstvo sa UK može biti PRESUDNO za RAZVOJ ekonomije u Crnoj Gori

Srijeda, 24.04.2024 | 16:47

Strateško partnerstvo sa Ujedinjenim Kraljevstvom moglo bi biti presudno da Crna Gora efikasno i na dobrobit svih građana izgradi ključnu infrastrukturu i razvije ekonomiju, saglasili su se tokom sastanka predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor UK Agencije za finansiranje i osiguranje izvoza Tim Rid.

SVEČANO OTVARANJE manifestacije “Dani Dragana Radulovića” u petak u KIC-u

Srijeda, 24.04.2024 | 16:40

Svečano otvaranje manifestacije "Dani Dragana Radulovića" održaće se u petak, 26. aprila, u 11 časova, u Velikoj sali KIC-a "Budo Tomović". Manifestaciju će otvoriti gradonačelnica Podgorice  Olivera Injac, a u programu će nastupiti djeca iz Umjetničkog ateljea "Arlekin" i hor "Zvjezdice", saopštili su iz Glavnnog grada.