Srijeda, 23.09.2020 | 11:52
IZVOR: telegraf.rs

VLADAVINA Vage donosi turbulentne promjene: Ribe čeka sjajan period, a Strijelce...

Od 22. septembra počela je vladavina horoskopskog znaka Vage koja se poklapa sa dolaskom jeseni. Jedan ciklus se lagano završava, a drugi počinje - kako u prirodi, tako i u životima svih znakova Zodijaka. Astrolozi poručuju da bi trebalo da se opustimo, budemo nasmijani i spremni dočekamo tranziciju koja slijedi.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Ovan

Tokom ovog perioda osjećate se bolje nego što mislite. Na poslovnom planu smiješi vam se uspjeh, a u partnerskim odnosima jačanje bliskosti. Ukoliko ste usamljeni, velike su šanse da tokom ovog perioda promijenite taj status. Na finansijskom planu očekuje vas stabilnost.

Bik

Prilike će stizati sa svih strana i zahtijevaće da donesete teške odluke. “Tri puta mjeri, jednom sijeci” - ova narodna poslovica trebalo bi da bude vaša jedina zvijezda vodilja do treće dekade oktobra. Pazite da zbog vaše tvrdoglavosti i mračnjaštva kojim često zračite ne propustite sjajne prilike, a prigrlite one koje će vam stvarati glavobolju u mjesecima koji dolaze.

Blizanci

Iako je Vaga miroljubiv znak, podstaći će u vama osvetu i želju da se po svaku cijenu borite za pravdu. To će vas energetski iscrpljivati i ma koliko da vam je stalo da neke stvari “istjerate na čistac”, zapitajte se da li su one vrijedne tolikog truda. Podsjetite se kako izgleda posmatrati život sa vedrije strane, prijaće vam.

Rak

Odustali ste od nekih želja i sada radosno i rasterećeno idete u susret novim lijepim dešavanjima. Zbog nekih poteza koje ste povukli u prošlosti platili ste previsoku cijenu, ali ste i naučili lekcije. Dolazi period kada će vas nebo nagraditi prijatnim iznenađenjima na polju ljubavi, posla, finansija i zdravlja.

Lav

Sve i da nijeste planirali da se zaljubite, do treće dekade oktobra to nikako nećete moći da izbjegnete. Srce će vam ubrzano lupati kako zbog neke nove osobe koja će vam kročiti u život, tako i zbog kreativnih ideja koje će vam okupirati misli. Ukoliko se bavite nekim umjetničkim zanimanjem, očekujte javne pohvale i podršku.

Djevica

U narednih mjesec dana prštaćete od pozitivne energije koji ćete prenositi na sve ljude u vašem okruženju. Iako vam nije u prirodi da budete strpljivi i da opraštate onima koji su vas povrijedili, u ovom periodu ćete s lakoćom pustiti neke ljude da odu iz vašeg života bez potrebe da im se osvetite za zlodjela koja su vam napravili.

Vaga

Uživajte, ovo je vaše vrijeme, ali ponekad “povucite ručnu” i nemojte se ponašati kao da ste zvijezda na pozorišnim daskama. U vašem okruženju postoje ljudi koji vas gledaju ispod oka i iskoristiće svaku priliku da vam bar malo pokvare sreću.

Škorpija

Vaše strpljenje je na izmaku i želite da odgovore na sva pitanja dobijete odmah. Vaga je tu da vas opomene da biste nekada morali da pričekate, ali vi se na to nećete obazirati. Na sreću, zvijezde su vam naklonjene, pogotovo na poslovnom planu. Ukoliko ste namjeravali da mijenjate posao, sada je pravi trenutak. U ljubavi vas čeka susret sa osobom iz prošlosti koja će vas podsjetiti da strati među vama nisu nestale.

Strijelac

Do početka treće dekade oktobra živjećete u oblacima, bez želje da pogledate realnosti u oči. Ipak, Vaga će vas s vremena na vrijeme podsjećati da ne bi trebalo da puštate da vam stvari izmiču. Platite račune na vrijeme, bar povremeno sredite prostor u kom živite, pozovite prijatelje i članove familije - nemojte očekivati da će se “kockice složiti” onako kako vam odgovara, bez trunke vašeg angažovanja.

Jarac

Koliko god vam “išli na ruku” događaji na emotivnom polju, toliko će vam glavobolju zadavati problemi na poslu i sa finansijama. Poslovni uspjeh koji ste očekivali će izostati, a sa njim i popravljanje finansijske situacije. Strpite se do treće dekade oktobra, tada će se situacija preokrenuti u vašu korist.

Vodolija

Zaglavljeni ste u prošlosti i ne umijete da se iskobeljate. Odjednom ćete sa svih strana biti izbombardovani informacijama o staroj ljubavi i nećete biti u stanju da se oduprete mislima o onome što je moglo da se desi, a nije… Preispitivaćete se gdje ste pogrešili, ali odgovor nećete dobiti. Sve će se to odraziti na vaše zdravlje i na izostanak koncentracije u poslu.

Ribe

Osjećaćete se sjajno u ovom periodu, puni mladalačke energije i velikih planova za budućnost. Širićete optimizam u poslovnom, prijateljskom i porodičnom okruženju, a okolina će vam biti zahvalna na tome. Ukoliko nešto želite da promijenite u životu, sada je pravi trenutak, jer vam zvijezde nude veliku podršku.

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OBLAČNO sa SUNČANIM INTERVALIMA - Pročitajte šta nam najavljuju meteorolozi za ČETVRTAK

Srijeda, 24.04.2024 | 22:04

U četvrtak nas očekuje pretežno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Odžić Mikijelju: Otkud vam POMISAO da bi sa vama uopšte sarađivali

Srijeda, 24.04.2024 | 22:00

Nosilac liste građanske koalicije SDP, SD i LP Petar Odžić saopštio je da ta koalicija nikada nije ni razmišljala o saradnji sa koalicijom ”Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj. On je reagovao na saopštenje Mikijelja u kome se navodi da ta koalicija ne želi saradnju sa DPS, SDP i "satelit grupama".

Majke Srebrenice POZVALE Spajića da javno saopšti STAV o Rezoluciji UN o Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 21:51

"Majke Srebrenice" i pozvale premijera Milojka Spajića da javno saopšti stav o Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

Crvena Zvezda SAVLADALA Partizana i izborila novo FINALE KUPA

Srijeda, 24.04.2024 | 21:42

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Partizan sa 2:0, i tako izborili plasman u finale Kupa Srbije.

Četiri horoskopska znaka koje tokom proljeća očekuje mnogo LIJEPIH STVARI

Srijeda, 24.04.2024 | 21:35

Proljeće je po mnogima najljJepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

"Birači "selice" NAJVEĆI PROBLEM u Šavniku, politički dijalog jedina opcija"

Srijeda, 24.04.2024 | 21:25

Birači "selice" najveći su problem što se tiče šavničkih izbora, a politički dijalog je jedina opcija za rješenje ove i više nego komplikovane političke situacije, ocijenili su sagovornici emisije "Okrugli sto" na TVCG.

Mikijelj: NEMA razgovora sa DPS, SDP i "satelit partijama", i ostale partije da se JASNO IZJASNE

Srijeda, 24.04.2024 | 21:01

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

Radonjić će morati sačekati TITULU - Crnogorskom stručnjaku IZMAKAO evropski trofej

Srijeda, 24.04.2024 | 20:51

Dejan Radonjić će morati da se strpi za jubilarni 30. trofej u trenerskoj karijeri.

Zbog Evrovizije PORASLO INTERESOVANJE putnika za OVAJ GRAD

Srijeda, 24.04.2024 | 20:39

Groznica  koja prati takmičenje  za pjesmu Evrovizije uticala je na povećanje internetskih pretraživanja za putovanja u grad Malme za 176 posto u periodu  između sseptembra 2023. i aprila 2024., objavila je u srijedu španska firma za online rezervacije putovanja eDreams ODIGEO.

Nakon sukoba u VIP loži tivatskog Arsenala, podnijete PREKRŠAJNE PRIJAVE protiv više osoba

Srijeda, 24.04.2024 | 20:26

Nakon verbalnog, a potom fizičkog konflikta članova rukovodstava fudbalskih klubova Arsenal iz Tivta i Mornar iz Bara 21. aprila, policijski službenici su protiv više lica podnijeli prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.