Subota, 26.09.2020 | 14:14
IZVOR: atma.hr/stil.kurir.rs

I dalje tražite LJUBAV svog života? Ne odustajte, LJUBAVNI HOROSKOP vam predviđa OVO!

Ljubavni horoskop do kraja 2020. godine obećava velike promjene i jedno je sigurno – na polju ljubavi će biti turbulentno.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Period je pod uticajem Saturna koji je planeta discipline, realnosti i mukotrpnog rada i Jupitera, koji je planeta blagostanja i sreće. Evo kako će sve to uticati na ljubavni život svakog znaka.

OVAN

Period će Ovnovima donijeti važne zadatke i previše obaveza na koje će se morati koncentrirati pa vremena za ljubav neće mnogo ostati. Međutim to nije nimalo loše za vas, jer vam je prijeko potreban period samoće u kojem ćete shvatiti šta zapravo želite.

Kraj godine donosi mogućnost za poznanstvo s osobom koja će vas zaintrigirati i s kojom ćete uploviti u emotivnu vezu koja obećava. Ovnovi koji su zauzeti ili u braku bi trebalo da vode računa kome iznose detalje iz svog emotivnog života, jer bi se te riječi mogle iskoristiti na loš način.

Garancija za srećan porodični život je da ne dijelite svoje probleme s drugim ljudima.

BIK

Nekoliko osoba će pokušati da osvoje vaše srce pa ćete se naći pred teškim izborom. Astrolozi savjetuju da do sredine septembra ne donosite važne odluke kada je ljubav u pitanju, jer bi mogle biti potpuno pogrešne.

Dobro razmislite prije nego što uplovite u ozbiljnu vezu.

Zauzeti Bikovi bi trebalo da povedu računa o odnosu s voljenom osobom. Pred vama je period pun izazova koji će na test staviti vašu vezu.

Neko iz okoline će pokušati da naruši vašu sreću, stoga budite oprezni.

BLIZANCI

Tokom proljeća vam je postavljen svojevrstan ultimatum od strane voljene osobe. Vrijeme je da se odlučite da želite da napravite sljedeći korak i započnte stvaranje porodice ili želite da nastavite dalje sami. Vrijeme je da izaberete ono što vas usrećuje.

Slobodni Blizanci će upoznati osobu koja im se na prvi pogled neće svidjeti, ali će vremenom postajati sve prisniji. To poznanstvo bi se moglo pretvoriti u veliku ljubav.

RAK

Ovaj period će vas natjerati da naporno radite i bavite se ličnim razvojem. Srodnu dušu ćete upoznati u poslovnom okruženju, kada se najmanje budete nadali. Obratite pažnju, možda je vaša sudbina već tu negdje, u vašoj blizini.

Zauzeti Rakovi će proći kroz težak period. Postoji mogućnost da vas voljena osoba izda i razočara…

LAV

Pravi “kralj” ljubavnih veza do kraja godine! Period će biti obilježen zanimljivim, senzualnim poznanstvima koja će predstavnicima ovog znaka dati dodatnu energiju. Ubrzo ćete sresti osobu koja će vas očarati i s kojom ćete poželjeti da zasnujete porodicu.

Zauzete Lavove očekuje proširenje porodice.

DJEVICA

Djevica će se odupirati ljubavi i na sve načine pokušavati da pobjegne od nje, ali budite svjesni činjenice da će se promijeniti mnogo toga. To će biti period borbe sa samim sobom, ali će na kraju ljubav pobijediti. Posebna osoba će ušetati vaš život.

Pod uticajem Saturna, zauzete Djevice će se suočiti sa sukobima s partnerom. Važno je da u takvim situacijama ostanete mirni kako ne biste vezu doveli do kraja.

VAGA

Vagama će se dogoditi velike promjene na bolje na ljubavnom planu, ruže će vam cvjetati pa ćete imati više energije i volje, što će se pozitivno odraziti i na ostale aspekte života. Zauzetim Vagama slijedi period u kojem će sve biti mirno i bez nekih velikih pomaka.

Potrudite se da začinite odnos s partnerom, romantičnim putovanjem ili nekim lijepim gestom, jer vas u suprotnom očekuje period svađa.

ŠKORPIJA

Period će biti obilježen lijepim emotivnim trenucima, ali i brodolomima. Iako će biti kratkotrajne, ostaviće veliki trag na Škorpionima. Zaista ćete naučiti da volite i konačno ćete odrediti kriterijume koje tražite kod partnera. Ovaj period vam donosi pravu ljubav koju ste tako dugo čekali.

STRIJELAC

Strijelci će imati nevjerovatno mnogo sreće. Sredinom godine postoji šansa da svoju sudbinu povežete s osobom koja će vam biti podrška u svakom smislu. Ne bi trebalo propustiti takvu šansu koju vam je sudbina donijela.

Zauzeti Strjelčevi bi trebalo da budu iskreniji prema voljenim osobama, ali i prema sebi samima.

Nakon malih nesuglasica, slijedi period u kojem će vladati harmonija

JARAC

Jarčeve očekuju turbulentne situacije na polju ljubavi. Nikako se nećete moći skrasiti pored jedne osobe. Na kraju godine ćete biti prisiljeni da donesete velike odluke.

Postoji mogućnost za osnivanje porodice. Za zauzete, period će biti izuzetno težak. Postoji mogućnost da će vas voljena osoba izdati.

VODOLIJA

Usamljene Vodolije čeka zanimljivo poznanstvo na mjestu na kojem se najmanje nadaju da će sresti voljenu osobu. Zvijezde kažu da je ovo najbolje vrijeme za započinjanje novih ljubavi ili osnivanje porodice.

Zauzete Vodolije će imati period harmoničnih odnosa.

RIBE

Ribama se u život vraća neka osoba iz prošlosti koja im je mnogo značila. Neočekivani susret može završiti obnavljanjem romanse.

Zauzete Ribe bi trebalo da više pažnje posvete voljenim osobama.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Đuričković: Mandić promijenio vanjsko-politički kurs države

Utorak, 23.04.2024 | 15:38

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković komentarisao je izjave predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića na sastancima u Palma de Majorci – Španija, tokom Konferencije predsjednika parlamenata zemalja članica EU.

Čisti zidovi bez krečenja: Tri sastojka ukloniće sve fleke i unijeti svježinu u prostoriju

Utorak, 23.04.2024 | 15:32

Postoje djelovi stana koje stalno čistimo i brišemo, ali i neki kojima ne posvećujemo pažnju tako često, a mogu da naruže izgled životnog prostora.

Danas je RUŽIČASTI MJESEC - Skrivene TAJNE izlaze na vidjelo, a evo kako će UTICATI na sve

Utorak, 23.04.2024 | 15:19

Astrološka pojava koja će uticati na sve znake.

Rasta HITNO hospitalizovan: Reper ima jake bolove (FOTO)

Utorak, 23.04.2024 | 15:10

Reper Stefan Đurić Rasta završio je u Hitnoj pomoći, a pored njega je kao podrška i djevojka Marija Balaban.

IRF podržao razvoj mladih košarkaških talenata i još jednom pokazao društvenu odgovornost

Utorak, 23.04.2024 | 15:09

Investiciono-razvojni fond i Košarkaški savez Crne Gore potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu u cilju pružanja finansijske podrške crnogorksoj košarci i njenoj reprezentaciji.

UP: Blokada puta Cetinje - Podgorica bivših zaposlenih farbike "Košuta" održaće se u četvrtak

Utorak, 23.04.2024 | 15:02

Blokada magistralnog puta Podgorica – Cetinje – Budva u organizaciji bivših zaposlenih u fabrici "Košuta" održaće se u četvrtak 25. aprila, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Sindikat Čistoće: SMANJENJE ZARADA zaposlenima nesumnjivo će proizvesti VELIKE ŠTETE po preduzeće

Utorak, 23.04.2024 | 14:50

Ukoliko dođe do smanjenja zarada zaposlenih u podgoričkoj Čistoći za 10%, kako ovih dana imamo priliku da čitamo u medijima, zaposleni koji obavljaju najteže poslove na terenu, po svim vremenskim uslovima, 365 dana u godini, prije svih će osjetiti posljedice loših odluka i nemogućnosti organa upravljanja i rukovodstva da obezbijede dovoljan iznos sredstava za zarade i investiciona ulaganja, što je jedan od osnovnih postulata za poslovanje svakog privrednog društva, ocijenio je predsjednik Sindikalne organizacije Čistoće Srđan Pejović.

Unija slobodnih sindikata - Hitno SNIZITI AKCIZE na gorivo

Utorak, 23.04.2024 | 14:26

Unija slobodnih sindikata Crne Gore poziva Vladu Crne Gore da, ne čekajući novo poskupljenje nafte i naftnih derivata, iskoristi mogućnost umanjenja akciza i time, prateći akciju ograničavanja marži na 43 proizvoda (cca 500 artikla), zaokruži paket pomoći i podrške građanima i privredi u zaštiti od izražene inflacije.

ANKETA: U gradu u regionu uveli BESPLATNIH 30 sati parkiranja za NOVOPENE RODITELJE: Da li bi nešto slično trebalo UVESTI i kod nas?

Utorak, 23.04.2024 | 14:24

Glasajte u našoj novoj anketi. 

Vuković: Nema ukidanja doprinosa ni Fonda PIO, građani mogu biti mirni

Utorak, 23.04.2024 | 14:40

Poslanici crnogorskog parlamenta imali su danas pitanja i za ministra finansija Novicu Vukovića.