Nedjelja, 18.10.2020 | 11:35
IZVOR: grand.online

VIDEO: Marija i Jelena OŠTRO prema kandidatima: "Ustavom da ti se zabrani da pjevaš...Pakao"

Mikrofone u "Zvezdama Granda" ukrstili su stari takmičar mentorke Ane Bekute, Aleksandar Misojčić (28) iz Šapca i Milijev kandidat Jasmina Vasić (22) takođe iz Šapca. 




Foto: Screenshot YouTube/Zvezde Granda

Prvi kandidat je otpjevao pjesme "Stil života" Ace Lukasa i "Soliter" Željka Šašića, dok se nova predstavila numerama "Iskoristi moje mane" Seke Aleksić i "Zabraniću srcu da te voli" Cece Ražnatović.

Foto: Screenshot YouTube/Zvezde Granda

Žiriju se uopšte nije dopao ovaj duel, ali je na kraju rezultat bio 4:2 u korist Milijeve takmičarke. 

- Vidi prošao moj takmičar! Hvala vam - poručio je iznenađeno i s osmijehom Mili, a Marija Šerifović je objasnila da glasanje nema veze sa tim ko je čiji takmičar, već kako ko pjeva. 

- Jedino što je valjalo u ovom duelu je kraj Jasminine druge pjesme - rekla je Marija, pa nastavila da komentariše Aleksandra. 

- Ti nemaš pojma. Ne znam kako si ti došao dovde?! - pitala se Marija.

- Beskrajno si simpatičan, znaš da se ponašaš na sceni, ali pjevanje pakao. Tebi ustavom da se zabrani da pjevaš - poručila je, a na to se nadovezala Karleuša i rekla da je Aleksandar sve vrijeme bio u falšu, dok je za Jasminu prokomentarisala da izgleda kao kafanska pjevačica. 

- Ti si mlada da bi na nogama nosila te pegle - posavjetovala je Jelena aludirajući na cipele. Ali to je izbacili Šerifovićevu iz takta i mirnim tonom poručila joj da ne bude đubre prema takmičarima, već da im fino, na lijep način kaže šta misli. 

- Dobro! Jasmina, evo fino ću ti reći. Mnogo si slatka, baš ti je lijepa haljina, ali bih ja to promijenila. Lijepe su ti i cipele, ali bih i to promijenila. Lijepa ti je ta crna kosa, ali bih i to promijenila. Sve bih na tebi promijenila, ali si lijepo pjevala, ali ovo nije takmičenje samo u lijepom pjevanju. Ti nikad nećeš biti zvijezda - poručila joj je surovo JK, a Mili je dodao da se ne obazire na komentare i poručio svojoj takmičarki da hrabro nastavi u četvrtom krugu.

Njihove nastupe pogledajte od 2:16:10...

KOMENTARI (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
KuKu
18.10.2020 12:04

Pakao od ovih debila .

3 0
Deda
18.10.2020 15:50

Zastidje za ljudski rod

0 0

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

Preminuo Brano Mićunović

Petak, 19.04.2024 | 21:50

Crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović (71) preminuo je danas u Budvi, prenose mediji.

"Plavi" srušili ekipu Zadra - Budućnost u POLUFINALU ABA lige

Petak, 19.04.2024 | 21:09

Košarkaši Budućnosti Voli plasirali su se u polufinale plej-ofa ABA lige, pošto su sa 2-0 u seriji eliminisali Zadar.

Jelena Perović saslušana kod sudije za istragu, čeka se odluka o pritvoru

Petak, 19.04.2024 | 21:31

Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović saslušana je večeras kod sudije za istragu Višeg suda koji će se izjasniti o prijedlogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da joj se odredi istražni pritvor.

Subota donosi PROMJENLJIVO VRIJEME - Evo kada se očekuje KIŠA

Petak, 19.04.2024 | 20:23

U subotu se u Crnoj Gori prijepodne očekuju duži sunčani periodi, od sredine dana povećanje oblačnosti, tokom noći slaba, a u južnim predjelima umjerena do jaka kiša, moguće i grmljavina, saopšteno je iz Zavoda za hidrologiju i seizmologiju (ZHMS).

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

FOTO/VIDEO: "Znam da će ovo da bude posebno veče" - Aleksandra Prijović ZAPJEVALA u punoj "Morači"

Petak, 19.04.2024 | 21:20

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je koncert u punom SC "Morača" u Podgorici.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Đeljošaj: POZDRAVLJAM rad Novice Vukovića, sistem ZREO da uspostavi mehanizme samokontrole

Petak, 19.04.2024 | 18:32

U potpunosti podržavam rad svog kolege ministra finansija i pozdravljam odluku da Budžetska inspekcija bude aktivirana u pravom smislu te riječi, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.