Nedjelja, 01.11.2020 | 15:59
IZVOR: telegraf.rs

VIDEO: AKROBATSKO umijeće Šveđanina - Ibrahimović "makazicama" riješio utakmicu

Milan će kao "crveno slovo" u kalendaru da obilježava dan kada je vratio Zlatana Ibrahimovića, jer ako neko bude prekinuo vladavinu Juventusa italijanskim fudbalom, to će, kako stavri stoje, biti Šveđanin.




Foto: Twitter, Iamdavidjonah/screenshot

Sa Zlatanom u timu "rosoneri" i djeluju kao šampionska družina, pokazali su to i na gostovanju u Udinama gdje su slavili rezultatom 2:1, uz presudan doprinos fudbalskog terminatora oličenog u stasitom 39- godišnjem Šveđaninu.

Pogledajte akrobaciju Ibrahimovića za pobjedu tima Stefana Piolija u 83. minutu.

Milan se tako održao na prvom mjestu Serije A sa skorom 5-1-0, djeluje da bi ovo mogla biti sezona velikih rezultata za slavni klub koji autoritativno gura sjajni Ibrahimović.

Zlatan je u Udinama upisao i asistenciju za gol Kesija, za vođstvo Milana koje je anulirao De Paul iz penala, prije nego što je, rekosmo, junak meča pokazao svo svoje akrobatsko umijeće pred golom domaćeg tima.

Dugonogi Šveđanin je osjetio trenutak, krenuo na loptu "makazicama", uspio da je zahvati kako je želio i pošalje je preko glave u mrežu. Nije bilo u toj situaciji dovoljno hrabrog defanizvca Udinezea da pokuša da osujeti pokušaj lidera Milana.

Osim što je donio pobjedu Milana u nedjelju popodne, Ibrahimović je sada i prvi strijelac "kalča" sa sedam pogodaka!

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Anđelka Stević Žugić PRVI PUT o skandalu u kom se našla kada je ZAPOČELA NOVU VEZU: "NAJVAŽNIJA mi je što dotična osoba nije...."

Srijeda, 24.04.2024 | 19:49

Glumica Anđelka Stević Žugić se 2020. godine razvela od Darija Prpića sa kojim ima sina Jakšu.

Četiri ZDRAVE namirnice za GRICKANJE koje mogu SMANJITI RIZIK od srčanog udara

Srijeda, 24.04.2024 | 19:40

Mnogi ljudi vole grickati tokom posla, ali i dok se odmaraju i opuštaju uz gledanje filmova i serija.

"Samo to NEMOJ": Ksenija Knežević OTKRILA šta ZAMJERA Knezu

Srijeda, 24.04.2024 | 19:23

Pjevačica se zbog slične stvari pokajala. 

DPS: Izvještaj Stejt departmenta POTVRDIO NESPOSOBNOST Vlade i sveobuhvatno uništavanje sistema

Srijeda, 24.04.2024 | 19:16

Izvještaj Stejt departmenta za prethodnu godinu potvrđuje da je parlamentarna većina od 30. avgusta nesposobna da funkcioniše, a kamoli da se uhvati u koštac sa nagomilanim problemima i podjelama koje su upravo oni i njihovi politički istomišljenici i koalicioni partneri u prethodnom periodu stvorili u Crnoj Gori, saopšteno je iz DPS-a.

Kulinarski TRIK za koji vam NIKO NIJE REKAO - Zašto iskusne domaćice prekrivaju MASLAC ČAŠOM

Srijeda, 24.04.2024 | 19:08

Maslac je proizvod koji je uvijek u frižideru, jer se često dodaje tokom pripreme raznih jela: peciva ili čak običnih sendviča.

DPS TRAŽI kontrolno saslušanje Bečića, Markovića i Novovića

Srijeda, 24.04.2024 | 18:58

Poslanici opozicije u Odboru za bezbjednost i odbranu podnijeli su Skupštini zahtjev za kontrolno saslušanje potpredsjednika Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Alekse Bečića, Vrhovnog državnog tužioca Milorada Markovića i Glavnog specijalnog tužioca Vladmira Novovića.

VIŠI SUD: Miloševiću dozvoljeno da NAPUŠTA Nikšić

Srijeda, 24.04.2024 | 18:44

Bivšem direktoru Uprave prihoda i carina, Radu Miloševiću, odlukom sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, Gorana Šćepanovića, ukinuta je zabrana napuštanja Nikšića, u kojem stanuje, koja mu je određena nakon što je, u junu prošle godine, pušten iz pritvora.

Sok od koprive: Recept za OSVJEŽAVAJUĆI napitak pun GVOŽĐA

Srijeda, 24.04.2024 | 18:30

Ovo su idealni dani da napravite ukusan, osvježavajući, domaći sok od biljaka kojih ima na svakom koraku, a među njima posebno mjesto zauzima kopriva.

Popović izabrana za PREDSJEDNICU Apelacionog suda

Srijeda, 24.04.2024 | 18:21

Sutkinja Apelacionog suda Mirjana Popović izabrana je za predsjednika tog suda, odlučio je Sudski savjet nakon današnjeg intervjua.

Bilčik: Najveći izazov biće POVLAČENJE NOVCA, Spajić ima odličan tim

Srijeda, 24.04.2024 | 17:50

Poslanik Evropskog parlamenta (EP) i predsjedavajući Delegacije odbora za stabilizaciju i pridruživanje između Evropske unije (EU) i Crne Gore Vladimir Bilčik saopštio je da premijer Crne Gore Milojko Spajić oko sebe ima odličan tim ljudi, i uz široki koncenzus u parlamentu Crna Gora može imati benefite od Plana rasta i povući novac.