Petak, 04.12.2020 | 22:04
IZVOR: cdm.me

DPS Nikšić: Dosta je više PRIMITIVNOG šenlučenja na ulicama našeg grada

Pristalice nove apostolske Vlade ponovo su na sebi svojstven, primitivan način, na ulicama Nikšića, klicali drugoj državi, mahali tuđim državnim zastavama, a pjevali uvrjedljive pjesme na račun svoje, pokušavajući da provociraju građansko i evropsko biće Nikšića, saopšteno je večeras iz OO DPS Nikšić.




Foto: dps.me

“Nećemo više tolerisati vaše upade i napade, vaš primitivizam i nevaspitanje. Varate se ako mislite da evropski i građanski Nikšić neće uzvratiti na dostojanstven način, prkosno i ponosno, po uzoru na naše antifašističke heroje.

Uzalud vam poziranja u kasnim satima ispred zgrade DPS u Nikšiću, šenlučenja na Trgu, po nikšićkim ulicama i privatnim birtijama uz četničke pjesme”, navode u ovoj partiji.

Zakon će važiti jednako za sve, dodaju, bez obzira na pritiske koje pokušavaju izvršiti na novo rukovodstvo Opštine.

“Kada bude najpotrebnije izaći će većinski, građanski i evropski Nikšić da sačuvamo obraz našem gradu, koji pokušavate đonom da ukaljate”, zaključuju u saopštenju.

KOMENTARI (5)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Nk
04.12.2020 22:09

EVROPSKI Nikšić, hahahahahaha 😂😂😂 Naš jadni Nikšić je uništen i opustošen do maksimuma. Kome god se ukaže prilika, ode iz njega. NAŽALOST.

31 7
****
04.12.2020 22:18

Zato je druga treća opština po broju stanovnika

7 5
Pablo
04.12.2020 22:44

Meni se NAŽALOST nije ukazala prilika da odem

9 2
Miso
05.12.2020 04:56

Grad u kome za 30 god.nista niste uradili..sve fabrike zatvorili,sve pokrali..grad koji izgleda kao posle rata,dovoljno je vidjeti samo oronule fasade tuga te uhvati..sve odise siromastvom i bijedom..a vi pricate o evropskom niksicu i dalje se sprdate sa nama

7 2
Serdar
05.12.2020 10:31

Tako se vesele četnici i izrodi ove države

6 4

OSTALE VIJESTI

PES: DPS spinovima pokušava da RELATIVIZUJE aktuelna hapšenja

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 19:25

Spinovi na račun ministra vanjskih poslova, kojima se služi Demokratska partija socijalista jesu pokušaj da se relativizuju aktuelna hapšenja, koja svjedoče o sprezi organizovanog kriminala sa najvišim policijskim i pravosudnim funkcionerima iz perioda neprikosnovene DPS vlasti, saopštio je Pokret Evropa sad.

DPS: Da li Ivanović MIJENJA državni stav po pitanju Kosova ili se samo ZABRINUO da ne prođe kao Gorčević?

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 17:53

Pokušaj ministra Filipa Ivanovića da relativizuje stav svoje koleginice ministarke Majde Gorčević koja je u Tirani rekla da će Crna Gora glasti za prijem Kosova u Savjet Evrope, i za to dobila uvrede od predsjednika Srbije, novi je vid podešavanja spoljne politike po zahtjevima bivšeg Demokratskog fronta, ili pak izraz straha ministra vanjskih poslova da jasno saopšti stav, i prođe isto kao i njegova koleginica, saopšteno je iz DPS-a.

LP: Sjutra u podne PROTEST ispred Ustavnog suda, ćute na diskriminaciju od strane Opštine Nikšić

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 17:19

Potpredsjednica Liberalne partije (LP) Jelena Marković pozvala je građane da joj se pridruže na protestu ispred Ustavnog suda u Podgorici sjutra 16. aprila u 12 časova.

Ivanović: NIJE TAČNO da je zvanično Sarajevo poslalo PROTESTNU NOTU Crnoj Gori zbog posjete Dodika

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 16:31

Ministar vanjskih poslova Filip Ivanović kazao je danas da nije tačno da je zvanično Sarajevo poslalo protetstnu notu Crnoj Gori, nakon sastanka predsjednika bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) Milorada Dodika sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem.

Vujović: Na karnevalsko spaljivanje lutke sa likom pisca i novinara Nikolaidisa reagovala sam odgovorno, primjereno i moralno

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 12:35

Ministarka kulture i medija, dr Tamara Vujović, poručila je da je njena reakcija na performans spaljivanja lutke sa likom pisca i novinara Andreja Nikolaidisa odgovorna, primjerena i moralna, ponavljajući da najoštrije osuđuje čin spaljivanja, kao i uvrede i neprimjeren govor tokom suđenja karnevalu u Herceg Novom, te da njen stav ne može biti dvosmisleno shvaćen, osim ukoliko ne postoji namjera.

Nakon SUNČANIH DANA stiže PROMJENA VREMENA - Utorak u ZNAKU ovih TEMPERATURA

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 22:04

Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju za utorak najavljuju promjenljivo oblačno vrijeme. 

Zašto bi trebalo da držite FOLIJU u ZAMRZIVAČU?

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:58

Stavljanje folije u zamrzivač će vam mnogo olakšati život.

POGLEDAJTE - Viktor Đukanović postigao PRVI GOL u novoj sezoni (VIDEO)

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:46

Crnogorski reprezentativac i fudbaler švedskog Hamarbija, Viktor Đukanović postigao je prvi gol u novoj sezoni šampiona Švedske koji je počeo nedavno.

Katnić nakon tužilačkog zadržavanja ODBIO hranu i terapiju?

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:39

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić odbio je jutros hranu i da popije ljekove.

Jakara: Ofanzivni skokovi su ODLUČILI MEČ

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:32

Svima je jasno da je SC Derbi propustio veliku šansu u Beogradu.

Popularni pjevač NAPAO publiku na nastup -"Nikada nas ovdje više nećete vidjeti" (VIDEO)

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:22

Na mrežama su stigle brojne prozivke na račun publike.  

Počelo SASLUŠANJE Lazovića, ODBIJEN zahtjev za izuzeće sudije

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:07

Bivši policijski funkcioner Zoran Lazović i bivši glavni specijalni tužičac Milivoje Katnić, koji su hapšeni juče ujutro po nalogu Specijalnog državnog tužiilaštva zbog sumnje da su počinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja, privedeni su kod sudije za istragu Gorana Šćepanovića. Advokati Zorana Lazovića, Zoran Piperović i Stefan Jovanović, zatražili su izuzeće sudije za istragu, kazao je CdM-u Jovanović.

Dragović: HAPŠENJA pokazatelj karaktera prethodne vlasti

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 20:58

"Hapšenja bivšeg glavnog specijalnog državnog tužioca Milivoje Katnić i nekadašnjeg istaknutog policijskog funkcionera Zorana Lazovića predstavlja vid odlučne borbe državnih organa protiv mafije, organizovanog kriminala i korupcije i ona su pokazatelj karaktera prethodne vlasti", istakao je poslanik PES-a Darko Dragović.

Da lice ZABLISTA - Šargarepa, jagode sa čokoladom u SLUŽBI LJEPOTE

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 20:47

Od sezonskog voća i povrća možete da napravite maske za lice koje će vam pomoći da izgledate mlađe, svježe i odmorno, da ublažite bore, da se oslobodite pjega od sunca...

ZEMLJOTRES u BiH: Treslo kod Mostara

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 20:37

Zemljotres još uvijek neutvrđene magnitude prije nekih sat vremena zatresao je Bosnu i Hercegovinu.