Ponedjeljak, 14.12.2020 | 18:05
IZVOR: Kurir.rs

Da li da se POMIRITE sa BIVŠIM ili ne? Dobro razmislite prije nego što se opet upustite u VEZU

Raskinuli ste vezu, a ipak je ostalo hemije i ono što je važnije - ljubavi.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Često vam se po glavi vrte misli o pomirenju, ali uvijek vas nešto spriječi da se javite toj osobi, obnovite kontakt i na kraju postavite to pitanje - hoćemo li se pomiriti?

To nije loše jer se takva odluka ne donosi 'preko noći'. Postavite sebi nekoliko pitanja, i razmislite o sljedećim situacijama.

Najvažnije je da ste sigurni da im možete vjerovati. Razmislite je li bilo nekih problema s povjerenjem prije, a zatim ih raspravite prije nego što se ponovo upustite u odnos. Jednom kada ste to raspravili, kao i druge nesuglasice i probleme, ostavite ih sve u prošlosti.

Neka početak bude svjež i pozitivan. Nemojte ponavljati one greške koje su dovele do prekida. Ako se u nekim stvarima ne slažete, a ipak možete biti zajedno, ne pokrećite raspravu o njima. Neka svako ima svoj stav i ne dopustite da vas neke sitne razlike dovedu do sukoba.

Obavezno definišite odnos. Da li je to nešto prolazno, neka avantura, stras ili planirate ozbiljno ovoga puta. Nemojte dopustiti da se nađete s upitnicima iznad glave. Ne bi bilo loše, prije nego što se pomirite, da pitati svoje prijatelje i porodicu šta misle o tome. Imajte na umu da oni na tu vezu gledaju jasnije jer ih ne vežu osjećanja. Biće vam lakše kada bude trebalo da donesete tu važnu odluku.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

NAJMODERNIJA BOJA u 2024: Odiše tihim luksuzom, a evo uz koje komade se najbolje kombinuje

Utorak, 16.04.2024 | 10:29

Prema stilistima, ova nijansa je u najvećem trendu ove godine. Zasijajte tokom proljeća i ljeta u neprevaziđenoj nijansi, suptilnog luksuza.

Astro prognoza: ČETIRI horoskopka znaka koje čeka iznenadni NOVAC do kraja mjeseca

Utorak, 16.04.2024 | 10:16

Astrološka predviđanja otkrivaju da će neki horoskopski znakovi doživjeti neočekivane finansijske dobitke u drugoj polovini aprila 2024.

"Nije VAŽNA, a ni ZANIMLJIVA" - Pjevačica surovo o Tejlor Svift

Utorak, 16.04.2024 | 10:11

Kortni Lav, muzičarka i udovica Kurta Kobejna, nije fan Tejlor Svift. U intervjuu za The Standard je istakla da Tejlor "nije zanimljiva kao umjetnica".

Rubljov - "Nadal me razbio na TRENINGU"

Utorak, 16.04.2024 | 10:00

Rafael Nadal biće u dobroj formi ovog proljeća, otkrio je Andrej Rubljov, slavni ruski teniser.

VOLITE da PJEŠAČITE? Ovo je 10 NAJBOLJIH GRADOVA za vas

Utorak, 16.04.2024 | 09:47

Veliki broj gradova širom svijeta ima nevjerovatne mreže javnog prevoza, ali ako ste u mogućnosti, najbolji način da osjetite atmosferu nekog mjesta je pešačenje. Tako ćete otkriti kako grad zaista „diše“.

Bivša tužiteljka Mira Samardžić SASLUŠANA u istrazi protiv Katnića?

Utorak, 16.04.2024 | 09:38

Bivša specijalna državna tužiteljka Mira Samardžić saslušana je juče u istrazi Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) protiv nekadašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, saznaju “Vijesti”.

Najslavniji NBA klub razmatrao da dovede Vučevića

Utorak, 16.04.2024 | 09:30

Uprava Los Anđeles Lejkersa, najslavnijeg NBA kluba, razmatrala je tokom sezone opciju da u trejdu dovede našeg proslavljenog centra Nikolu Vučevića.

Ova PODGORIČKA NASELJA u srijedu više sati BEZ VODE

Utorak, 16.04.2024 | 09:22

Sedam sati bez vode. 

Poznati pjevač otkrio zbog čega nema više djece - "Moj svijet se RASPAO preko noći“

Utorak, 16.04.2024 | 09:16

Frontmen grupe "Piloti" Kiki Lesendrić već više od tri decenije je u ljubavi sa svojom suprugom sa kojom ima i sina Đorđa.

Da li znate šta znače ove OZNAKE na PARFEMIMA? Stručnjak OTKRIVA kako prepoznati KVALITET

Utorak, 16.04.2024 | 09:05

Na svakom parfemu nalaze se oznake EDT i EDP koje dosta govore o kvaliteu mirisa. Razlika u oznakama je važna, a one su zapravo skraćenice od Eau de Parfum (EDP) i Eau de Toilette (EDT).