Nedjelja, 17.01.2021 | 09:01
IZVOR: prva.rs

Dame, ovih 11 stvari muškarcima se sviđaju više od dobrog izgleda - PROVJERITE!

Stvari koje muškarci vole kod žena obično nemaju nikakve veze sa izgledom, veličinom brushaltera ili nekom drugom standardnom stvari za koju mislimo da muškarci padaju na nju. U stvari, iako je fizički izgled prvo što primijeti, kada muškarac želi da se "skrasi", obično su druge stvari presudne.




Foto: Ilustracija, unsplash.com

Vjerovali ili ne, postoji najmanje 11 stvari koje se ne odnose na fizički izgled, a koje privlače muškarce. Evo i koje su: 

1. Slušanje

Većina muškaraca cijeni žene koje su u stanju da slušaju – bez rečenica "Rekla sam ti!", bez davanja pridika, savjeta ili komentara o tome šta bi ona uradila da je na njegovom mjestu. Dovoljno je da sjedi i da ga sluša, jer on na taj način ima percepciju da joj je stalo do njega.

To, opet, uključuje i dosta strpljenja i razumevanja da većina muškaraca mora prvo da "obradi" svoje probleme prije nego što bude u stanju da pričaju o njima.

2. Spontanost

Sposobnost da se prepuste trenutku je stvar koju muškarci izuzetno cijene kod žena. Većina muškaraca neće pjevati pred svojim izabranicama (osim ako se ne radi o profesionalnim pjevačima), ali većina njih voli kada žena pjeva i pleše za njih.

Oni će često iznenaditi ženu, posebno ako znaju da će reakcija kod dotične dame biti pozitivna i vole kada se žena ponaša "normalno", kada je ona ono što zaista jeste.

3. Dobri vozači

Iako se muškarci često žale na žene vozače, većina se slaže da je vještina vožnje imperativ za svaku modernu ženu. Neki od njih idu čak i dalje te kažu da naprosto obožavaju žene koje su dobri vozači.

4. Ishrana

Konzumiranje zdrave hrane i pokušavanje da ne unosite nepotrebne kalorije je jedna stvar, a opsesivno brojanje kalorija je nešto sasvim drugo. Dok je prva stvar dobra za vas, druga ga neće nimalo impresionirati.

Odlazak u restoran ili piceriju, opuštanje, dobar provod i razgovor o hrani, u smislu kakvog je ona ukusa, umjesto kako ćete se od nje ugojiti, samo će pokazati koliko ste samouvjereni, a već je poznato da je samouvjerenost jedna od stvari koja je muškarcima veoma privlačna.

5. Dobra kuvarica

Stara izreka kaže da "Ljubav ide kroz želudac". Dakle, činjenica je da muškarci vole žene koje znaju da kuvaju i koje su voljne da nauče da kuvaju za njih. Sviđalo vam se ili ne, to je jednostavno tako.

6. Neizvještačena

Iako će "izvještačene" djevojke sa svojim izvještačenim "forama" zavrtjeti mnoge muške glave i dobiti hrpu besplatnih pića, većina muškaraca se slaže da takvu ženu ne bi mogli da odaberu ni za šta drugo osim za povremeni seks.

Muškarcima se sviđaju žene koje neće praviti ogromnu dramu oko toga kada im se razmaže maskara, žene koje nemaju izvještačenu gestikulaciju i izvještačenu sliku okoline. Ukratko rečeno, žene koje se ne stide sebe.

7. Spremnost na kompromise

Svaki muškarac se osjeća bolje kada zna da je njegova dama spremna na "pregovaranje" i da će se potruditi u pronalaženju rješenja koje će biti prihvatljivo za obe strane.

Dakle, muškarci veoma cijene žene koje su spremne na kompromise, a ova osobina im je daleko važnija od fizičkog izgleda.

8. Brižnost

On zaista želi da zna da vam je stalo do njega, ali budite oprezni, jer konstantno ponavljanje da ga volite nije baš i najbolji način da mu pokažete kako se osjećate. Prosječan muškarac će vami jednom reći da vas voli, a pokazaće vam koliko vas voli najmanje pet puta. I vi bi trebalo da uradite isto.

Pokažite mu djelima koliko vam je stalo do njega: "tetošite" ga kada je umoran ili bolestan, iznenadite ga s vremena na vrijeme, saslušajte njegove probleme… Opcije su brojne. Pokažite mu sve što želite da mu kažete, jer je taj kvalitet jedan od najvažnijih koji muškarci vole i cijene kod žena.

9. Smisao za humor

Smisao za humor je, takođe, jedna od stvari koju muškarci vole kod žena, a posebno kod žene sa kojom žele da se skrase.

Za muškarce su žene koje imaju smisao za humor veoma pozitivne osobe, pa nimalo ne čudi zašto ih takve žene i privlače.

10. Žena koja vodi računa o sebi

Muškarci veoma cijene žene koje vode računa o sebi i svom izgledu. Njima je to inicijalni znak da će takva žena povesti računa i o njima.

Ne želimo da kažemo da su muškarci aljkavi ili prljavi, ali ponekad im je potreban mali "vjetar u leđa", kada se radi o njihovom izgledu.

11. Psihički snažna

Kvalitet bez kog je današnja žena nezamisliva, a koju muškarci veoma cijene, jeste snaga. Možete dopustiti i da vas on nekada "spasi", ali mu je potrebno da zna da ćete biti jaki kada je najteže.

On mora da zna da može da računa na vas u svim, pa i u najtežim životnim situacijama, piše minimagazin.info.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Crnogorka "ODUVALA" konkurenciju - Podgoričanka OSTVARILA VELIKI USPJEH i zaradila duet sa folk zvijezdom

Četvrtak, 18.04.2024 | 10:08

“Pevaj sa mnom”, šou program, kako organizatori kažu, jednog od najpopularnijih folk pjevača na ovim prostorima Slobe Radanovića, sinoć je okončan u znaku sjajne izvedbe Podgoričanke Tamare Vujačić.

Jeleni Perović određeno ZADRŽAVANJE do 72 sata

Četvrtak, 18.04.2024 | 13:03

Određeno zadržavanje.

Jelena Perović PRIVEDENA u SDT

Četvrtak, 18.04.2024 | 10:17

Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović koja je juče uhapšena po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) privedena je u SDT gdje će biti saslušana zbog sumnje da je zloupotrijebila službeni položaj u produženom trajanju, javila je Televizija Vijesti.

Poslanici NISU PRIHVATILI izmjene zakona kojima bi se dječji dodatak POVEĆAO za 50 ODSTO

Četvrtak, 18.04.2024 | 13:35

Poslanici Skupštine Crne Gore nisu podržali da se izmjene Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti kojima je predloženo povećanje dječjih dodataka za 50 odsto, uvrste u dnevni red. Ove izmjene predložio je Građanski pokret URA.

Glavni grad: Janković stručni ispit položio osam i po mjeseci nakon imenovanja

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:19

Glavni grad je u ostavljenom roku izjavio žalbu ministru unutrašnjih poslova Danilu Šaranoviću na rješenje inspektora Direktorata za zaštitu i spašavanja kojim se zabranjuje rad v.d. komandira Službe zaštite i spašavanja Zdravka Blečića, jer prema nalazu ne ispunjava uslove za to radno mjesto, saopšteno je iz Glavnog grada.

Samo jedna kašika ovog prirodnog napitka svako jutro: Čisti krv i jetru, podstiče savršen rad crijeva

Petak, 19.04.2024 | 09:54

Zaboravite na zatvor i loše varenje uz ovaj jednostavan napitak! Samo jedan gutljaj ovog napitka svako jutro, i vaša crijeva će raditi savršeno

U ovoj kafedžinici šoljica kafe košta više od 300 eura, zrna rasla na "ostrvu vječne mladosti"

Petak, 19.04.2024 | 09:35

Mala kafedžinica u Londonu odlučila je da ponudi svojim mušterijama nešto nesvakidašnje i to, po isto tako, nesvakidašnjoj cijeni.

Danas počinje isplata martovskih penzija

Petak, 19.04.2024 | 09:15

Iz Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore saopšteneno je da danas počinje isplata martovskih penzija.

Vještači se svaki trag o Danki; Pod lupom stručnjaka svi predmeti pronađeni u automobilu osumnjičenih

Petak, 19.04.2024 | 09:02

Pune dvije nedelje prošlo je od hapšenja radnika JKP "Vodovod", D.D. i S.J, osumnjičenih da su usmrtili dvogodišnju Danku Ilić. Isto toliko traje potraga za djevojčicinim tijelom.

Svakog jutra je jela jogurt i mljeveni lan za doručak: Evo šta joj se dogodilo sa tijelom poslije dvije nedjelje

Petak, 19.04.2024 | 08:36

Lan je biljka koja se već vjekovima uzgaja i koristi. Prema nekim podacima, upotrebljavao se još prije 30000 godina.

Teniser otkrio - "Mislim da se Đoković osvrće i pita kako je uspio da izgubi od mene"

Petak, 19.04.2024 | 08:35

Australijski teniser Nik Kirjos jedan je iz probrane grupe igrača koji mogu da se pohvale da su tokom karijere pobijedili sve pripadnike tzv. velike trojke.

NEĆETE JE PREPOZNATI: Rijana potpuno promijenila stil (FOTO/VIDEO)

Petak, 19.04.2024 | 08:08

Rijana opet oduševila, žene su poludele za njenom novom bojom kose

Posna proja sa blitvom - Super recept za NAJUKUSNIJI DORUČAK

Petak, 19.04.2024 | 07:37

Posni recepti su i dalje aktuelni, a recept za posnu proju sa blitvom jedan od traženijih. Nije ni čudo, kada je idealno rešenje za doručak, užinu, predjelo.

Izrael izveo napad na Iran

Petak, 19.04.2024 | 07:24

Izrael je jutros izveo napad na teritoriju Irana, rekao je neimenovani američki zvaničnik za Si-En-En.

Posljednji radni dan biće obilježen OVIM temperaturama

Četvrtak, 18.04.2024 | 21:56

Šta nam meteorlozi najavljuju za petak?