Srijeda, 20.01.2021 | 09:38
IZVOR: Kolektiv.me

Nagradna igra LOVĆEN osiguranja „Oživi dom uz poklon bon“

U toku je nagradna igra Lovćen osiguranja AD Podgorica, namijenjena korisnicima paketnog osiguranja stambenih objekata.
Foto: Lovćen osiguranje

Sve što je potrebno je da popunite tražene podatke na našoj web stranici i štrikirate saglasnost za direktan marketing: Nagradna igra - registracija učešća.

Nagradna igra traje do 23. januara 2021. godine. Pravo učešća imaju postojeći korisnici - fizička lica, koji su ugovarači osiguranja i koji u momentu registracije za nagradnu igru imaju aktivnu polisu paketnog osiguranja stambenih objekata, kao i novi korisnici, koji putem webshop-a prodaja.lo.co.me ili naše prodajne mreže zaključe polisu nekog od paketnih osiguranjaDome moj i prijave se za učešće u nagradnoj igri.

Obzirom da se ugovarači osiguranja polisa koje nisu dio paketa “Dome moj” (npr. požarno osiguranje uz vinkulaciju u korist banke i ostala osiguranja koja nisu paketna) ne kvalifikuju za učešće u ovoj nagradnoj igri, savjetujemo da razmotrite proširenje pokrića ugovaranjem paketnog osiguranja stambenih pokretnosti (stvari u stanu, itd.) putem našeg webshop-a, čime ćete dodatno obezbijediti svoj dom i steći pravo učešća u nagradnoj igri. Zaključenjem jednog od četiri raspoloživa paketa pod kategorijom Stambene pokretnosti, osiguravate pokretnosti u stanu od velikog broja rizika po veoma pristupačnim premijama.

 

Foto: Lovćen osiguranje

Lovćen osiguranje misli na Vas i nagrađuje Vaše povjerenje! U okviru nagradne igre “Oživi dom uz poklon bon” nagrađujemo 15 fizičkih lica vrijednosnim bonovima od po 400,00 €, koji se do 31.03.2021. godine mogu iskoristiti za kupovinu kućnog uređaja po izboru, u svim prodajnim objektima Tehnomax-a širom Crne Gore.

Izvlačenje nagrada će se vršiti elektronskim putem, po metodi slučajnog izbora, a spisak dobitnika nagrada biće objavljen na stranici www.lo.co.me, kao i u dnevnom listu “Pobjeda” najkasnije 5 dana od dana izvlačenja. Svi detalji mogu se naći u sklopu Pravila nagradne igre "Oživi dom uz poklon bon".

Nagradnom igrom Lovćen osiguranje želi da nagradi Vaše povjerenje i podigne svijest o važnosti osiguranja doma, Vašeg kutka u koji ulažete svoju ljubav, novac i vrijeme. 

Pružite Vašoj imovini sigurnost na brz i jednostavan način. Osigurajte Vaše domaćinstvo izborom jednog od paketa osiguranja “Dome moj, od praktično svih opasnosti koje mogu da ugroze Vaš dom i zaštitite se od rizika požara, udara groma, izliva vode, eksplozije, oluje, grada, poplava, itd. Moguće je ugovoriti i dopunsko pokriće, koje se odnosi na rizik zemljotresa, rizik indirektnog udara groma na kućne aparate i osiguranje asistencije u domu.

U slučaju nastanka štete ili potrebe za asistencijom u domu, naši stručni timovi obezbjeđuju vrhunsku uslugu pri rješavanju odštetnih zahtjeva, dok su naši ovlašćeni partneri na raspolaganju za pružanje servisnih usluga neophodnih za sprječavanje daljeg povećanja štete u Vašem domu, kao što su: usluge vodoinstalatera, elektroinstalatera, instalatera kod kvarova na sistemu za grijanje/hlađenje, stolara ili bravara kod oštećenja vrata ili prozora, usluge otvaranja ulaznih vrata, stakloresca pri razbijenim vanjskim staklima.

Za dodatne informacije:

T 020 404 404; E info@lo.co.me

Odjeljenje za marketing:

T 020 404 499; E marketing@lo.co.me

Lovćen osiguranje AD Podgorica, 81000 Podgorica, Slobode 13 A

PR objava

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

IMPRESIVNE brojke: Tehnološki GIGANT svake tri-četiri sedmice kupi jednu kompaniju

Srijeda, 24.02.2021 | 18:29

Tehnološki gigant Apple svake tri-četiri sedmice kupi jednu kompaniju. Čelnik ove korporacije Tim Cook je izjavio da je u posljednjih šest godina kupljeno stotinu kompanija.  

NOVE članove Odbora direktora EPCG biraju 16. MARTA

Srijeda, 24.02.2021 | 15:32

U cilju informisana javnosti i preko 2.400 akcionara naše kompanije Odbor direktora EPCG još jednom podsjeća da je sazvao za 16. mart XXII vanrednu Skupštinu akcionara EPCG u skladu sa zahtjevom Vlade Crne Gore od 11. januara 2021. godine, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG). 

Čirgić: Dug Fonda zdravstva 40 MILIONA EURA

Utorak, 23.02.2021 | 07:17

Direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Sead Čirgić podnio je juče ostavku, nakon što je Vlada razriješila Upravni odbor te institucije, poručujući da dug od 40 miliona, koji je nastajao duže vrijeme, nameće potrebu da se zdravlje sagleda i sa ekonomskog aspekta.

Savković poručila: Dječji dodatak ne može zamijeniti NAKNADE MAJKAMA

Utorak, 23.02.2021 | 07:06

Savkovićeva kaže kako ne može da prihvati argumentaciju da država nema novca... 

EPCG: Izvučeno 300 dobitnika nagradne igre ZLATNI TIM UVIJEK NA DOBITKU

Ponedjeljak, 22.02.2021 | 12:52

U skladu sa Pravilima nagradne igre ZLATNI TIM UVIJEK NA DOBITKU, danas su u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću izvučeni dobitnici vrijednih nagrada. Nagradna igra počela je 11. i trajala do 31. januara, a organizovana je članove ZLATNOG TIMA, odnosno sva domaćinstva koja 31. janauara nisu imala dugovanja po osnovu utrošene električne energije, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

Galić: U tri grada se ZATVARAJU lokali, zaključavanje u HN, zabranjen rad PANORAMSKOG TOČKA,...

Srijeda, 24.02.2021 | 15:00

Trenutna epidemiološka situacija je izuzetno složena, kazao je direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) Igor Galić.

Koronavirus - "ZAKLJUČAVA" se Herceg Novi, a u još tri grada biće ZATVORENI kafići

Srijeda, 24.02.2021 | 14:10

Nove mjere...

Galić: Ako još nedjelju dana budemo imali ovakav broj oboljelih, mjere će biti RIGOROZNIJE

Srijeda, 24.02.2021 | 11:27

Ako još nedjelju dana budemo imali ovakav broj oboljelih mjere će biti rigoroznije, kazao je direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore Igor Galić. On je dodao da je primijećeno da građani iz opština sa visokom transmisijom idu u restorane i kafiće u drugim opštinama pa će se pokušati reagovati u tom dijelu, zatim u dijelu inspekcijskih kontrola, ali i na drugi način.

Mihailo - Kršteni u SPC da zatraže krštenicu i CPC

Srijeda, 24.02.2021 | 07:13

Mitropolit Crnpogorske pravoslavne crkve (CPC) Mihailo pozvao je sve pravoslavne građane Crne Gore, koji su kršteni u Srpskoj crkvi (SPC), a žele krštenicu CPC, da im se obrate.

Malu glumicu je majka napustila prije šest godina, odgaja je OTAC - "Borim se koliko mogu..."

Srijeda, 24.02.2021 | 13:48

Biljana Čekić (13) maestralno je iznijela ulogu Dare u ostvarenju “Dara iz Jasenovca”, a njen otac Radovan više je nego ponosan na svoju nasljednicu koja je za pomenutu ulogu izabrana između čak 2.000 djece.

VLADA: Stiže prvi kontingent vakcina Sputnik V obezbijeđenih u direktnim pregovorima sa Rusijom

Srijeda, 24.02.2021 | 22:59

Prvi kontingent vakcina Sputnik V obezbijeđenih u direktnim pregovorima sa Rusijom, stiže u Crnu Goru sjutra.

Tužilaštvo formiralo predmet povodom izjave; Đeljošaj: Baš ste me UPLAŠILI

Srijeda, 24.02.2021 | 21:28

Podgoričko Osnovno državno tužilaštvo ispitaće da li je predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj počinio krivično djelo pozivanje na otpor, kada je poručio da Tuzi neće poštovati mjere za suzbijanje koronavirusa.

PROLJEĆE u februaru: U četvrtak SUNČANO, ovo su prognozirane TEMPERATURE

Srijeda, 24.02.2021 | 20:55

Vremenska prognoza za četvrtak, 25. februar... 

TUŽNA VIJEST: Preminuo čuveni golman u 32. godini

Srijeda, 24.02.2021 | 19:43

Golman rukometne reprezentacije Portugala i ekipe Porta Alfredo Kvintana preminuo je u svojoj 32. godini života.

"RIBAM i ČISTIM cijeli dan, jer...": Džordž Kluni otkrio detalje iz porodičnog života

Srijeda, 24.02.2021 | 19:38

Otkako je postao tata blizanaca, naučio je sve da radi u domaćinstvu.

Galić: MJERE donesene u cilju ZAŠTITE građana Tuzi

Srijeda, 24.02.2021 | 19:02

Direktor IJZ je rekao da ne može da kaže kakav će biti odgovor institucija, ukoliko u Tuzima odbiju da poštuju nove restriktivne mjere.

Damjanović: NIJEDAN građanin neće ostati po strani, bez obzira na političko opredjeljenje

Srijeda, 24.02.2021 | 18:54

Nositeljka liste Evropski tim za Nikšić Sanja Damjanović poručila je da će u naredne četiri godine insistirati na otvorenosti lokalne uprave, te da  nijedan građanin neće ostati po strani, bez obzira na njegovo političko, ideološko i svako drugo opredjeljenje.  

Pekar, ljekar, apotekar...: Evo u kojim profesijama je NAJVIŠE alkoholičara

Srijeda, 24.02.2021 | 18:39

Određene vrste poslova povezane su sa češćim konzumiranjem alkoholnih pića, sugeriše novo istraživanje.

IMPRESIVNE brojke: Tehnološki GIGANT svake tri-četiri sedmice kupi jednu kompaniju

Srijeda, 24.02.2021 | 18:29

Tehnološki gigant Apple svake tri-četiri sedmice kupi jednu kompaniju. Čelnik ove korporacije Tim Cook je izjavio da je u posljednjih šest godina kupljeno stotinu kompanija.  

Mandić: Ni Beograd, ni Moskva ne utiču na nas - DF ne trči po ambasadama

Srijeda, 24.02.2021 | 18:18

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je, gostujući u emisiji Klub A na Televiziji A1, da niko niti iz Beograda, niti iz Moskve ne utiče na vođenje njihove politike.