Subota, 30.01.2021 | 20:21
IZVOR: mogujatosama.rs/ddl.rs

Dame, PROVJERITE - Muškarci OTKRILI koje ih stvari najviše PRIVLAČE kod žena

Kada je u pitanju privlačnost suprotnih polova, tu često sve opklade padaju u vodu. Sva racionalna objašnjenja prestaju da važe i stvar postaje komplikovana.




Foto: Ilustracija, unsplash.com

U stvari jedno je sigurno, a to je da je privlačnost uglavnom u vezi sa hemijom koja se stvori između muškarca i žene. I koliko god da su ukusi različiti, ipak postoje neka opšta mjesta. Da li je to njen seksi glas, i da li su fatalnije dame sa oblinama ili mršavice, teme su kojima ćemo se baviti u nastavku teksta.

Otkrivamo šta je to kod žena što privlači muškarce poput magneta.

Glas i način na koji govore 

Muškarci generalno preferiraju nježnije glasove, poput onog koji je imala čuvena Merlin Monro, za čiji glas se smatra da je savršen jer odiše ženstvenošću, mladošću, atraktivnošću. Muškarci ne vole piksave glasove, kao ni one suviše duboke i grube.

Takođe drugo istraživanje je pokazalo da muškarci preferiraju način govora koji je sličan njihovom, u smilsu izgovora i intonacije. Takođe, otkrivaju i kako vole kada ih žena sluša kada govore, kada ih prati u njihovim rečenicama, kada daje smislene odgovore.

Priznaju i da ne podnose svađe, jer tada se sva atraktivnost gubi i isplivavaju na površinu negativne emocije. 

Visina

Muškarci genarlno vole da su njihove partnerke nešto niže od njih. Ipak, vrlo visoki muškarci obično biraju znatno niže partenrke, dok niži muškarci obično biraju žene slične visine, a pojedinima imponuje da je njihova partnerka i viša od njih.

Vidjeli smo mnogo primjera gdje visina ne igra nikakvu ulogu, i vjerujemo da ljubav ponekad umije da bude slijepa! Ipak, neki faktori su presudni, a muškarci kažu da je prvi utisak koji žena ostavi veoma važan. 

Godine

Često vidimo parove u kojima su muškarci stariji od žena. Naravno da postoje i uspješni primjeri gdje su žene te koje su starije u vezi. Naučnici su dokazali da muškarci prije dvadesete i posle tridesete preferiraju žene koje su starosti između 24 i 26!

Boja očiju

Norveški naučnici su npr. utvrdili da plavooki muškarci preferiraju plavooke žene. Sa druge strane, muškarci sa zelenim ili braon očima ne vole plavooke djevojke.

Šminka

Istraživanje iz 2014. tvrdi da muškarci daju prednost damama koje izgledaju prirodno. Najzanimljivija je činjenica da žene sve vrijeme misle da muškarci vole jaku šminku i zato je i stavljaju.

Muški dio populacije priznaje da ne podnosi ni duge, vještačke nokte, ni ten dobijen u solarijumu, ni trepavice koje su umetnute. Oni teže ka tome da vide pravu ljepotu u djevojci, što danas postaje baš teško.

Prirodna ljepota je atraktivnija nego ikada! I makeup stručnjaci kažu da je manje više, i da ne treba da krijemo nesavršenosti, nego da ono što je najljepše na nama, još više naglasimo. 

Obline

Iako se boje očiju preference jačeg pola razlikuju, stvar se mijenja kada su obline u pitanju. Tu je sve poprilično jasno. Muškarci prosto obožavaju žene sa izraženim oblinima. Bilo da se radi o bujnim grudima ili zadnjici, obline su za muškrace veoma snažan magnet!

Boja kose

Naučnici iz Francuske su sproveli istraživanje u kojem su ispitali koje žene dobijaju više poziva za ples u klubovima - plavuše, brinete ili crvenokose.

Zaključak je da muškarci najčešće pozivaju plavuše na ples. Na drugom mjestu su brinete, a na trećem crvenokose, koje su izgleda najmanje privlačne muškarcima. Kada je riječ o ozbiljnim vezama, istraživanja pokazuju da bi muškarci izabrali brinetu, jer ona odiše odmjerenošću i stilom.

Naravno da će žene i dalje eksperimetisati sa raznim bojama i trik je u tome da se vi osjećate poželjno i lijepo, i baš sa takvom vibracijom, ćete uspjeti da privučete muškarca koji vam je zapao za oko!

Dužina nogu

Odavno je poznato da muškarci više vole žene sa dugim nogama. I kod onih koje nisu visoke, bitno je da su noge vizuelno duže u odnosu na gornji dio tijela.

Naravno, ne želimo da kažemo da je spoljašni izgled jedino što interesuje muškarce. Postoji nešto što se zove unutrašnja ljepota, i nije floskula ako kažemo da svaka žena ima svoju ličnu ljepotu.

Ono što je važno da shvatimo jeste da uvijek treba da budemo zadovoljne sobom i da svoj izgled krojimo po ličnim nahođenjima i po sopstvenom stilu. Kada je žena zadovoljna sobom, njenu ljepotu je nemoguće ne primijetiti!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"NE BRINEM, više razmišljam kako da mu POMOGNEM" - Prvo OGLAŠAVANJE supruge Nikole Rokvića

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:19

Pjevača su obučavali veoma stručni ljudi. 

Haris Džinović OTKRIO da li je spreman za NOVU ŽENU - "Mora da bude NORMALNA"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:12

Nakon brojnih izjava koje je dao o razvodu i, sada bivšoj supruzi Melini, pjevač Haris Džinović je odgovorio na pitanje "da li je spreman za novu ljubav?"

Alkaras - Novak me iznenadio, prijatelji su mi rekli za to

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:26

Karlos Alkaras je pred start turnira u Madridu dao veliki intervju za Marku.

Zečević: Zbog usporivača i ograda Podgorica postala grad PREPREKA

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:35

Direktor JP “Putevi” Radoš Zečević kazao je da je zbog velikog broja usporivača i ograda Podgorica pretvorena u grad prepreka, ali da su primorani na to zbog nesavjesnih vozača.

Keković: Priča oko RADNE NEDJELJE prebačena na politički teren; Mulešković: Vlada bi morala dati mišljenje, POČINJE SEZONA

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:10

Nakon što je ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj povukao sa dnevnog reda sjednice Socijalnog savjeta tačku koja se odnosi na uvođenje radne nedjelje zbog dodatnih konsultacija, ova inicijativa i dalje ostaje bez odgovora. Uprkos činjenici da turistička sezona uskoro počinje a da je odluka da se u toku ljeta dozvoli rad nedjeljom, usaglašena od strane socijalnih partnera, iz Ministarstva ekonomskog razvoja nema ni naznake kada bi se ovo pitanje moglo naći ponovo na sjednici Socijalnog savjeta, kao ni obrazloženje zašto rok za njeno održavanje nije ispoštovan, piše Gradski.me.

Milović: Bićemo ponovo grad razvoja i pravih vrijednosti, pobijedićemo u Budvi

Četvrtak, 25.04.2024 | 22:06

Večeras je u Budvi predstavljena pobjednička izborna listu ,,Budva može bolje!” prof. dr Nikola Milović, koja će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima 26. maja.

Vrijeme sjutra: Promjenljivo oblačno uz ove temperature

Četvrtak, 25.04.2024 | 21:56

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a od sredine dana ponegdje slaba kiša, najavljuju iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

SMUTI SA BOROVNICAMA: Povećava energiju i ubrzava metabolizam (RECEPT)

Četvrtak, 25.04.2024 | 21:13

- Isprobajte recept za antiejdžing smuti sa borovnicama. Ova kombinacija sastojaka sjajno djeluje na organizam i tako pomaže da se olakša rad digestivnog trakta, poveća energija i ubrza metabolizam, kaže Tatjana Popović, health coach i nutricionista.

Pusić: Prije 2020. izgledalo da će Crna Gora do 2022. završiti proces ili biti članica EU

Četvrtak, 25.04.2024 | 20:58

Deklarativno, crnogorska vlast je apsolutno na evropskom putu, no gledajuću političku istoriju partnera koji čine koaliciju na vlasti, sigurno ima određenih pitanja, ocijenila je u razgovoru za Televiziju E nekadašnja šefica hrvatske diplomatije Vesna Pusić.

Trik za kojim internet luduje: Evo šta je prirodna i jeftina zamjena za botoks

Četvrtak, 25.04.2024 | 20:10

Na društvenim mrežama kruži novi trend za njegu kože – tvrdi se da korica od banane može da transformiše vaše lice i da djeluje poput prirodnog botoksa, prenosi blic.rs.

Nova pravila na dodjeli Oskara: Proširuje se broj nominovanih u jednoj kategoriji

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:56

Američka filmska akademija od 2025. godine uvodi nova pravila. Već sada se zna da će 2025. godine dodjela biti organizovana 2. marta. Nominacije će biti poznate 17. januara 2025. godine.

Mljekarima ne odgovara prodaja mlijeka za 40 centi

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:34

Članovi Udruženja prerađivača mlijeka Crne Gore i Udruženja farmera Crne Gore odbili su ponudu mljekare “Franco” iz Bosne i Hercegovine koja se ponudila da otkupi višak mlijeka po 40 centi po litru. Oni su o tome informisali resornog ministra Vladimira Jokovića, sa kojim će se ujutru sastati.

Vujović: Završetak procesa usvajanja medijskih zakona doprinijeće pozitivnom IBAR-u u junu

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:23

Završetak procesa usvajanja medijskih zakona doprinijeće pozitivnom mišljenju za dobijanje IBAR-a, čime će Crna Gora dodatno potvrditi svoju posvećenost EU integracijama i napretku u medijskim reformama. To je zaključeno na sastanku ministarke kulture i medija Tamare Vujović sa generalnim direktorom DG CONNECT, Robertom Violom, na kojem su razgovarali o reformi medijskih zakona u Crnoj Gori i napretku koji je postignut u tom procesu.

Nadal ekspresno "pregazio" tinejdžera i zakazao duel sa De Minorom

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:04

Španski teniser Rafael Nadal je uspio da savlada Darvina Blenča sa 2:0 u setovima i plasira se u drugo kolo Mastersa u Madridu.

Milatović: SDT žmuri na nepočinstva vlasti, šta je sa predmetom oko puta Meljine-Petijevići?

Četvrtak, 25.04.2024 | 18:39

Gotovo četiri godine ćutanja Specijalnog državnog tužilaštva povodom stotinu prijava koje je DPS podnijela, s pravom otvaraju pitanje o selektivnosti i netrasparentnosti u radu ove institucije, navodi Sonja Milatović poslanica DPS-a u Skupštini, povodom prijava koje je DPS podnijela SDT-u u posljednje četiri godine.