Četvrtak, 11.02.2021 | 09:55
IZVOR: rts.rs/Guaridan

VIDEO: Mjesec dana PREŽIVJELI na pustom ostrvu - zahvaljujući KOKOSIMA i PACOVIMA

Američka obalska straža spasla je troje Kubanaca koji su se nasukali na pusto ostrvo u Bahamima i tamo proveli oko pet nedjelja.




Foto: Screenshot, Twitter/USCGSoutheast

Posada obalske straže SAD bila je na rutinskom patrolnom letu kada je spazila grupu ljudi koji su mahali napravljenom zastavom na ostrvu Anguilja Kej.

Kubanci su na ostrvu preživjeli hraneći se kokosima i pacovima.

„Pažnju nam je privukla zastava, a onda smo primijetili i veliki krst na zemlji“, rekao je pilot helikoptera Majk Alert za lokalne medije na Floridi.

Kada su se vratili sa patrolnom leta na Floridu, odlučili su da se vrate na pusto ostrvo, što su i učinili i odnijeli vodu, hranu i radio-prijemnik.

Drugi helikopter otišao je dan kasnije da ih pokupi.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Potrebno je samo PET MINUTA - Osvježavajući dezert u časi koji će uspješno napraviti i POČETNICI u kuhinji

Utorak, 16.04.2024 | 11:01

Ljubitelji jagoda već mogu uživati u ovom slatkom voću, a uz ovaj vrlo jednostavan recept konzumacija jagoda može biti poseban užitak.

Abazović: SDT treba da UTVRDI kako su Lazović i Katnić bili u službi kavačkog klana, slijedi i superfinale

Utorak, 16.04.2024 | 10:52

Specijalno državno tužilaštvo treba da utvrdi kako su nekadašnji visoki funkcioner Uprave policije Zoran Lazović i bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić bili u službni kavačkog klana - poručio je poslanik Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović.

Jovanović - "Fondacija Budi human" nikad nije prikupljala i nikad neće prikupljati sredstva u KEŠU

Utorak, 16.04.2024 | 10:45

Na ulicama Podgorice odvijaju se prevare u kojima se od prolaznika traži novac, upozorili su iz Uprave policije. U ime fondacije Budi human, pojedinci, od kojih se ova organizacija ograđuje, tražili su keš, što, poručuju iz organizacije, nije praksa. Prepoznaju li građani prevare lažnih humanitarnih organizacija?

NAJMODERNIJA BOJA u 2024: Odiše tihim luksuzom, a evo uz koje komade se najbolje kombinuje

Utorak, 16.04.2024 | 10:29

Prema stilistima, ova nijansa je u najvećem trendu ove godine. Zasijajte tokom proljeća i ljeta u neprevaziđenoj nijansi, suptilnog luksuza.

Astro prognoza: ČETIRI horoskopka znaka koje čeka iznenadni NOVAC do kraja mjeseca

Utorak, 16.04.2024 | 10:16

Astrološka predviđanja otkrivaju da će neki horoskopski znakovi doživjeti neočekivane finansijske dobitke u drugoj polovini aprila 2024.

"Nije VAŽNA, a ni ZANIMLJIVA" - Pjevačica surovo o Tejlor Svift

Utorak, 16.04.2024 | 10:11

Kortni Lav, muzičarka i udovica Kurta Kobejna, nije fan Tejlor Svift. U intervjuu za The Standard je istakla da Tejlor "nije zanimljiva kao umjetnica".

Rubljov - "Nadal me razbio na TRENINGU"

Utorak, 16.04.2024 | 10:00

Rafael Nadal biće u dobroj formi ovog proljeća, otkrio je Andrej Rubljov, slavni ruski teniser.

VOLITE da PJEŠAČITE? Ovo je 10 NAJBOLJIH GRADOVA za vas

Utorak, 16.04.2024 | 09:47

Veliki broj gradova širom svijeta ima nevjerovatne mreže javnog prevoza, ali ako ste u mogućnosti, najbolji način da osjetite atmosferu nekog mjesta je pešačenje. Tako ćete otkriti kako grad zaista „diše“.

Bivša tužiteljka Mira Samardžić SASLUŠANA u istrazi protiv Katnića?

Utorak, 16.04.2024 | 09:38

Bivša specijalna državna tužiteljka Mira Samardžić saslušana je juče u istrazi Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) protiv nekadašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, saznaju “Vijesti”.

Najslavniji NBA klub razmatrao da dovede Vučevića

Utorak, 16.04.2024 | 09:30

Uprava Los Anđeles Lejkersa, najslavnijeg NBA kluba, razmatrala je tokom sezone opciju da u trejdu dovede našeg proslavljenog centra Nikolu Vučevića.