Nedjelja, 21.02.2021 | 09:13
IZVOR: Telegraf.rs

Promjene na LJUBAVNOM i POSLOVNOM planu: Šta očekuje svaki HOROSKOPSKI ZNAK ove nedjelje?

Poslušajte šta vam zvijezde poručuju, isplatiće vam se.




Foto: Ilustracija, unsplash.com

Nedjeljni horoskop donosi velike promjene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

OVAN

Pred vama je kulminacija kada je posao u pitanju, sa svih strana stižu pozivi i želećete svima posvetiti dovoljno pažnje. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom se popravlja. Umorili ste se od prepirki i prija vam pažnja voljene osobe. Na polju zdravlja, prisutna je neispavanost, tu je i umor i pad koncentracije. Čuvajte se povreda.

BIK

Ako nekog treba da pridobijete, vrlo je vjerovatno da ćete u tome uspjeti iznad očekivanja. Pokažite što znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj. Manjak interesa za ljubav rezultat je vaše sumnjičavosti. Sami ćete sebi stavljati prepreke za ljubav premda su objektivne okolnosti dobre. Ne pijte hladne napitke.

BLIZANCI

Na dnevni red dolaze nedovršene stvari iz prošlosti. Neke od istih u vama će izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati s nostalgijom ili s ljutnjom. Neki će zato radije živeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Biće i onih koji će osjetiti sve čari platonske ljubavne veze. Usklađujete se sa sobom i sve vam bolje ide – pratite svoju intuiciju, osluškujte svoje telo, posmatrajte svoj um.

RAK

Oni koji rade gledaće što pre zbrisati s posla. Nadređeni i njihova kontrola padaće im teško, ali izdržaće uz svoj neobični smisao za humor. Oni koji su možda još sami imaće mnogo udvarača. Moći će birati. Neka ne spuštaju kriterijume. Osjećate se energično i živahno i spremni ste za svaku vrstu akcije.

LAV

Sazrela vam je ideja o poslu za koji se treba potruditi, no vi ste potpuno predani i spremni ići u to. Svaki trenutak osjećaćete svoju snagu bilo da se suočavate s ljepotom, izazovom zavođenja ili pak, s problemom. U ovom periodu vas ništa neće mrzeti i bićete voljni da vrijedno radite na obezbjeđivanju udobnosti i opuštanja.

DJEVICA

Pred vama su mnogobrojne ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na putovanju. Biće vam ijlepo. Radna atmosfera na poslu zahuktaće se, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negde su se uspavale, pa ćete ih pod hitno morati probuditi. Obratite pažnju na ljekove. Ne koristite ih na svoju ruku.

VAGA

Okolnosti, ljudi i događaji sve će vas više navoditi na to da trebate poraditi na svom profesionalnom razvoju i stručnom usavršavanju. Moguće je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoj šarm. Mogući su psihički problemi, duševni poremećaji i krize. Naučite da meditirate.

ŠKORPIJA

Biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, vi sami trudićete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi. Kako ovo nije svojstveno vašoj prirodi, mnogi vas neće prepoznati kad vas vide kako mirno sjedite i predano radite bez brbljanja i buke. Jačajte imunitet. Mogući su problemi sa bijelim krvnim zrncima, hipofizom, mladežima i bradavicama.

STRIJELAC

Ako krenete među ljude, postoji mogućnost da se tamo počnete osjećati još bolje. Zato bi bilo šteta propustiti priliku za novo poznanstvo. Vaše ambicije nisu male, ali okolnosti će vas navoditi na miran rad u tišini. Vrijeme je dobro za planiranje novih poteza. Budite vrlo oprezni u saobraćaju, naročitio na putu do posla, i kada se vraćate sa posla.

JARAC

U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbjegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmjena ideja, razumijevanja i sklada, a poverenje će rasti. Veliki dio onoga što se dešava povezan je sa vašim psihičkim stanjem.

VODOLIJA

Otvaraju vam se vrata jedne saradnje sa sasvim novim ili mladim suradnicima. Vaš privatni život neće biti sasvim miran. Trebaće dosta diplomatije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu. Zbog preoterećenja ili nekog vida preterivanja moguća su kardiovaskularna oboljenja.

RIBE

S lakoćom ćete rješavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Oni u novim vezama prolaziće prve krize u kojim će trebati pokazati malo više razumijevanja za drugu stranu. Vodite računa o tome šta jedete i prekontrolišite krvnu sliku. Masnoća u krvi prouzrokovaće lančanu reakciju.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

DOBITNICA Gremija PREMINULA u 47. godini

Petak, 19.04.2024 | 15:37

Dobitnica Gremi nagrade i bivša takmičarka Američkog Idola preminula je u 47. godini.

Adžić: "Spajić BJEŽI od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu"

Petak, 19.04.2024 | 15:25

"Laković i Mandić su po ko zna koji put omogućili Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata", istakao je Filip Adžić povodom odluke predsjednika skupštinskog odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Spajića i ministra unutrašnjih poslova Šaranovića zakaže za 26. jun.

Fanovi će biti IZNENAĐENI - Poznati pjevač se ODLUČIO na veliki korak?

Petak, 19.04.2024 | 15:22

Mnogi željno iščekuju njegov povratak na muzičku scenu i nove pjesme. 

NAJAVE METEOROLOGA - Evo od kada nas ponovo OČEKUJE PORAST TEMPERATURE

Petak, 19.04.2024 | 15:16

Iako je april bio najtopliji mjesec od kad su počela mjerenja, pa su naglo pale temperature, za proljeće nijesu neuobičajene ovakve temperaturne razlike, kazao je u "Bojama jutra" šef Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević.

Odović: Na prostorni plan stiglo više od 200 PRIMJEDBI, činimo sve da ga USVOJIMO u septembru

Petak, 19.04.2024 | 15:09

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović kazao je da u tom resoru rade sve da prostorni plan bude donijet najkasnije u septembru.

Želite PRIRODNI IZGLED? Onda obrve NEMOJTE crtati olovkom

Petak, 19.04.2024 | 15:04

Za bolju postojanost, nanesite vosak za obrve.

Ministarstvo zdravlja: Odobrena Trikafta za pacijente mlađe od šest godina

Petak, 19.04.2024 | 14:55

Komisija Ministarstva zdravlja odobrila je primjenu lijeka Kafrio i Kalydeco (Trikafta), koji se koristi u terapiji cistične fibroze za 6 pacijenata koji su mlađi od 6 godina, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Onkološki pacijenti od novembra čekaju rješenja o invalidnini

Petak, 19.04.2024 | 14:35

Predstavnici nevladine organizacije “Diši”, onkološki pacijenti i njihove porodice, protestovali su ispred zgrade Ministarstva rada i socijalnog staranja, zbog kako kažu, neažurnosti institucija.

EPCG i CGES potpisali Ugovor o agregatu A8 za Hidroelektranu Perućica

Petak, 19.04.2024 | 14:33

Izvršni direktori Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), Ivan Bulatović i Ivan Asanović, potpisali su danas u Podgorici Ugovor o izgradnji infrastrukture za priključenje agregata A8 u Hidroelektranu (HE) Perućica (snage 58.5 MW) na prenosni sistem.

CNP u Sarajevu: “671-LOV” u programskom segmentu MESS festivala

Petak, 19.04.2024 | 14:17

Predstava “671-LOV”, prema tekstu i u režiji Hane Rastoder, iz najnovije produkcije Crnogorskog narodnog pozorišta, biće izvedena u nedjelju, 21. aprila u Sarajevskom ratnom teatru – SARTR, u okviru 29. programa “Modul memorije”, Internacionalnog teatraskog festivala MESS.