Subota, 06.03.2021 | 12:07
IZVOR: Kolektiv.me

EPCG i dalje generalni sponzor RSCG

Rukometni savez Crne Gore i Elektroprivreda Crne Gore potpisali su nastavak ugovora o generalnom sponzorstvu.




Foto: EPCG

Na ovaj način, EPCG će nastaviti da podržava razvoj rukomenta u Crnoj Gori, kao i  da pruža podršku nastupima reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni. Tako će nacionalna elektroenergetska kompanija ostati generalni sponzor Saveza koji će nastaviti da stvara potrebne finansijske preduslove za ispunjenje godišnjeg plana aktivnosti, a za što je osim podrške resorne Uprave za mlade i sport putem redovnog godišnjeg konkursa, neophodno i zaključivanje ugovora sa društveno odgovonim kompanijama kao što je EPCG.

Predsjednik Saveza Petar Kapisoda rekao je da je Elektroprivreda Crne Gore jedna od najvećih i najuspješnijih crnogorskih kompanija. Istovremeno, u pitanju je kompanija koju bi u sponzorskom pulu poželio svaki nacionalni savez ili sportski kolektiv.

„Stoga, mogu da kažem da smo ponosni što je tako uspješna kompanija prepoznala Rukometni savez Crne Gore kao partnera sa kojim želi da ostvaruje svoje poslovne ciljeve i što potpisujemo novi ugovor, što znači da je prošlogodišnji opravdao očekivanja obje strane. Ponosni smo i na činjenicu da je ovo četvrti sponzorski ugovor koji zaključujemo u ovoj godini i zbog toga što su za partnere imamo one koji su među najboljima u djelatnostima kojima se bave. To je još jedna potvrda mnogo puta isticane činjenice da najbolji idu sa najboljima. Uvjeren sam da ćemo mi pokazati da smo i dalje među najboljima u državi, odnosno da će prvenstveno reprezentativne selekcije nastaviti sa dobrim rezultatima na međunarodnoj sceni, a da će sve krenuti uspješnim završetkom kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre i ovjerenom kartom za Tokio od strane naše ženske reprezentacije“, kazao je Kapisoda.

Izvršni direktor EPCG, Igor Noveljić, iskazao je posebno zadovoljstvo opredjeljenjem podrške sportu u okviru podrške razvoju svih segmenata društva.

"Elektroprivreda u svojoj 110-godišnjoj istoriji uvijek podržavala razvoj svih segmenata društva, ali posebno je zadovoljstvo kada podršku opredjeljujemo sportu. Ne samo zbog reprezentativnih utakmica, već više zbog doprinosa da se u sport uključi što više mladih ljudi, da nauče da njeguju vrijednosti koje sport podstiče: timski duh, fer i poštena igru, kao i da imaju zdravi fizički i psihički razvoj. Naša obaveza je u ovim izazovnim vremenima još veća i nadamo se da ćemo generalnim sponzorstvom doprinijeti i da se nastavi tradicija ostvarivanja dobrih rezultata naših rukometnih reprezentacija. Posebno želim da poželim uspjeh našoj muskoj reprezentaciji na predstojecim mecevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i ženskoj reprezentaciji na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre koji ce uskoro biti održan u Podgorici. Vjerujem da će nas, kao i do sada, obradovati", kazao je Noveljić.

Ugovor o generalnom sponzorstvu vrijedan je 80.000 eura.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Vujović: Knjige su kamen temeljac svake kulture

Utorak, 23.04.2024 | 16:50

Knjige su najsigurnija uporišta i oslonac u učenju, one su inspiracija čovjeku i kamen temeljac svake kulture i zbog toga je važno podsticanje na čitanje svih, a naročito mladih, poručila je ministarka kulture i medija Tamara Vujović povodom 23. aprila Svjetskog dana knjige i autorskih prava.

Marković: Niko ne može uticati na rad Državnog tužilaštva

Utorak, 23.04.2024 | 16:39

Vrhovni državni tužilac Milorad Marković poručio je danas da niko ne može uticati na rad tužilaštva.

Održana druga sjednica Komisije za unapređenje modaliteta odnosa Crne Gore i Italije

Utorak, 23.04.2024 | 16:22

Druga sjednica Komisije za unapređenje modaliteta odnosa Crne Gore i Republike Italije održana je danas. Tome je prethodila posjeta vladine delegacije Italiji na čelu sa potpresdjednikom Vlade dr Pavićevićem koji je istovremeno i predsjednik ove Komisije, saopšđtno je iz Vlade.

Šćekić: Djeci sa autizmom potrebna konkretna podrška u procesu socijalne inkluzije

Utorak, 23.04.2024 | 16:01

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i predsjednik Savjeta za prava djeteta, Dragoslav Šćekić, sazvao je tematsku sjednicu Savjeta za prava djeteta posvećenu razumijevanju i načinu rješavanja problema sa kojima se djeca sa autizmom i njihove porodice suočavaju.

Unija slobodnih sindikata: Ministarstvo prosvjete umjesto da se izvini, koriste rječnik protiv kojeg se navodno borio

Utorak, 23.04.2024 | 15:56

Iz Unije slobodnih sindikata su saopštili da je zabrinjavajuće i za javnu osudu saopštenje Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija da je granski štrajk prosvjetnih radnika vođen „ličnim i političkim interesima” predsjednika Sindikata prosvjete Crne Gore.

Đuričković: Mandić promijenio vanjsko-politički kurs države

Utorak, 23.04.2024 | 15:38

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković komentarisao je izjave predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića na sastancima u Palma de Majorci – Španija, tokom Konferencije predsjednika parlamenata zemalja članica EU.

Čisti zidovi bez krečenja: Tri sastojka ukloniće sve fleke i unijeti svježinu u prostoriju

Utorak, 23.04.2024 | 15:32

Postoje djelovi stana koje stalno čistimo i brišemo, ali i neki kojima ne posvećujemo pažnju tako često, a mogu da naruže izgled životnog prostora.

Danas je RUŽIČASTI MJESEC - Skrivene TAJNE izlaze na vidjelo, a evo kako će UTICATI na sve

Utorak, 23.04.2024 | 15:19

Astrološka pojava koja će uticati na sve znake.

Rasta HITNO hospitalizovan: Reper ima jake bolove (FOTO)

Utorak, 23.04.2024 | 15:10

Reper Stefan Đurić Rasta završio je u Hitnoj pomoći, a pored njega je kao podrška i djevojka Marija Balaban.

IRF podržao razvoj mladih košarkaških talenata i još jednom pokazao društvenu odgovornost

Utorak, 23.04.2024 | 15:09

Investiciono-razvojni fond i Košarkaški savez Crne Gore potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu u cilju pružanja finansijske podrške crnogorksoj košarci i njenoj reprezentaciji.