Ponedjeljak, 05.04.2021 | 12:30
IZVOR: Kolektiv.me

Konjević: Hvala Krivokapiću na podršci, podržaćemo predlog za smjenu Leposavića

Oglasio se putem svog Twitter profila.




Foto: SDP

Predsjednik SDP-a će Raško Konjević najavio da će ta partija podržati predlog za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića. 

On je na svom twitter nalogu napisao:

"Zahvaljujemo premijeru Krivokapiću na podršci Interpelaciji SDP za smjenu ministra Leposavića. SDP će podržati prijedlog Zdravka Krivokapića da ministar pravde bude razriješen u Skupštini shodno njegovom ustavnom ovlašćenju iz člana 105".

Podsjetimo, predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pokrenuo je ranije danas postupak smjene Leposavića. 

--- Krivokapić zatražio ostavku ministra Vladimira Leposavića

KOMENTARI (3)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Cg
05.04.2021 12:55

Odlican potez Krivokapica. Posteno, za dalje vidjet cemo.. (samo da ne dodje jos gori expert)😂.. ali za ovaj potez ..svaka cast ! Bivsi ministar je na ovaj nacin pravocirao manjine ..i zaista bi bilo nekorektno da nas on predstavlja !

7 1
Xyz
05.04.2021 13:29

Sramno je da premijer Krivokapić podliježe pritisci a i provokacijama konjević. Neka se ova vlada pripremi za smjenu i ministarke prosvete jer je ona slede a žrtva mila i konjevića, a onda i svih ostalih ministara nove vlasti. Razlika između ila i zdrava je ta što bi Milo maximalno zaštitio sve svoje ministre bez obzora ko Što pričao i bilo gdje. Međutim. Zdravko zvani flaša je, časnog i poštenog Leposavića pustio niz vodu. Treba DRPS da se vrati opet na vlast da uništi i pohapsi ovu nesposobni vladu i da pokradu još i ovo što je malo ostalo.

0 4
ddd
06.04.2021 08:33

Leposavicu, pitaj majku koja je izgubila muza i sina je li bilo genocida....??

0 0

OSTALE VIJESTI

Milatović - Podići spomen obilježje žrtvama Kaluđerskog laza

Četvrtak, 18.04.2024 | 09:00

Zločin u Kaluđerskom lazu, koji se dogodio na današnji dan prije 25 godina, predstavlja mračno poglavlje u našoj istoriji, obilježeno gubitkom nedužnih života, onih koji su u našoj zemlji tražili utočište, saopštio je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

Abazović održao predavanje na Beogradskoj otvorenoj školi - "Izađimo iz kaveza mišljenja, regionu treba VELIKI DOGOVOR"

Srijeda, 17.04.2024 | 19:47

"Region mnogo pati od prošlosti, pa su tako i dominantne priče političara vezane za temu prošlosti i međusobnog trvenja", istakao je bivši premijer i predsjednik Građanskog Pokreta URA, Dritan Abazović.

Spajić: UBRZANA EU integracija značajna za privredu i poslodavce

Srijeda, 17.04.2024 | 17:55

Privreda bi mogla da ima ogromne benefite kroz postepeno pristupanje jedinstvenom evropskom tržištu, kazao je predsjednik Vlade Milojko Spajić na sastanku sa predstavnicima Unije poslodavaca.

Nikolić: SDT sam sebe DEMANTOVAO, Skaj tužilac Novović ponovo PREBACUJE odgovornost na druge

Srijeda, 17.04.2024 | 17:15

Konfuzija u SDT-u doživljava vrhunac. U jednom saopštenju tvrde da je postupano po njihovom nalogu dok u drugom tvrde da nijesu imali veze sa tim, saopštio je portparol DPS-a, Miloš Nikolić.

Zbog partijskih obaveza poslanika: Sjednica Skupštine ODLOŽENA za sjutra

Srijeda, 17.04.2024 | 16:24

Sjednica Skupštine, koja je bila najavljena za danas, odložena je za sjutra zbog, kako je saopšteno iz ove institucije, partijskih obaveza više poslaničkih klubova.

Pročitajte šta piše u PISMU koje je Lazović poslao Novoviću

Srijeda, 17.04.2024 | 10:12

Bivši visoki funkcioner crnogorske policije Zoran Lazović, koji je uhapšen u nedjelju po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva kojega tereti da je organizovao kriminalnu grupu koja je omogućila ulazak u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, još 12. marta je pismom preko advokata obavijestio Glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića da je spreman da dođe u SDT na svaki poziv i da ne želi to da izbjegne ili ometa bilo kakav zakonit rad Tužilaštva.

SDT objavio snimak: I imovina Katnića i Lazovića predmet ispitivanja (VIDEO)

Srijeda, 17.04.2024 | 13:45

Specijalno državno tužilaštvo i Specijalno policijsko odjeljenje svakodnevno preduzimaju brojne radnje u cilju identifikacije imovine okrivljenih bivšeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića i bivšeg specijalnog tužioca Milivoja Katnića, i to kako one koja je upisana na okrivljene i članove njihovih porodica, tako i one za koju postoji određeni stepen sumnje da je upisana na druga fizička i pravna lica, a čiji su stvarni vlasnici okrivljeni i članovi njihovih porodica, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

UHAPŠENA direktorica ASK-a Jelena Perović

Srijeda, 17.04.2024 | 13:36

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) blokirali su jutros zgradu Agencije za sprječavanje korupcije u kojoj vrše pretres.

Pojedini maturanti na eksterni ispit ipak došli sa telefonima: Umotali ih u aluminijsku foliju, pod izgovorom da su ponijeli sendvič

Srijeda, 17.04.2024 | 13:16

Maturanti crnogorskih srednjih škola juče su polagali maturski, odnosno stručni ispit iz predmeta Crnogorski, srpski, bosanski i hrvatski jezik i književnost, a prema ocjeni direktora Ispitnog centra Crne Gore Miloša Trivića, prvi ispitni dan prošao je u najboljem redu, bez nepravilnosti.

VIDEO - Jokić u sceni o kojoj priča svijet i videu koji se masovno dijeli internetom

Srijeda, 17.04.2024 | 12:13

Košarkaši Denver Nagetsa spremaju se za plej-of NBA lige i saznali su protivnika u utorak na srijedu.

Ćerka milijardera SNIMILA FILM o siromaštvu, pa naišla na OŠTRE KRITIKE - "Loš je koliko i mislite" (VIDEO)

Četvrtak, 18.04.2024 | 09:39

Rediteljski prvijenac Nikl Pelc Bekam o tinejdžerki koja se bori da spoji kraj s krajem u srednjoj Americi nailazi na oštre kritike kritičara.

Ove NAMIRNICE podstiču RAZVOJ DJEČIJEG MOZGA

Četvrtak, 18.04.2024 | 09:27

Psihijatar dr Dru Remzi kaže da su namirnice koje deca konzumiraju jako važne jer su značajne za razvoj mozga, a ono što klinci jedu ima veliki uticaj i na njihovu koncentraciju i kognitivne sposobnosti.

Ova PODGORIČKA NASELJA sjutra će više sati biti BEZ VODE

Četvrtak, 18.04.2024 | 09:15

Bez vode će biti u periodu od 08.00 do 15.00 časova.

Spektakl u Njemačkoj se bliži – sa Meridianom do EURA!

Četvrtak, 18.04.2024 | 09:13

Istorijsko ljeto se bliži! Kulminacija istog biće Olimpijske igre u Parizu, a prije Igara očekuje nas Evropsko prvenstvo u fudbalu koje će se od 14. juna do 14. jula održati u Njemačkoj.

Astrolozi predviđaju - Ovi DATUMI u APRILU donose VELIKE PROMJENE

Četvrtak, 18.04.2024 | 09:02

Četiri datuma u aprilu koja će uticati na naše živote. 

Milatović - Podići spomen obilježje žrtvama Kaluđerskog laza

Četvrtak, 18.04.2024 | 09:00

Zločin u Kaluđerskom lazu, koji se dogodio na današnji dan prije 25 godina, predstavlja mračno poglavlje u našoj istoriji, obilježeno gubitkom nedužnih života, onih koji su u našoj zemlji tražili utočište, saopštio je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

Juventus mora da isplati "VRTOGLAVU CIFRU" Ronaldu

Četvrtak, 18.04.2024 | 08:53

Spor Kristijana Ronalda i Juventusa je okončan u korist Portugalca, presudio je italijanski sud.

Koliko vremena je potrebno da PRIMIJETITE RAZLIKU u tijelu nakon početka redovnog bicikliranja?

Četvrtak, 18.04.2024 | 08:22

Bicikl je nekima sredstvo za rekreaciju, nekima prevozno sredstvo, a nekima oboje. I jedne i druge, kao i buduće bicikliste, podsjećamo zašto je bicikliranje zakon.

Stručnjak OTKRIVA - Ove dvije namirnice su odlične za zdravlje crijeva i srca

Četvrtak, 18.04.2024 | 07:23

Kada je riječ o raznim hroničnim bolestima, od probavnih problema do kognitivnog pada i srčanih oboljenja, ishrana igra važnu ulogu. Srećom, uključivanje protivupalnih namirnica u ishranu može nam pomoći u borbi protiv ovih stanja.

PONESITE KIŠOBRANE - Ove TEMPERATURE nam donosi ČETVRTAK

Srijeda, 17.04.2024 | 22:02

U četvrtak nas očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kraćim sunčanim intervalima, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.