Ponedjeljak, 05.04.2021 | 21:20
IZVOR: telegraf.rs

"Ronaldo mi je bio IDOL, a onda me je ponizio": Fudbaler otkrio nepoznate detalje o Portugalcu

Robin Gosens otkrio zanimljivu anegdotu iz duela sa Juventusom.




Foto: Screenshot, youtube/ BeanymanSports

Fudbaler Atalante Robin Gosens otkrio je kako ga je njegov bivši idol Kristijano Ronaldo ponizio na jednoj utakmici.

- Nakon utakmice protiv Juventusa htio sam da ispunim svoj san i da uzmem Ronaldov dres.

- Kada je sudija svirao kraj utakmice, umjesto da odem da slavim, otišao sam do njega. Pitao sam ga: Kristiano, mogu li da dobijem dres? On me nije ni pogledao, samo je rekao: Ne! - otkrio je u svojoj autobiografiji Gosens.

Robin Gosens, Foto: Screenshot, Atalanta Bergamasca Calcio/You Tube

Reprezentativac Njemačke bio je šokiran ponašanjem slavnog Portugalca.

- Pocrvenio sam, bilo me je sramota. Udaljio sam se od njega. Dok sam odlazio, osjetio sam se tako malim. Znate one trenutke kada vam se nešto sramotno desi, pa se osvrnete oko sebe da vidite da li je neko to primjetio? E, tako sam se tada osjećao, želio sam da se sakrijem negdje - rekao je bek.

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Katniću i Lazoviću određen PRITVOR pritvor do 30 dana

Utorak, 16.04.2024 | 08:36

Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici Goran Šćepanović odredio je pritvor do 30 dana bivšem glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću i nekadašnjem visokom policijskom funkcioneru Zoranu Lazoviću. Katnić i Lazović saslušani su kasno sinoć, a Specijalno državno tužilaštvo tražilo je određivanje pritvora do 30 dana.

HIRURG komentarisao mladoliki izgled Anđeline Džoli: "To duguje jednoj operaciji"

Utorak, 16.04.2024 | 07:12

Angelina Jolie privukla je poglede na nedavnoj premijeri mjuzikla The Outsiders na Broadwayu, koji je i producirala.

Novaković Đurović: Korisnicima srazmjernih penzija povećati primanja na 450 EURA

Utorak, 16.04.2024 | 10:38

Poslanički klub GP URA danas je predao u skupštinsku proceduru predlog o izmjenama Zakona o PIO kojim će se prvi put omogućiti da se minimalni iznos penzije od 450 eura odnosi i na korisnike srazmjernih penzija, kazala je poslanica te partije Ana Novaković-Đurović.

Poznati pjevač otkrio zbog čega nema više djece - "Moj svijet se RASPAO preko noći“

Utorak, 16.04.2024 | 09:16

Frontmen grupe "Piloti" Kiki Lesendrić već više od tri decenije je u ljubavi sa svojom suprugom sa kojom ima i sina Đorđa.

VOLITE da PJEŠAČITE? Ovo je 10 NAJBOLJIH GRADOVA za vas

Utorak, 16.04.2024 | 09:47

Veliki broj gradova širom svijeta ima nevjerovatne mreže javnog prevoza, ali ako ste u mogućnosti, najbolji način da osjetite atmosferu nekog mjesta je pešačenje. Tako ćete otkriti kako grad zaista „diše“.

"Pljuskovi i grmljavina" - Pročitajte vremensku prognozu za SRIJEDU

Utorak, 16.04.2024 | 21:49

Ne zaboravite kišobrane!

Udes u Maslinama, oboren pješak

Utorak, 16.04.2024 | 21:39

Sedamdesetjednogodišnja žena pješak povrijeđen je u udesu koji se večeras dogodio u podgoričkom naselju Masline, kazali su CdM-u iz policije.

Ove namirnice nikada ne umotavajte u aluminijumsku foliju: Možete ozbiljno da ugrozite svoje zdravlje

Utorak, 16.04.2024 | 21:29

Svaka kuhinja ima barem 1 rolnu aluminijske folije. Odličan je i univerzalan pomoćnik u domaćinstvu. Njome možete pokriti tanjir s ostacima hrane u frižideru. U nju možete pakovati školske užine svoje djece jer ne propušta masnoću i tečnost. Takođe možete i pokriti pleh u rerni jer podnosi visoke temperature.

Vuković: Putin komponuje, Vučić diriguje, Mandić svira, Spajić i njegovi igraju

Utorak, 16.04.2024 | 20:54

Predstavnik Pokreta Evropa Sad Vasilije Čarapić nije glasao za ulazak Kosova u Savjet Evrope! Rezultat: 131 za, 29 protiv i 11 (među kojima i Čarapić) uzdržan. Nekoliko sati ranije, njegov partijski šef i premijer Milojko Spajić u Briselu je uvjeravao evropske partnere da je Crna Gora snažno posvećena vanjskopolitičkim ciljevima i da ‘ruski uticaj u Crnoj Gori nikada nije bio manji’, kazao je Ivan Vuković, potpredsjednik DPS-a i poslanika u Skupštini Crne Gore.

Parlamentarna skupština SE podržala prijem Kosova: Crnogorski poslanici glasali potpuno različito

Utorak, 16.04.2024 | 20:46

U Parlamentarnoj Skupštini Savjeta Evrope održano je glasanje o prijedlogu za prijem Kosova u SE. Preporuka je usvojena, uz 131 glas za, 29 protiv i 11 uzdržanih. Što se crnogorskih poslanika tiče, protiv je glasala Maja Vukićević (DNP), uzdržan je bio Vasilije Čarapić (PES), a za je glasao Boris Mugoša (SD).

Dajković: Nezakonito odlaganje otpada najviše ugrožava sve građane Podgorice

Utorak, 16.04.2024 | 20:16

Ključni problem koji najviše opterećuje kvalitet života svih građana Glavnog grada je nezakonito odlaganje otpada od strane nesavjesnih pojedinaca, kazao je za Gradsku rukovodilac Službe za građane Vladislav Dajković.

Klikovac: Je li ovo “zdravija” Podgorica

Utorak, 16.04.2024 | 20:01

I što ćemo sad. To je Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista u Skupštini Glavnog grada, pitao premijera Milojka Spajića, nakon što su institucije potvrdile da je gradonačelnica Olivera Injac prekršila zakon i pričinila štetu Glavnom gradu.

U Crnoj Gori u posljednjih sedam godina ubijeno 19 žena

Utorak, 16.04.2024 | 19:53

U posljednjih sedam godina u Crnoj Gori je ubijeno 19 žena. U 16 slučajeva je riječ o femicidu, koji kao posebno krivično djelo ne prepoznaje crnogorsko zakonodavstvo.

Hrvat i Crnogorac osumnjičeni da su brodom krijumčarili preko 305 kg marihuane iz Crne Gore

Utorak, 16.04.2024 | 19:24

Hrvatski državljanin uhapšen je juče na području Dubrovačko-neretvanske županije, a 27-godišnji crnogorski državljanin uhapšen je u Crnoj Gori zbog šverca marihuane, piše Index.hr.

Piperović: Opasnost od bjekstva ne može biti osnov za pritvor, pismo Lazovića uručeno sudiji

Utorak, 16.04.2024 | 18:55

Odbrana bivšeg visokog policijskog fukncionera Zorana Lazovića uložiće večeras žalbu na jedan od dva osnova za određivanje pritvora – opasnost od bjekstva, saopštio je Pobjedi branilac Lazovića, Zoran Piperović.