Petak, 16.04.2021 | 09:24
IZVOR: Kolektiv.me

Do kraja juna u LOVĆEN OSIGURANJU obaveznom osiguranju automobila dodaj ASISTENCIJU SUPER

Lovćen osiguranje AD je za svoje klijente nastavilo Akciju “Osiguranju automobila dodaj Asistenciju SUPER”, koja se zaključuje uz polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, prilikom redovne registracije vozila, bilo da se radi o novom osiguranju ili obnovi postojećeg osiguranja autoodgovornosti Lovćen osiguranja. Akcija će trajati sve do 30.06.2021.




Foto: Lovćen osiguranje

Polisom autoodgovornosti Lovćen osiguranja, osiguranici stiču pravo na kupovinu jednog od tri ponuđena paketa ASISTENCIJE SUPER: Auto Standard, Auto Plus i Auto Komfort, čime sebi obezbjeđuju dodatnu sigurnost u vožnji.

ASISTENCIJA SUPER paketi objedinjuju tri automobilska osiguranja: osiguranje automobilske asistencije, osiguranje vozača od tjelesnih povreda-AO i osiguranje troškova pravne zaštite.   

U suštini, za sve osiguranike je bitna činjenica da, ako u toku godine bar jednom idu van granica Crne Gore, sa putničkim ili teretnim vozilom maksimalne dozvoljene mase do 3,5 t, imaju mogućnost da kupe jedan od paketa: Auto Komfort sa poklon Vrijednosnim bonom od 20 eura, Auto Plus sa poklon Vrijednosnim bonom od 15 eura ili Auto Standard sa poklon Vrijednosnim bonom od 10 eura. To znači da za 3,57 eura mjesečno za paket Auto Komfort; 2,32 eura mjesečno za paket Auto Plus i 1,65 eura mjesečno za paket Auto Standard, Osiguravač nadoknađuje vozaču:

- štetu za tjelesne povrede zadobijene u saobraćajnoj nesreći tokom upravljanja motornim vozilom u inostranstvu, a u slučaju njegove smrti usljed nezgode, nadoknađuje štetu zbog osiguranikove smrti njegovom zakonskom nasljedniku sa osiguranom sumom od 25.000 eura;

stvarne troškove zastupanja u krivičnim i prekršajnim postupcima koji se vode protiv osiguranika povodom saobraćajne nezgode, nastale upotrebom motornog vozila u ukupnom iznosu najviše do sume osiguranja od 4.500 eura. Takođe, pokriveni su i troškovi ostvarivanja građansko – pravnih odštetnih zahtjeva na osnovu šteta nastalih u vezi saobraćajne nezgode usljed upotrebe motornog vozila, a koje su nastale usljed tjelesne povrede, narušenja zdravlja ili smrti osigurane osobe, te radi uništenja, oštećenja ili nestanka osiguranikovih stvari, kao i troškove pravne zaštite pred zahtjevima drugih lica za nadoknadom štete, nastale upotrebom osiguranikovog vozila. Ovim osiguranjem su pored osiguranika i vlasnika vozila, zaštićeni i vozač i putnici u osiguranom vozilu, i

- pruža usluge pomoći na putu nastale usljed svih mogućih neprijatnosti kod kvara vozila ili saobraćajne nezgode, u zavisnosti od izabranog paketa asistencije koji uključuju raznovrsne usluge i pokrivaju troškove njihovog izvođenja do sume osiguranja bilo da se radi o manjem kvaru na automobilu, vuči ili prevozu vozila, problemu sa ključevima, spašavanju vozila, dostavi goriva, privremenom smještaju, prevozu osiguranika, dostavi rezervnih djelova, hotelskom smještaju osiguranika, angažovanju zamjenskog vozača u inostranstvu, novčanoj pozajmici u slučaju krađe novca ili dokumenata itd.

Tabela pregleda premija na godišnjem nivou po paketima:

Foto: Lovćen osiguranje

Kupovinom jednog od paketa, osiguranici na poklon dobijaju Vrijednosni bon u iznosu od 10, 15 ili 20 EUR, zavisno od paketa koji odaberu. Poklon Vrijednosni bon glasi na ugovarača osiguranja (fizičko lice) i nije ga moguće prenijeti na drugo fizičko lice. Vrijednost bona iskazana je u eurima i predstavlja novčanu vrijednost koja se može iskoristiti prilikom kupovine jednog dobrovoljnog osiguranja iz palete proizvoda Lovćen osiguranja (osiguranje kuća/stan, kasko osiguranje automobila, osiguranje nezgode, osiguranje na putovanju, osiguranje plovila kao i druga dobrovoljna osiguranja). Poklon Vrijednosni bon nije moguće zamijeniti za gotovinu, a služi za plaćanje premije u cjelosti ili u ratama prilikom kupovine dobrovoljnog osiguranja.

Uvjereni smo da je zaključenje paketnog osiguranja ASISTENCIJE SUPER najbolji izbor za Vas i Vaš automobil, zato ne propustite priliku da do kraja juna iskoristite Akciju!

Više informacija o osiguranju ASISTENCIJE SUPER možete dobiti na svim prodajnim mjestima Lovćen osiguranja širom Crne Gore, na svim tehničkim centrima Lovćen auta, kod naših ovlašćenih zastupnika prodaje i posredstvom sajta www.lo.co.me.

PR objava

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".

ZZZCG će AKTIVNIJE posredovati između poslodavaca i nezaposlenih

Petak, 19.04.2024 | 17:52

Na poziv ministarke rada i socijalnog staranja, Naide NišićIskazane potrebe privrede biće analizirane od strane ZZZCG, u dijelu posredovanja između poslodavaca i nezaposlenih lica, kroz poseban angažman zaposlenih u Zavodu, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalng staranja.

Odović: Na prostorni plan stiglo više od 200 PRIMJEDBI, činimo sve da ga USVOJIMO u septembru

Petak, 19.04.2024 | 15:09

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović kazao je da u tom resoru rade sve da prostorni plan bude donijet najkasnije u septembru.

EPCG i CGES potpisali Ugovor o agregatu A8 za Hidroelektranu Perućica

Petak, 19.04.2024 | 14:33

Izvršni direktori Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), Ivan Bulatović i Ivan Asanović, potpisali su danas u Podgorici Ugovor o izgradnji infrastrukture za priključenje agregata A8 u Hidroelektranu (HE) Perućica (snage 58.5 MW) na prenosni sistem.

Asanović: LIDL kupio zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice i logističkog centra

Petak, 19.04.2024 | 12:32

Njemačka kompanija Lidl kupila je zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice, a uputila im je i pismo namjere da želi da kupi 200 hiljada kvadrata u toj Opštini gdje bi otvorila logistički centar.

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

SDT traži PRITVOR do 30 DANA za Jelenu Perović

Petak, 19.04.2024 | 18:07

Specijalno državno tužilaštvo predložilo je Višem sudu da se odredi pritvor do 30 dana direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović, saznaje TVCG.

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".

ZZZCG će AKTIVNIJE posredovati između poslodavaca i nezaposlenih

Petak, 19.04.2024 | 17:52

Na poziv ministarke rada i socijalnog staranja, Naide NišićIskazane potrebe privrede biće analizirane od strane ZZZCG, u dijelu posredovanja između poslodavaca i nezaposlenih lica, kroz poseban angažman zaposlenih u Zavodu, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalng staranja.

Neka zamiriše na LJUBAV -RECEPT za POSNE čoko mafine

Petak, 19.04.2024 | 17:45

Rernu zagrijte na 180 stepeni.

URA: PES priznao da je veći ZAŠTITNIK kriminala od DPS-a

Petak, 19.04.2024 | 17:37

Drago nam je što se u Pokretu Evropa više i ne libe da javno stave svima do znanja da su oni sada veći zaštitnici kriminalnih struktura čak i od DPS-a i vjerujemo da će to ljudi iz crnogorskog podzemlja znati da im cijene, ali sigurno neće sve dobronamjerne građanke i građani Crne Gore željni pravde, saopštili su iz Građanskog pokreta URA u reagovanju na saopštenje Pokreta Evropa sad.

Vuković - Kuč: "Selektivna PRAVDA Novovića, SDT postao politički bič u rukama vladajuće većine"

Petak, 19.04.2024 | 17:26

Vladimir Novović ni da mrdne za presuđenu štetu od 250.000 eura pričinjenu državi, nastalu usljed nezakonitog djelovanja ministarke Bratić, niti je po službenoj dužnosti reagovao na duplo negativno mišljenje DRI o radu ministarstva finansija koje je predvodio sadašnji premijer, dok senzacionalistički hapsi direktoricu ASK-a, usljed izvještaja budžetske inspekcije Ministarstva finansija, koje bi moralo biti pod budnim okom tužilaštva, kazala je potpredsjednica DPS-a i poslanica u Skupštini Crne Gore Aleksandra Vuković Kuč.