Ponedjeljak, 19.04.2021 | 11:23
IZVOR: Kolektiv.me

Terabajt interneta za vrhunsko korisničko iskustvo u Telekom mreži

Biznis korisnicima Crnogorskog Telekoma iz ove kompanije stiže najbolja ponuda za mobilni internet do sada – do terabajta interneta u paketu, popust na pretplatu do isteka ugovora, i neograničen internet za streaming video sadržaja za najpopularnije platforme.




Foto: Telekom

Korisnici NET Biznis Regular i NET Biznis Superior paketa sada dobijaju 200 ili 500 GB, u zavisnosti od paketa, uz dodatnih 200 GB (za Regular) odnosno 500 GB (za Superior) ukoliko potpišu ugovor na 12 ili 24 mjeseca. Popust od 25% na pretplatu Regular paketa tokom trajanja ugovora dobijaju novi korisnici koji ugovor potpišu do kraja juna.

Novinu predstavlja i Stream On servis, zahvaljujući kojem korisnici Regular i Superior paketa, kako novi tako i oni koji produže ugovor, bez dodatne naknade i bez potrošnje gigabajta iz paketa mogu da gledaju video sadržaj na aplikacijama YouTube, HBO GO, Netflix i Extra TV. 

Iz Telekoma ističu da su NET Biznis paketi dizajnirani kako bi biznis korisnicima u najvećoj mogućoj mjeri olakšali obavljanje svakodnevnih poslovnih zadataka. Tako osim gigabajta za surfovanje korisnicima omogućavaju bezbjedan pristup korporativnom mejlu i podacima bilo gdje i bilo kada kroz Telekom Cloud, koji podrazumijeva do 200 GB prostora za skladištenje podataka i Trend Micro Antivirus zaštitu.

Osim toga, NET Biznis paketi korisnicima omogućavaju dijeljenje gigabajta iz paketa sa odabranim Telekom postpejd brojevima, kao i besplatnu aktivaciju Travel&Surf 3 dana opcije za Superior korisnike jednom mjesečno.

Ponuda traje do kraja juna ove godine, a više detalja može se pronaći na stranici https://telekom.me/poslovni-korisnici/net-biznis

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OBLAČNO sa SUNČANIM INTERVALIMA - Pročitajte šta nam najavljuju meteorolozi za ČETVRTAK

Srijeda, 24.04.2024 | 22:04

U četvrtak nas očekuje pretežno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Odžić Mikijelju: Otkud vam POMISAO da bi sa vama uopšte sarađivali

Srijeda, 24.04.2024 | 22:00

Nosilac liste građanske koalicije SDP, SD i LP Petar Odžić saopštio je da ta koalicija nikada nije ni razmišljala o saradnji sa koalicijom ”Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj. On je reagovao na saopštenje Mikijelja u kome se navodi da ta koalicija ne želi saradnju sa DPS, SDP i "satelit grupama".

Majke Srebrenice POZVALE Spajića da javno saopšti STAV o Rezoluciji UN o Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 21:51

"Majke Srebrenice" i pozvale premijera Milojka Spajića da javno saopšti stav o Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

Crvena Zvezda SAVLADALA Partizana i izborila novo FINALE KUPA

Srijeda, 24.04.2024 | 21:42

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Partizan sa 2:0, i tako izborili plasman u finale Kupa Srbije.

Četiri horoskopska znaka koje tokom proljeća očekuje mnogo LIJEPIH STVARI

Srijeda, 24.04.2024 | 21:35

Proljeće je po mnogima najljJepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

"Birači "selice" NAJVEĆI PROBLEM u Šavniku, politički dijalog jedina opcija"

Srijeda, 24.04.2024 | 21:25

Birači "selice" najveći su problem što se tiče šavničkih izbora, a politički dijalog je jedina opcija za rješenje ove i više nego komplikovane političke situacije, ocijenili su sagovornici emisije "Okrugli sto" na TVCG.

Mikijelj: NEMA razgovora sa DPS, SDP i "satelit partijama", i ostale partije da se JASNO IZJASNE

Srijeda, 24.04.2024 | 21:01

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

Radonjić će morati sačekati TITULU - Crnogorskom stručnjaku IZMAKAO evropski trofej

Srijeda, 24.04.2024 | 20:51

Dejan Radonjić će morati da se strpi za jubilarni 30. trofej u trenerskoj karijeri.

Zbog Evrovizije PORASLO INTERESOVANJE putnika za OVAJ GRAD

Srijeda, 24.04.2024 | 20:39

Groznica  koja prati takmičenje  za pjesmu Evrovizije uticala je na povećanje internetskih pretraživanja za putovanja u grad Malme za 176 posto u periodu  između sseptembra 2023. i aprila 2024., objavila je u srijedu španska firma za online rezervacije putovanja eDreams ODIGEO.

Nakon sukoba u VIP loži tivatskog Arsenala, podnijete PREKRŠAJNE PRIJAVE protiv više osoba

Srijeda, 24.04.2024 | 20:26

Nakon verbalnog, a potom fizičkog konflikta članova rukovodstava fudbalskih klubova Arsenal iz Tivta i Mornar iz Bara 21. aprila, policijski službenici su protiv više lica podnijeli prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.