Četvrtak, 06.05.2021 | 21:04
IZVOR: Telegraf.rs

TRI znaka Zodijaka kojima će se BIVŠE LJUBAVI ove nedjelje vratiti u život

Baš sada kada ste pomislili da ste konačno preboljeli - oni se vraćaju u vaš život i žele da "razgovaraju".




Foto: Ilustracija/pixabay.com

Merkur i Venera su ove nedjelje posljednji put u Biku. Astrolozi najavljuju da će osobama rođenim u 3 znaka Zodijaka ovakav aspekt donijeti promjenu na emotivnom polju - neko iz prošlosti će pokucati na vrata.

Budući da je riječ o Veneri koja vlada Bikom i Merkuru koji vlada Blizancima i Djevicama, šanse na ljubavnom polju su velike za ova tri horoskopska znaka. 

1. Bik

Ovog mjeseca se nećete osjećati samo snažno, već i privlačno. Iako to odlično zvuči, ovakva privlačnost je poput magneta nad kojim nemate kontrolu, što znači da ćete privlačiti sve - i ono dobro, ali i ono loše i neželjeno.

Zato držite oči širom otvorene, jer se krajem nedjelje može pojaviti osoba iz prošlosti. Možda vam slučajni susret neće ništa značiti, ali su velike šanse da taj neko želi da se vrati u vaš život. Vi vjerovatno nećete biti oduševljeni tom idejom, posebno ako se radi o nekome ko vas je nekada emotivno povrijedio.

Ne osvrćite se, naporno ste se borili da stignete tu gdje jeste; ne treba vam niko iz prošlosti da vas odvuče u istu. Ne brinite - Merkur je na vašoj strani, lako ćete se verbalno zaštititi od ponude koja vam ne odgovara.

2. Blizanci

Tokom ovog mjeseca, Venera će umiješati prste kada je vaš ljubavni život u pitanju, a ona umije da bude vrlo uporna. Baš sada kada ste pomislili da ste konačno preboljeli osobu koja vam je nekada bila sve na svijetu, ona se vraća u vaš život i želi da "razgovara".

Iako će vam taj gest donekle nahraniti ego, na kraju ćete ipak odlučiti da staroj ljubavi ne date novu šansu.

Pa ipak, u dubini duše ćete ipak "razvijati film" u stilu "šta bi bilo kad bi bilo", ali će na kraju razum ipak nadvladati emocije.

3. Djevica

Do kraja nedjelje u vaš život će iznova ušetati osoba iz prošlosti, ali najvjerovatnije na neki nekonvencionalan način - moguće preko društvenih mreža. To će vas iznenaditi, ali i donekle poremetiti, jer ste navikli da budete u vašoj zoni komfora odakle ne namjeravate tek tako da se izmestite.

Ipak, budite spremni na manji emotivni zemljotres, jer planete tako "igraju" ove nedjelje. Uprkos tome što se uglavnom zadovoljavate tvrdoglavošću i beskopromisnim ponašanjem, iznenada ćete uživati u nečemu u čemu do sada niste.

Odluka da li ćete "podgrijavati ručak od juče" je samo na vama; druga strana će pokazati da je spremna poput zapete puške da vam se vrati u zagrljaj i pokaže koliko ljubav može da bude divna i moćna.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Milatović: Crna Gora da bude istrajna u profesionalizaciji bezbjednosnih službi

Subota, 20.04.2024 | 11:09

Crna Gora mora bude bezbjedna za one koji u njoj žive, ali i za one koji dolaze da je posjete zbog čega moramo biti istrajni u procesu profesionalizacije bezbjednosnih službi, poručio je predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović.

Injac: Podgorica postaje sve privlačnija kao partner u brojnim međunarodnim projektima

Subota, 20.04.2024 | 10:46

"Zelena agenda Glavnog grada obuhvata unapređenje javnog prevoza uz digitalizaciju usluga, unapređenje biciklističke infrastrukture, proširenje urbanih zelenih površina i pošumljavanje okolnih brda kako bismo stvorili zeleni pojas oko grada”, kazala je prof. dr Olivera Injac govoreći na panelu Povelje gradonačelnika za energiju i klimu – Vizija za Jugoistočnu Evropu, a u sklopu generalne Skupštine NALAS-a u Baru.

Vujović i Butafuoko: Na sljedećem Venecijanskom bijenalu crnogorski paviljon da bude na umjetničkoj lokaciji Arsenale

Subota, 20.04.2024 | 10:34

Bogate kulturne i istorijske veze Crne Gore i Italije mogu se prenijeti na saradnju u oblasti savremenog stvaralaštva, saopšteno je sa sastanka ministarke kulture i medija dr Tamare Vujović i predsjednika Bijenala savremene umjetnosti u Veneciji Pijetranđela Butafuoka uz poruku da naša država ima podršku da crnogorski paviljon sljedeći put bude na umjetničkoj lokaciji Arsenale.

U utorak nas čeka pun mjesec u ŠKORPIJI: Saznajte šta to donosi vašem horoskopskom znaku

Subota, 20.04.2024 | 10:21

Astrološka dešavanja koja se tiču Mjeseca uvijek na neki način utiču na sve nas. Tako će u utorak, 23. aprila biti pun mjesec u Škorpiji, odnosno pojaviće se Mjesec nasuprot Suncu i trajaće tri dana.

KCCG - Dr Marinko Paunović novi direktor OPERACIONOG BLOKA

Subota, 20.04.2024 | 09:48

Imenovan Paunović.

VIDEO - Ovo je spot o kojem se priča: OSAM MILIONA PREGLEDA za samo sedam sati od objave

Subota, 20.04.2024 | 09:19

Svakim novim albumom, Tejlor Svift obara sopstvene rekorde i iznova oduševljava publiku.

Jelena Perović puštena da se BRANI SA SLOBODE

Subota, 20.04.2024 | 00:00

Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije Jelena Perović puštena da se brani sa slobode, odluka je sudije za istragu Višeg suda u Podgorici.

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

Preminuo Brano Mićunović

Petak, 19.04.2024 | 21:50

Crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović (71) preminuo je danas u Budvi, prenose mediji.

"Plavi" srušili ekipu Zadra - Budućnost u POLUFINALU ABA lige

Petak, 19.04.2024 | 21:09

Košarkaši Budućnosti Voli plasirali su se u polufinale plej-ofa ABA lige, pošto su sa 2-0 u seriji eliminisali Zadar.