Četvrtak, 06.05.2021 | 21:22
IZVOR: mogujatosama.rs/ddl.rs

Test ličnosti – Ko vam je OMILJENI LIK iz "Prijatelja" i šta to govori o vama?

Prošle su skoro dvije decenije otkako je serija „Friends“ završila sa emitovanjem, ali epizode su aktuelne i dan danas. Radnja je tako realna i zabavna, a likovi fantastični.




Foto: Screenshot YouTube/MsMojo

Gledaocima je bilo lako da se poistovjete da glumcima i da se pronađu u raznim avanturama i životnim situacijama. Spremili smo za vas jedan kviz koji se ne temelji na vašem znanju popularne serije, već samo treba da izaberete omiljenog glumca, a mi ćemo vam reći nešto više o vašoj ličnosti. 

Džoi

Ako vam je drag Džoi, to znači da ste u duši veliko dijete. Vi ste prirodno šarmantni i neodoljivi, i iz svake loše situacije ćete se lako izvući jednim osmijehom.

Vi ste usmjereni ka ostvarivanju svojih snova i uživate u izazovima. Vođeni ste strašću, a sa prijateljima rado dijelite svoje male pobjede. Možda poput Joey-a vi ne dijelite hranu, ali dijelite ljubav i radost!

Rejčel

Rejčel Grin je bila jedna od najsmjelijih uloga u seriji, a ako ste njen fan, to znači da cijenite sebe i da ne date da vas bilo ko omalovažava. Kada vas ljudi potcjenjuju, objasnićete im zbog čega griješe.

Veoma ste ambiciozni i karijera vam je nerijetko na prvom mjestu. Teško odustajete od zacrtanih ciljeva. I vi imate slabosti, ali to su sitnice koje vas čine jedintsvenima i neodoljivima. Osvajate ljude svojom pozitivnom energijom. 

Čendler

Čendler se šali kad mu je nelagodno, pa ako vam je on najdraži, možda humor i sarkazam koristite kao odbrambeni mehanizam i za neprijatne situacije. Možda se i vi plašite vezivanja za druge osobe, a sa pravom osobom i u pravo vrijeme, savladaćete ovaj strah.

Vi ste dobar prijatelj i uvijek ćete svoje drage ljude posavjetovati i saslušati. Oni su takođe srećni što vas imaju jer ćete učiniti sve da dokažete koliko vam znače.

Monika

Ako se možete povezati sa Monikinim likom, vjerovatno ste vrlo konkurentni, nestrpljivi i izuzetno organizovani. Najvjerovatnije ste perfekcionista koji primjećuje i najsitnije detalje i uvijek se pridržavate pravila.

Ali biti „Monika“ takođe znači da ste vi ta osoba koja drži porodicu i prijatelje na okupu, uvijek organizuje okupljanja i nudi svoje mjesto za proslave, uglavnom zato što uživate da brinete o ljudima koje volite.

Ros

Ako vam se sviđa Ros, beznadežni ste romantik, spremni ste da napravite velike korake i učinite sve da se borite za svoju istinsku ljubav. Takođe ste introvert.

Potpuno ste zadovoljni samo ostajanjem kod kuće i gledanjem televizije. Često mnogo razmišljate i zadubljeni ste u svojim mislima. U životu vam je važan balans i harmonični odnosi, i u emotivnim, i u porodičnim, i u prijateljskim vezama. 

Fibi 

Fibi je pomalo čudna i neodoljiva. Nekad se ponaša brutalno iskreno i svima kaže ono što joj je na umu. Ako vam se ona dopada, onda ste i vi iskreni prema svima i ne prilagođavate se društvenim normama.

Živite prema sopstvenim vrijednostima i veoma ste odani. Vjerujete svemirskoj energiji! Veoma ste lojalni i kao prijatelj i kao partner i za svoje drage ljude biste učinili sve da ih zaštitite. 

Koji je vaš omiljeni lik iz Prijatelja?

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Borovinić-Bojović otkrila spomen-ploču na porodičnoj kući Arsa Milića

Subota, 20.04.2024 | 15:06

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović, na poziv porodice Milić, otkrila je danas u kučkom seluu Orahovo spomen-ploču na porodičnoj kući Arsa Milića. Skupština Glavnog grada 3. avgusta prošle godine jednoglasno je usvojila odluku o podizanju ovog spomen-obilježja.

Budva - Uhapšen osumnjičeni za silovanje

Subota, 20.04.2024 | 14:26

Službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva je 17. aprila prijavljeno od strane Hitne medicinske pomoći Budva da je u njihove prostorije pristupilo žensko lice, strana državljanka, na ukazivanje ljekarske pomoći kojom prilikom im je saopštila da je silovana prethodnog jutra od strane njoj nepoznate muške osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Drobnjak: Energija, želja i fokus moraju da budu na nivou za pobjedu nad Zvezdom

Subota, 20.04.2024 | 13:38

Košarkaši SC Derbija u ponedjeljak dočekuju Crvenu zvezdu u drugom meču četvrtfinala ABA lige. Plejmejker "studenata" Igor Drobnjak kazao je da ukoliko ponove energiju, želju i fokus iz prvog okršaja u Beogradu, mogu da ugroze favorita.

TIK TOK pokrenuo svog rivala Instagramu - Pogledajte kako IZGLEDA ta aplikacija

Subota, 20.04.2024 | 13:12

TikTok je postupno počeo da otvara pristuo svojoj verziji rivala Instagramu - aplikaciji TikTok Notes.

"Momenat u EU integracijama previše dobar da bi ga Crna Gora propustila"

Subota, 20.04.2024 | 13:02

Predsjednik Vlade Milojko Spajić ugostio je delegaciju GIZ-a (Njemačko društvo za međunarodnu saradnju).

Višemjesečna istraga „Drivers“: Policija procesuirala četiri osumnjičene osobe

Subota, 20.04.2024 | 12:34

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv droga, uz podršku službenika Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, realizovali su višemjesečnu istragu pod kodnim nazivom "Drivers". Izvršeni su pretresi na više lokacija u Nikšiću i procesuirana su četiri lica, osumnjičena za krivična djela u vezi sa zloupotrebom narkotika, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Obratite pažnju - Ovo su mjesta na kojima ULJE ne bi trebalo da stoji

Subota, 20.04.2024 | 12:18

Često pravimo osnovne greške u skladištenju ulja.

PES: Milatović, Abazović i Medojević da dokažu da su protiv saradnje sa DPS-om u Podgorici

Subota, 20.04.2024 | 12:01

Inicijativa opozicije za smjenu aktuelne gradonačelnice Olivere Injac nije utemeljena iz razloga što je Skupštini Glavnog grada Izvještaj o radu gradonačelnice, organa uprave, posebnih službi Glavnog grada za 2023. godine upućen Skupštini Glavnog grada 29. marta tekuće godine, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad (PES).

SUDAR na putu Nikšić-Plužine, tri osobe teško povrijeđene

Subota, 20.04.2024 | 11:42

Tri osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u mjestu Grebice, na putu Nikšić-Plužine.

Milatović: Crna Gora da bude istrajna u profesionalizaciji bezbjednosnih službi

Subota, 20.04.2024 | 11:09

Crna Gora mora bude bezbjedna za one koji u njoj žive, ali i za one koji dolaze da je posjete zbog čega moramo biti istrajni u procesu profesionalizacije bezbjednosnih službi, poručio je predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović.