Petak, 04.06.2021 | 18:54
IZVOR: b92.net

FOTO: Veoma ORIGINALNO zar ne? Nagradu za doprinos turizmu dobio MAČAK

Lokalna nagrada za "veliki doprinos turizmu" u kanadskoj provinciji Alberti otišla je u ruke, ili bolje reći šape, jednog mačka.




Foto: Screenshot, greatgramsofgary/Instagram

Shodno ovome, vlasnik mačka Džejms Istam, pohvalio se fotografijama svoga ljubimca na različitim turističkim destinacijama.

Na stranici na Instagramu, koju vodi njegov vlasnik, ovaj dugodlaki ljepotan skupio je gotovo 400.000 pratilaca koji obožavaju mačkovu fotogeničnost, smirenost, ali i dobar ukus za turističke destinacije.

Njegovo ime je Gari i avanturistički je nastrojen. Planinari bez straha od snijega, vozi se u kanuu i helikopteru, drugim riječima, uživa u životu.

Foto: Screenshot, greatgramsofgary/Instagram

Nema gdje nije bio, a njegove fotografije prikazuju "boemski" život jedne mačke. S obzirom na to da je bio na toliko mnogo destinacija, zaista je jasno zbog čega je baš njegov nalog na Instagramu dobio toliko vjernih obožavalaca. Na najbolji mogući način, ovaj mačak reklamira prirodne ljepote svoga kraja, koje bi trebalo posjetiti.

Mačak Gari, moglo bi se reći, postao je model koji promoviše turizam svoje zemlje i podstiče buduće turiste da posete ovo mjesto u kanadskoj provinciji.

Veoma originalno i duhovito, zar ne?

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

NAJMODERNIJA BOJA u 2024: Odiše tihim luksuzom, a evo uz koje komade se najbolje kombinuje

Utorak, 16.04.2024 | 10:29

Prema stilistima, ova nijansa je u najvećem trendu ove godine. Zasijajte tokom proljeća i ljeta u neprevaziđenoj nijansi, suptilnog luksuza.

Astro prognoza: ČETIRI horoskopka znaka koje čeka iznenadni NOVAC do kraja mjeseca

Utorak, 16.04.2024 | 10:16

Astrološka predviđanja otkrivaju da će neki horoskopski znakovi doživjeti neočekivane finansijske dobitke u drugoj polovini aprila 2024.

"Nije VAŽNA, a ni ZANIMLJIVA" - Pjevačica surovo o Tejlor Svift

Utorak, 16.04.2024 | 10:11

Kortni Lav, muzičarka i udovica Kurta Kobejna, nije fan Tejlor Svift. U intervjuu za The Standard je istakla da Tejlor "nije zanimljiva kao umjetnica".

Rubljov - "Nadal me razbio na TRENINGU"

Utorak, 16.04.2024 | 10:00

Rafael Nadal biće u dobroj formi ovog proljeća, otkrio je Andrej Rubljov, slavni ruski teniser.

VOLITE da PJEŠAČITE? Ovo je 10 NAJBOLJIH GRADOVA za vas

Utorak, 16.04.2024 | 09:47

Veliki broj gradova širom svijeta ima nevjerovatne mreže javnog prevoza, ali ako ste u mogućnosti, najbolji način da osjetite atmosferu nekog mjesta je pešačenje. Tako ćete otkriti kako grad zaista „diše“.

Bivša tužiteljka Mira Samardžić SASLUŠANA u istrazi protiv Katnića?

Utorak, 16.04.2024 | 09:38

Bivša specijalna državna tužiteljka Mira Samardžić saslušana je juče u istrazi Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) protiv nekadašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, saznaju “Vijesti”.

Najslavniji NBA klub razmatrao da dovede Vučevića

Utorak, 16.04.2024 | 09:30

Uprava Los Anđeles Lejkersa, najslavnijeg NBA kluba, razmatrala je tokom sezone opciju da u trejdu dovede našeg proslavljenog centra Nikolu Vučevića.

Ova PODGORIČKA NASELJA u srijedu više sati BEZ VODE

Utorak, 16.04.2024 | 09:22

Sedam sati bez vode. 

Poznati pjevač otkrio zbog čega nema više djece - "Moj svijet se RASPAO preko noći“

Utorak, 16.04.2024 | 09:16

Frontmen grupe "Piloti" Kiki Lesendrić već više od tri decenije je u ljubavi sa svojom suprugom sa kojom ima i sina Đorđa.

Da li znate šta znače ove OZNAKE na PARFEMIMA? Stručnjak OTKRIVA kako prepoznati KVALITET

Utorak, 16.04.2024 | 09:05

Na svakom parfemu nalaze se oznake EDT i EDP koje dosta govore o kvaliteu mirisa. Razlika u oznakama je važna, a one su zapravo skraćenice od Eau de Parfum (EDP) i Eau de Toilette (EDT).