Srijeda, 21.07.2021 | 17:29
IZVOR: stil.kurir.rs/superzena.b92.com

VELIKI LJUBAVNI horoskop do kraja godine: Evo kome je suđeno da nađe LJUBAV

Ako vas zanima kako će izgledati vaša budućnost na planu ljubavi, na pravom ste mjestu. Evo šta vas čeka narednih mjeseci u emotivnom životu, bar ako se zvijezde pitaju.
Foto: Ilustracija, Unsplash.com

OVAN

Pred vama je dosta uzbudljiv period kada je ljubav u pitanju. Mnogi Ovnovi mogu imati par težih situacija koje se mogu razriješiti do kraja godine. Venera, planeta ljubavi, čini vas privlačnim, senzualnim i srećnim što imate partnera pored sebe.

Veliku strast možete očekivati kada Mars bude prolazio kroz vaše polje partnera, od 15.09. do 29.10. Velika ljubav, zaljubljenost, strast, će vas usmjeriti ka kvalitetnom partneru i ozbiljnoj vezi ili braku. Ako već imate partnera, onda imate veliku želju da vaša ljubav bude još dublja i nije vam bitno jeste li zvanično u braku.

Vrlo bitna stvar je i od strane retrogradnog Merkura od 27.09. do 18.10, gdje se mogu osobe iz prošlosti vraćati u vaš život pa je na vama izbor hoćete li odoljeti iskušenjima. Pojedine osobe se i vraćaju starim ljubavima s ponovnom šansom. Vaša planeta Mars ulazi u Škorpiju i samim tim jača vaš libido i daje vam ogromnu strast koja se teško može suzbiti.

BIK

Kada je ljubav u pitanju vi više nemate strpljenja kao ranije. O svemu sada treba dobro razmisliti i ne brzati, jer će ovaj period biti teži.

Pojedini Bikovi bi trebalo da nauče kome treba da daju svoje povjerenje da bi izbjegli neke teže posledice. Vašim petim poljem prolazi Mars od 29.07. do 14.09. što će stvoriti veću strast i pospiješiti vašu ljubavnu stranu života. Budi se želja da više vremena provodite s voljenom osobom ili ako nemate partnera sada možete upoznati srodnu dušu.

Pojedini Bikovi će poželjeti da osvježe svoj ljubavni život i vrate ga na početak, kakav je bio. Moguće su i veće neke obaveze kod pojedinih pa da nemate vremena za partnera. Slobodne osobe treba da paze kome poklanjaju svoje srce i bolje upoznati osobu prije nego što uđu u vezu.

Tokom perioda pomračine 04.12. (u vašem osmom polju), možete se lijepo povezati s partnerom i obogatiti vaš intimu. Sredinom decembra Mars prelazi u vaše osmo polje pa možete imati totalne transformacije i preokrete.

BLIZANCI

Mnoga unutrašnja emotivna događanja mogu doći na preispitivanje pa može doći do neugodnih situacija. Mnogi Blizanci sada trebaju donositi odluke razumno. Svakako trebate paziti što pričate posebno u periodima retrogradnog Merkura.

Ako ste u dugoj vezi ili braku nikako ne pokrećite flert da bi izašli iz monotonije, jer lako možete narušiti povjerenje kod voljene osobe.

Slobodni Blizanci mogu uživati u zabavama i provodu, a vaš optimizam može da privuče lijepa iznenađenja. Od 15.09. do 29.10. Mars će prolaziti kroz vaše polje ljubavi udružen s retrogradnim Merkurom, što vam može vratiti neku staru ljubav u vaš život, naravno ako ste slobodni. Zauzeti bi takođe željeli da ta strast se ponovo rasplamsa.

Već 15.12. Mars ulazi u Strijelca i vaše polje partnerskih odnosa što može donijeti veću strast s vašim partnerom. Slobodni Blizanci odlučuju odabrati sigurnog i ozbiljnog partnera i skrasiti se. Usled dva pomračenja oko 26.05. i 04.12, vi se možete riješiti emotivnih blokada i imati odlične mogućnosti za ljubavne prilike ili razrješenje nepovoljnih emotivnih problema.

RAK

Mnogi Rakovi se oslobađaju nekih ograničenja i blokada kada je intima u pitanju.

Vaša emotivnost i osetljivost može vas odvesti u nervozu i distanciranje od partnera. Imajte u vidu da partner ima razumjevanja za vas pa mu priznajte vaše strahove i blokade da zna o čemu se radi, a vama će biti mnogo lakše.

Ljeto će donijeti uzbudljive i romantične dane za vaš ljubavni život koji će biti u potpunosti lijep i srećan. Pojedini Rakovi mogu se zaljubiti kao nikad do sada pa čak to može biti i tajna ljubav. Ipak razmislite je li to za vas dobro i ne živite u oblacima.

Jak emotivan život vam pruža tranzit Marsa kroz Škorpiju od 30.10. do 14.12. pa možete svoju vezu ili brak ojačati. Slobodni Rakovi sada imaju veću snagu strast i energiju za poznanstvo nove osobe i lijepo povezivanje na dubljem nivou s njom.

LAV

U vašem polju partnerskih odnosa se pravi ozbiljan preokret. Dovedite svoju vezu u sigurno i poboljšate svoj odnos s partnerom. Svakako da će doći i do odlazaka nekih osoba iz vašeg života s kojima niste imali dobru konekciju i sličan pogled na život.

Jupiter će vam pomoći vam da lako naučite neke stvari i otpustite prošlost da bi se napravilo neko prazno mjesto za nove osobe u vašem životu. Sada gledate i birate pažljivo koga puštate u svoj život, ali ne pretjerujte.

Bilo bi dobro da se malo povučete u tom periodu i dobro razmislite šta i kako dalje. Kako je Neptun već duže u vašem polju intime i biće cijele godine tu, onda bi trebalo otvoreno da popričate s vašim partnerom i oslobodite se strahova, pa da međusobno otkrivate neke nepoznanice.

Pojedine osobe mogu duhovno napredovati u svom emotivnom životu. Kada bude pomračenje Sunca 04.12. vi možete biti obasjani u vašem ljubavnom životu. Mnoge osobe mogu povratiti strast u vezi, dok pojedine mogu upoznati kroz druženje i zabavu idealnog partnera. Vaša planeta ljubavi, Jupiter, će biti u Ribama i vašem polju intime do 27.07. pa u tom periodu imate duplu sreću.

DJEVICA

Vaša zahtjevnost i izbirljivost može vas natjerati da dosta radite na sebi kada su ljubav i partnerski odnos u pitanju. Slobodne Djevice su zacrtale da njihov partner bude savršen pa ako nema takvog, a sami znate da takav ne postoji, onda se odlučite šta želite. Više sebe cijenite i uspostavite istinski odnos s partnerom.

Pluton u vašem polju ljubavi, u Jarcu, će vam pomoći da izvršite transformacije na bolje u vašem ljubavnom životu. Transformacija vas može osloboditi da budete otvoreniji, da više gledate i poštujete sebe i da vas partner više cijeni.

Neptun će prolaziti cijelu godinu u vašem polju partnerstva pa možete dublje ući u duhovnost, biti empatični i davati iz samilosti, ali ipak pazite ako vam nije uzvraćeno istom mjerom.

Slobodne osobe mogu imati lijepu priliku za upoznavanje interesantne osobe do 27.07. kada Jupiter uđe u Ribe. Venera će biti retrogradna u Jarcu od 19.12.2021. do 29.01.2022. pa u tom vremenu, ako ste nezadovoljni u ljubavi – možete raskinuti ili se u vaš život može vratiti jedna stara ljubav.

VAGA

Došlo je vrijeme sada da poradite na vašem ljubavnom životu. Pojedine Vage koje nisu uspjele da stave svoju vezu u harmoniju i ono što one žele onda bi mogle okončati tu priču. Moguće je da ste bili stalno okrivljeni u vezi ili braku i maltretirani pa sada više nemate snage da ispravljate i da se pravdate.

Mnoge blokade mogu biti uklonjene, dok će neke trebati duže razrješavati.

Razrješenje nekih nedoumica vas može učiniti srećnim. Slobodne osobe mogu upoznati osobu potpuno suprotnu od one koju očekuju. Primjetićete kako vam i ona odgovara jer možete od nje naučiti puno toga i proširiti pogled na život.

ŠKORPIJA

Vaše polje ljubavi je u Ribama gde će Neptun boraviti tokom cijele godine i Jupiter će na kratko biti u Ribama do 27.07. pa ako imate partnera, možete se lijepo duhovno povezati s njim. Slobodne osobe biće spremne za nova poznanstva. Najviše bi vam odgovarala osoba koja je duboko u duhovnosti i živi takav život.

Zauzete osobe mogu da pokrenu osvježenje u svojoj vezi ili braku. U vašem polju partnera Uran će biti cijele godine pa možete očekivati iznenadne promjene, pobune pa čak kod pojedinih osoba povremene prekide i mirenja. Slobodne Škorpije mogu da budu privučene nesvakidašnjim i neobičnim osobama.

Pomračenje Mjeseca 19. 11. je u vašem polju partnera, onda možete ishitreno ući u vezu s osobom koji nije najbolja za vas.

Iza lijepih manira i slatkih riječi krije se osoba od nepovjerenja.

Može se u vaš život vratiti jedna stara ljubav ili neko ko vam je prijatelj može postati nešto više, jer ste to oboje potajno željeli.

STRIJELAC

Možda vi uvijek ne znate šta je dobro za vas, ali sve će biti protiv vaše neke ljubavi, a samo ste vi za. Još do 22.07. Mars će biti u vašem sedmom polju partnerskih odnosa pa možete krenuti u čistku u vašem krugu ljudi, kada shvatite ko je iskren, a ko ne.

Mnogi Strijelčevi se mogu uozbiljiti kada je ljubav u pitanju. Slobodni bi se mogli posvetiti osobama koje su uz njih i koje su iskrene, koje vas vole i poštuju.

Donošenje nekih važnih odluka u ljubavi može se događati do 28.07, u smislu da se odlučite, da dobijete šansu za popravni dok se s tim ne slaže vaša porodica.

Seksepil će biti izražen i želja da se dublje povežete s partnerom i niko vam ne može odoljeti. Slobodne osobe mogu imati priliku da dožive prelijepu ljubavnu priču i zauzeti će kraj godine dočekati u ljubavi i harmoniji.

JARAC

Zauzete osobe žele nešto novo da probaju, ali nisu sigurni kako će to vidjeti partner. Slobodni Jarčevi bi mogli probati neke nove stvari s osobom koja je oslobođena u pogledu na ljubav.

Vaša lična transformacija se događa i mnogi su romantičniji te velikodušno dijelite emocije s partnerom koji će biti pomalo i začuđen.

Do 28.08. ćete djelovati misteriozno, a seksepil je naglašen. Mnogi Jarčevi sada mogu osvojiti koga god požele!

VODOLIJA

Slobodne Vodolije se ne zadovoljavaju površnim vezama već gledate da to bude partner koji je ozbiljan za vezu.

Mars će pojačati vašu strast od 29.07. sve do 14.09. pa će libido biti pojačan, a samim tim i emocije pa osobe u vezi ili braku čine sve da naprave idealan ljubavni odnos.

Jedna vrlo seksepilna osoba vam može ući u život i učiniti ga vrlo lijepim.

RIBE

Želje se bude pa ako imate partnera, vi mu pružate veliku naklonost i ispunjavate želje. Strast je na visokom nivou i neće vam nedostajati. Pojedine Ribe koje su slobodne mogu imati strast s osobom koja im u potpunosti ne odgovara pa se samo mogu površno zadovoljiti.

Vaše polje partnera je u Djevici i Mars će tu prolaziti od 29.07. do 14.09. pa ako ste u vezi ili braku možete se potruditi da zadovoljite partnera i pomognete mu što će ga mnogo veseliti. Slobodne Ribe se mogu interesirati za jednu osobu koja im odgovara pa je moguće da s njom uđu u vezu.

Ipak ne žurite i slušajte svoju intuiciju. Mars će boraviti u vašem polju intime od 15.09. do 29.10. što kod pojedinaca može izazvati problem u intimnom životu u vidu blokade pa ujedno poradite na tome i riješite problem. Moguće je da vam baš ovo razrešenje donese ljepši život s partnerom u intimi i ljubavi.

Srećno u svemu, a najviše u ljubavi!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

ZAŠTO JOVANKA BROZ I TITO NIJESU IMALI NASLJEDNIKE? NJena sestra odgovorila na pitanje koje je zanimalo sve

Petak, 29.09.2023 | 14:59

Jovanka Broz je prema riječima njene sestre bila potpuno posvećena Titu i njegovom životu    

VIDEO „Ne smijem da pogodim nekog u glavu, nisam uplatio osiguranje“: Pogledajte urnebesno obraćanje Novaka

Petak, 29.09.2023 | 14:45

Internet je postao preplavljen "mimovima" o Novaku Đokoviću i golfu, a ne treba biti naročito inventivan da se pogodi prava žica.

Umjesto vodom, orhideju zalivajte OVIM: Samo 2 KAŠIKE su dovoljne da cvjeta tokom cijele godine

Petak, 29.09.2023 | 14:34

Za mnoge kraljica cveća, orhideja je posebno osjetljiva biljka. Njegovati orhideju zdravih zelenih listova koja neprestano cvjeta jedan je od najvećih izazova. Osim svjetlosti i prihrane, zalivanje orhideja pretvorilo se u posebnu „umjetnost“.

Alkaraz ne odustaje od broja 1: Na turniru u Bazelu ima priliku da smanji zaostatak za Novakom

Petak, 29.09.2023 | 14:17

Španac brani 360 bodova.

Abazović o promjeni Dana Opštine Pljevlja: Vlada stoji na pozicijama građanske Crne Gore

Petak, 29.09.2023 | 14:01

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović je kazao da Odluka Skupštine opštine Pljevlja da se crkveni praznik Sveta Petka proglasi za Dan opštine još nije stigla do Vlade.

Kovač: Organizacija sudske vlasti može se urediti samo zakonom

Petak, 29.09.2023 | 13:55

Organizacija sudske vlasti može se urediti samo zakonom, a ne Sudskim poslovnikom, kazao je ministar pravde Marko Kovač, navodeći da je nezakonito da se pitanje statusa vršioca dužnosti (v.d.) predsjednika Vrhovnog suda reguliše mimo Zakona o Sudskom savjetu i sudijama.

Šta se dešava s licem kada se prestanete šminkati? Promjene su nevjerovatne

Petak, 29.09.2023 | 13:41

Lice bez šminke djeluje više prijateljski i toplije nego kad je našminkano.

Abazović nakon ročišta po tužbi Ubovića: Tvrdim da su ovi ljudi na čelu kriminalne piramide

Petak, 29.09.2023 | 13:05

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović odazvao se pozivu Osnovnog suda u Ulcinju zbog prijave koju je protiv njega podnio biznismen Ranko Ubović.

USSCG: HITNO sniziti akcize na gorivo

Petak, 29.09.2023 | 12:44

Unija slobodnih sindikata Crne Gore (USSCG) daje punu podršku nastavku akcije "Stop inflaciji 100+" koju je pokrenulo Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma, a koja je podržana od brojnih trgovačkih lanaca koji posluju na teritoriji Crne Gore. Vjerujemo da će, s obzirom na znatno veći obuhvat proizvoda u odnosu na prethodnu akciju, ova aktivnost značajno pomoći u zaustavljanju i smanjenju efekata kontinuiranog inflatornog trenda sa kojim se svakodnevno suočavamo i koji negativno utiče na životni standard građana/ki, navodi se u saopštenju.

Izašao trejler za dugoočekivani film Argylle: Dua Lipa u ulozi špijunke

Petak, 29.09.2023 | 12:39

Apple Original Films nedavno je objavio prvi trejler za dugoočekivani film “Argylle”.