Četvrtak, 22.07.2021 | 20:11
IZVOR: telegraf.rs

Konjukcija Venere i Marsa donosi PROMJENE: Ova tri horoskopska znaka će PREBOLJETI bivšu ljubav

Mars u astrologiji predstavlja planetu snage, moći i strasti, dok Venera simboliše planetu ljubavi, harmonije i romantike. Kada se Venera i Mars spoje, doživljavamo rađanje njihovih energija i novo buđenje ženskog i muškog principa u nama.




Foto: Ilustracija, pixabay.com

Tokom ove nedelje, pa sve do 27. jula, ove dvije planete će biti naklonjene onima koje žele da nastave dalje i zaborave staru ljubav.

Ova tri horoskopska znaka će imati sreće i konačno će prošlost ostaviti tamo gdje joj je i mjesto.

Ovan 

Pripadnici ovog znaka su poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali je primetijno da su u poslednje vrijeme pronašli mir i sve im je baš potaman. Mjesecima je Ovnove mučio prethodni odnos i nisu mogli da izbace bivšeg partnera iz glave, a onda se desilo čudo.

Ovnovi su poznati po tome da brzo preboljevaju partnere, ali im je poslednja ljubav zadala neočekivane muke. Međutim, tome konačno dolazi kraj, jer su planete blagonaklone prema vama.

Bik

Racionalni Bik će pokušati svim silama da spasi vezu, ako ništa drugo, barem zbog toga što ne voli promjene. Ako ipak dođe do prekida, trebaće mu mnogo vremena da se oporavi.

Strah od promjena u početku će ga kočiti da krene dalje, ali će mu konjukcija Venere i Marsa pomoći da shvati da je s raskidom dobio mnogo novih mogućnosti koje bi inače propustio.

Ukoliko ste rođeni u ovom zemljanom znaku i mislite da ne možete da pustite nikoga u svoje srce, sjetite se koliko ste vatreni i koliko vas je lako zavoljeti, a ove dvije čarobne planete daće vam "vjetar u leđa".

Lav

Konjukcija Venere i Marsa se odvija upravo u znaku Lava, što znači da su osobama rođenim u ovom vatrenom znaku planete izuzetno naklonjene.

Lavovi se ne snalaze dobro u ulozi ostavljenog partnera. Iako su tužni zbog gubitka voljene osobe, veći je problem njihov povrijeđeni ponos. Bivšem partneru neće dati do znanja da su povrijeđeni, čak i kada im je srce slomljeno.

Ali, dragi Lavovi, nemojte da brinete - vaše slomljeno srce će ponovo postati cjelina. Naredni period je vaše vrijeme kada ćete ponovo zasijati. Konačno ćete imati priliku da popravite stvari na bolje, ali ćete ujedno sve proživljavati stresno, jer će vam Mars donijeti energiju, ali će vas i iscrpljivati.

Bićete dominantni i egocentrični u svakodnevnim odnosima, ali će vam ta uloga i prijati.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ni NALIK DANAŠNJEM - POGLEDAJTE kako je Dubai izgledao '70-ih i '80-ih godina (VIDEO)

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:53

Na stranici Dubai Scoops objavljena je kompilacija fotografija Dubaija iz perioda '70-ih i '80-ih godina kada se izgled grada u mnogome razlikovao u odnosu na danas.

Laković: "Prethodna Vlada KORISTILA AKCIJE tužilaštva za PROMOCIJU svoje politike"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:44

Proces "dritanizacije" započeo je glasanjem DPS-a u Parlamentu za vladu koju je vodio Dritan Abazović, kazao je poslanik Pokreta Evropa sad Miodrag Laković.

FANOVI RAZOČARNI - Netfliks OTKAZUJE jednu od najpopularnijih serija

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:38

Netfliks je odbacio predstojeći nastavak jedne od svojih najuspješnijih serija “Vještac” (The Witcher) kao dio novog niza programskih rezova.

Vuković Kuč: Selektivnost, netransparentnost i revanšizam karakterišu rad SDT-a

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:30

“Evidentno je da u posljednje vrijeme tri elementa – revanšizam, selektivnost i netransparentnost u radu karakterišu funkcionisanje SDT-a i tužilaštva”, istakla je Aleksandra Vuković Kuč, potpredsjednica DPS-a,  podsjetivši javnost da je ta partija u posljednje četiri godine podnijela na stotine krivičnih prijava zbog eklatantnih kršenja zakona, zloupotrebe službenih položaja i golog kriminala i lopovluka u našoj državi, a da tužioci na te prijave još uvijek nijesu regovali.

Alkaras - Novak me iznenadio, prijatelji su mi rekli za to

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:26

Karlos Alkaras je pred start turnira u Madridu dao veliki intervju za Marku.

Bliži se NAJPRESTIŽNIJI modni događaj godine - Za ULAZNICU treba IZDVOJITI "VRTOGLAVU CIFRU"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:21

Bliži e prvi ponedjeljak u  maju, a on je svake godine zakazan za najpoznatiji i najprestižniji modni događaj na svijetu - Met Galu. 

Haris Džinović OTKRIO da li je spreman za NOVU ŽENU - "Mora da bude NORMALNA"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:12

Nakon brojnih izjava koje je dao o razvodu i, sada bivšoj supruzi Melini, pjevač Haris Džinović je odgovorio na pitanje "da li je spreman za novu ljubav?"

Nova studija - Ovo su TOP 10 GRADOVA koje turisti žele ponovo da POSJETE

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:02

Dominiraju na listi top deset gradova koje turisti žele opet da posjete.

Ponovo da ZABLISTA - SPASITE NAKIT uz pomoć JEDNE SITNICE iz kupatila

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:47

Ovaj trik se takođe može primijeniti i kod srebrnog nakita koji je oksidirao. 

Kako da brzo IZBIJELITE jaja za Uskrs?

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:30

Poslije ovog trika možete da napravite bilo koju šaru.