Srijeda, 18.08.2021 | 17:45
IZVOR: Kurir.rs

Jelena prvi put riješila da DEMANTUJE Novakove afere: "Od mene prave DVORSKU LUDU..."

Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena, prvi put je progovorila o navodnim aferama svog muža.

 




Foto: Screenshot YouTube/K1 Televizija

Naime, Jelena godinama nije imala komentar na medijske natipise i povezivanja Đokovića sa poznatim damama, ali izgleda da su joj najnovija pisanja medija, bila kap koja je prelila čašu.

Foto: Screenshot Instagram/jelenadjokovicndf

Ona se obratila svojim pratiocima demantujući glasine.

- Ako ne demantuješ laž jer nemaš odgovor na glupost i prosto ne baviš se time, za novinare se to računa kao zeleno svijetlo da nastave da te provlače po novinama i od tebe prave dvorsku ludu. Poslije 15 godina pisanja o aferama sa svakom djevojkom iz našeg zajedničkog društva, sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju da sam čak i ljubomorna bez riječi i djela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju pouzdane izvore). A naravno, kad ne demantuješ glupost ona automatski postane mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... Jer tako se poštuje lik i djelo jednog mladog uspješnog sportiste iz naše zemlje. Omaklo mu se da je sa mnom sve ove godine. Mnogo više klikova donose afere - napisala je gospođa Đoković na svom Instagram nalogu.

Foto: Screenshot Instagram/jelenadjokovicndf

- Živimo u vremenima kada čovjek stvarno mora da se zapita šta čita i kome vjeruje. Sva ta mračna energija koja ulazi u nas dok čitamo vijesti ispunjene neistinom i obmanama zarad kontrole, straha i samim tim profita ne može da nikoga inspiriše na dobra djela. Znamo da je stub svakog zdravog društva porodica, pa zar je moguće da medije koristimo kao sredstvo da je ocrnimo i poljuljamo?! Jel to recept za uspjeh ili propast jednog društva? Vi prosudite - zaključila je Jelena.

Foto: Screenshot Instagram/jelenadjokovicndf

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Gorčević: Usvojen Plan rasta za Zapadni Balkan, Crnoj Gori 400 miliona eura

Srijeda, 24.04.2024 | 14:00

Evropski parlament je usvojio Instrument za reformu i razvoj Zapadnog Balkana, čime Crna Gora dobija pristup preko 400 miliona eura povoljnih kredita i bespovratnih sredstava za ispunjavanje reformi, objavila je na mreži X ministarka evropskih poslova Maida Gorčević.

Stao čuveni londonski Big Ben

Srijeda, 24.04.2024 | 13:49

Čuveni londonski sat Big Ben, smešten na sjeveroistočnom kraju Vestminsterske palate, stao je danas, što je iznenadilo stanovnike Londona

Veterinar otkriva PET ŽIVOTINJA koje NIKADA ne bi izabrao za KUĆNE LJUBIMCE

Srijeda, 24.04.2024 | 13:20

Ističući svoje iskustvo sa različitim životinjama, veterinar je objasnio prednosti i mane pojedinih kućnih ljubimaca.

Volite li SMOKI? Popularnu grickalicu moguće je napraviti kod kuće i to u zdravijoj verziji

Srijeda, 24.04.2024 | 12:51

Poznato je da je smoki mnogima omiljena grickalica iz djetinjstva, ali ono što mnogi ne znaju jeste da je ovaj popularni proizvod moguće napraviti kod kuće i u zdravoj verziji.

ANIME NIGHT u Cineplexxu i 4 nova filma

Srijeda, 24.04.2024 | 12:49

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Sreća će se useliti u kuću, a pare u novčanik: Samo nabavite jedan predmet i postavite ga blizu ulaznih vrata

Srijeda, 24.04.2024 | 12:30

Ovaj predmet može da se drži ne samo u kući, već i na radnom mjestu.

Milović: Budva mora opet postati najprivlačniji grad za život i rad

Srijeda, 24.04.2024 | 12:35

Sistemsko urušavanje, neprepoznatljivost, stihijski razvoj, loši međuljudski odnosi, stanje komunalnog reda, pad sportskih rezultata, kulturna devastacija, negativni imidž, afere, korupcija, pad sistema vrijednosti, predstavljaju vrlo teško stanje u našem gradu koje traje skoro deceniju. Budva kao nekada vodeća turistička destinacija je nažalost izgubila vodeću poziciju grada koji diktira tempo razvoja Crne Gore, saopštio je nosilac liste nosilac liste “Budva može bolje” prof. dr Nikola Milović.

"Rafa može da osvoji Rolan Garos - ako se povrijede Alkaras, Đoković, Siner i ostali"

Srijeda, 24.04.2024 | 12:10

Bivši trener i stric Rafaela Nadala, Toni je govorio za "As" posle drugog uzastopnog turnira Španca bez pauze.

Mekan i pun ukusnih sjemenki: Pripremite BRZI POSNI HLJEB

Srijeda, 24.04.2024 | 11:53

Posni hlebovi su pravo olakšanje zbog njihove brze i jednostavne pripreme.

Nikola Rokvić PJEŠKE prešao preko 30 kilometara, otkrio koliko je novca sakupljeno od kada je krenuo na put

Srijeda, 24.04.2024 | 11:41

Nikola Rokvić oglasio se kratkim videom u kojem je saopštio koliko novca je "Fondacija Porodica" koju je osnovao sa suprugom Bojanom prikupila za dva dana, od trenutka kada je on krenuo u svoju humanu misiju i hodočašće.